Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linaj @ 2022 07 05, 14:18)
Ralija, ar sunkiai siuntima gavot? Turint siuntima, operacijos kaina buna mazesne?  smile.gif

gavau sunkokai 4u.gif esmė tokia - privačios plastikos klinikos neturi sutarčių su ligonių kasomis - reikia mokėti pilna kaina. Radau tik, kad BAK turi sutartį su kasomis + reikia primokėti 500 eur.

galima bandyti pas santaros gydytojus, beeet mano patirtis tokia - kreipiausi, sako ateik privačiai - atėjau, sako, o taip reikia vokų plastikos. Aš sakau noriu dalinio kompensavimo- sako sorry, nėra indikacijų ... tipo vokas turi būti vos ne ant puse akies užkritęs.

žodžiu - nieko asmeniško, tik verslas. net jei akių gyd parašo, kad reikia tokios op, ne faktas, kad ją atliks plastikos chirurgas. Kaip ir viskas aišku, bet kai žinai,kad kei kurie labai puikiai pasinaudoja situacijair susitvarko pigiau, nu man niekaip į finišo tiesiąją išeiti pigiau nepavyksta biggrin.gif

pas okulistus darytis nenoriu 4u.gif taip sakant akys ne užpakalis - nepaslėpsi smile.gif
Atsakyti
Gal kas nusipirkote per mažus J. Crew High-rise Peggy tapered jean in white ir norėtumėt keistis? Turiu 26 dydį, ieškau 25. Arba parduodu, 29€ su siuntimu paštomatu.

https://www.jcrew.co...olor_name=white
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2022 07 05, 14:58)
gavau sunkokai  4u.gif  esmė tokia - privačios plastikos klinikos neturi sutarčių su ligonių kasomis - reikia mokėti pilna kaina. Radau tik, kad BAK turi sutartį su kasomis + reikia primokėti 500 eur.

galima bandyti pas santaros gydytojus, beeet mano patirtis tokia - kreipiausi, sako ateik privačiai - atėjau, sako, o taip reikia vokų plastikos. Aš sakau noriu dalinio kompensavimo- sako sorry, nėra indikacijų ... tipo vokas turi būti vos ne ant puse akies užkritęs.

žodžiu - nieko asmeniško, tik verslas. net jei akių gyd parašo, kad reikia tokios op, ne faktas, kad ją atliks plastikos chirurgas. Kaip ir viskas aišku, bet kai žinai,kad kei kurie labai puikiai pasinaudoja situacijair susitvarko pigiau, nu man niekaip į finišo tiesiąją išeiti pigiau nepavyksta  biggrin.gif

pas okulistus darytis nenoriu  4u.gif taip sakant akys ne užpakalis - nepaslėpsi  smile.gif

Aciu, uz atsakyma 4u.gif O kokia klinika pasirinkot, BAK?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2022 07 05, 15:06)
Aciu, uz atsakyma  4u.gif O kokia klinika pasirinkot, BAK?

baltijos amerikos klinika 4u.gif

dar medicinos dianostikos centras Grybo g. - bet ten gyd spendžia, kiek kompensuoja, kiek pačiam reikia primokėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 05 liepos 2022 - 14:14
QUOTE(Lux @ 2022 07 05, 14:48)
Aš pernai buvau nusipirkus. Negalėjau naudoti, nes akis be proto graužė, nors paakių ir netepiau

Aišku, eisiu ieškot, vadinasi, AG botanical Douglase.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 07 05, 13:46)
Paugliams vitaminus prašom tada rekomenduoti ir kur acerolos rasti gera kaina dideli kieki? smile.gif

čia jau visiškai ne mano šopingo sritis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2022 07 05, 14:18)
Ralija, ar sunkiai siuntima gavot? Turint siuntima, operacijos kaina buna mazesne?  smile.gif

Su ptoze nemokama, bet tik ten, kur yra sutartis su ligoniu kasom.
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 50%
www.asos.com
www.zulily.com
www.walmart.com
www.jimmyjazz.com
www.victoriassecret.com
www.loft.com - 60%
www.anntaylor.com - 60%
www.calvinklein.com
www.uniformadvantage.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.zennioptical.com - $15 nuo $60
www.jcrewfactory.com - 50% ir 20%
www.guessfactory.com - 10%
www.urbanoutfitters.com - 40%
www.us.puma.com - 30%
www.us.samsonite.com
www.us.boohoo.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.puritan.com - 25%
www.walgreens.com
www.vitacost.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bodybuilding.com - $20 nuo $119
www.giorgioarmanibeauty.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com - 20%
www.megababebeauty.com - 15%
www.fragranceshop.com - 35%
www.peterthomasroth.com
www.naturessheabutter.com
www.lingskincare.com - 20%
www.timelessha.com - 40%
www.pharmaca.com - 30%
www.skinstore.com-30%
www.colourpop.com
www.yesstyle.com - 15%
Atsakyti

Buvau šiandien pas savo dermatologę, parodžiau tą Canmake kremą. Tai buvo toks veide "veuuuu" unsure.gifbiggrin.gifO aš taip sąžiningai jau dvi tūteles sunaudojau, dar vieną ateičiai turiu. Sakė, neieškot sliekų ir pirkti vaistinėse, konkrečiai mano sausai odai (su pigmentinėmis dėmėmis, po Canmake cray.gif), rekomendavo šitą:
https://www.eurovais...nd-spf-50-50-ml

As naudoju exuviance, kiek zinau jie labai panasus tai taip, nesu nudegus su juo niekada 😀 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 05, 15:32)
Su ptoze nemokama, bet tik ten, kur yra sutartis su ligoniu kasom.

su kuo ? jei su proteže, tai sutinku 100 proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2022 07 05, 14:48)
Aš pernai buvau nusipirkus. Negalėjau naudoti, nes akis be proto graužė, nors paakių ir netepiau

Man tas pats. Alergizuoja akis
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2022 07 05, 14:42)
su kuo ? jei su proteže, tai sutinku 100 proc  biggrin.gif

Su vokų ptoze biggrin.gif
Atsakyti