Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labai nekažką su atmintim pas tamstą unsure.gif

Ane? Kaip db atsimenu kazkada vykusia diskusija kur sakei kad netepi jokiu s… spfu ant veido ir neturi ne vienos raukslytes 😀 tokius dalykus nedaznai girdziu, sunku pamirsti😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 03, 19:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72975230" data-time="1656865094"><div><p>Labai nekažką su atmintim pas tamstą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ane? Kaip db atsimenu kazkada vykusia diskusija kur sakei kad netepi jokiu s… spfu ant veido ir neturi ne vienos raukslytes 😀 tokius dalykus nedaznai girdziu, sunku pamirsti😀</p>

Taip netepu o ką? Tūkstančiai netepa. Ir?
Atsakyti

anglų mokslininkai nustatė... biggrin.gif

Nebutinai anglu jei straipsnis angliskas bet jei atvirai pagooglinus neradau ne vieno straipsnio kuris sakytu kad reikia vengti vasara vitamino c :) nezinau is kur sitas mitas atejes bet man irgi yra keleta kosmetologiu ji paneigusios. Gal kokia sena mokykla kai nebuvo stabiliu vitamino c serumo ar kazko :) 

Atsakyti

Taip netepu o ką? Tūkstančiai netepa. Ir?
Tai tie tukstanciai ir vaiksto su pigmentinem o paskui aiskina kad nuo vitamino c cia 😀 tikrai ne del spf nenaudojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 liepos 2022 - 18:34
kartais atrod, kad geriau laiku valerijono tinktūros pavartot biggrin.gif
Papildyta:
aš vėl mūčinuosi, noriu tamsaus military jacket, viskas per tą Jessica biggrin.gif
http://wantherstyle....lage-print.html
išvis mėgstu camo švarkus, bet tamsaus neturiu, plėšausi tarp pigiai ir trendas vs brangiai ir kokybė biggrin.gif
Atsakyti

dazniauskaitau ir perku tyliai,bet cia negaliu nesutikt  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 03, 19:32)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72975233" data-time="<a href="> Taip netepu o ką? Tūkstančiai netepa. Ir?</blockquote> Tai tie tukstanciai ir vaiksto su pigmentinem o paskui aiskina kad nuo vitamino c cia 😀 tikrai ne del spf nenaudojimo.

Aš neturiu pigmentinių dėmių. Nenaudojų pudrų, nesidarau makiažų, nesidažau,tiksliau dažausi minimaliai, niekada neinu į soliarumus, nenaudoju savaiminio įdegio kremų. Ačiū Dievui dėka gerų genų mano veido oda sulaukus beveik 50 yra pakankamai skaisti ir be viso to. Bet tai kiekvieno individualus reikalas. Jei man sakė, kad vasarą padaryt pertrauką, tai taip ir darau. Dabar važiuosiu į stiprią saulę, geriu spec vitaminus odai. Kiekvienas mes turim savo rutiną pagal poreikius.
Papildyta:
KUOM IŠNAIKINT SLIMAKUS????? PYPIEC KAIP MANO KVIETKAS NUĖDĖ... KAIP RĖTIS LAPAI 😪
Atsakyti
Urban outfiters:
Striuke 42 dol
liemene 12 dol
netikros odos kelnes 36 dol
wide leg jean, 33 dol
wide leg jeans, 6 dol,

Visas UO sale [kašike nukrenta 40 off nuo Sale]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 liepos 2022 - 18:53

Papildyta:
aš vėl mūčinuosi, noriu tamsaus military jacket, viskas per tą Jessica biggrin.gif
http://wantherstyle....lage-print.html
išvis mėgstu camo švarkus, bet tamsaus neturiu, plėšausi tarp pigiai ir trendas vs brangiai ir kokybė biggrin.gif

Batelių su taurelės kulniuku ir aš noriu. O va camo man nepatinka. Tokiu atveju vadovaujuosi taisykle: jeigu užgaida trumpam dėvėjimui - imu pigiai ir velniop ta kokybė, pasipikiruoju ir išmetu. Bet jeigu ilgam - kokybė ir tik kokybė.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 03, 18:41)
Visiska netiesa sako jusu kosmetologes smile.gif

Mano kosmetologė taip pat sakė, kad galima c vitamino serumą vasarą, ryte hialuroną, tada vitamino c serumą ir apsaugą. Ypač šitą išgyrė, kad tinkamas vasarai ir puiki sudėtis.

https://www.petertho...um-1501049.html

O is Paulos turiu sakė, jis per stiprus vasarai, tai gal ir nuo stiprumo priklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 03 liepos 2022 - 19:01
Oj biggrin.gif https://poshmark.com...38e188b82d6e2b4
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 03, 19:46)
Aš neturiu pigmentinių dėmių. Nenaudojų pudrų, nesidarau makiažų, nesidažau,tiksliau dažausi minimaliai, niekada neinu į soliarumus, nenaudoju savaiminio įdegio kremų. Ačiū Dievui dėka gerų genų mano veido oda sulaukus beveik 50 yra pakankamai skaisti ir be viso to. Bet tai kiekvieno individualus reikalas. Jei man sakė, kad vasarą padaryt pertrauką, tai taip ir darau. Dabar važiuosiu į stiprią saulę, geriu spec vitaminus odai. Kiekvienas mes turim savo rutiną pagal poreikius.
Papildyta:
KUOM IŠNAIKINT SLIMAKUS????? PYPIEC KAIP MANO KVIETKAS NUĖDĖ... KAIP RĖTIS LAPAI 😪

kokius vitaminus geri?
Atsakyti