Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 07 10, 13:04)
Kanusipirktkanusipirkt

Man gelbėja tokiais momentais koks namų kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2022 07 10, 10:45)
Gal asos renkat ir turit papildoma koda?  smile.gif

Sveiki, turim free ship viskam, yra 50% akcijos uzrasu pazymetiems batams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 liepos 2022 - 12:23

Esam prie čekų sienos. Brrrrr biggrin.gifpirmą kartą taip, visad važiuodavom kai min būdavo +35 biggrin.gifdabar vos +19 ir toks ciongas traukia biggrin.gif

Prie Gardos žinok puiku! Sirmione vanduo kaip arbata. Šiaurinėje dalyje vėsesnis, bet vis tiek labai gerai. Šiandien išvis karšta diena, mirkstame baseine. 
Beje, kas ten sakė, kad nėra viešų paplūdymių prie Gardos? Visuose miestukuose didžiuliai vieši paplūdimiai. 

Atsakyti
Įmesk foto, labai įdomu, kokie tie dideli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 liepos 2022 - 14:11
JCREW FACTORY vel atsirado 20% kodas prie puslapio nuolaidos, jei turite noru - laukiu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 10, 12:04)
Kanusipirktkanusipirkt

jezusmarija nuo vakar ieskau pirkinių 😆😵😂
Atsakyti

Įmesk foto, labai įdomu, kokie tie dideli ax.gif

tai google maps satelite vaizdà pasirinkus matosi visi pležai ir jų dydis :) nefotkinu pležų, yra gražesnių vaizdų. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 07 10, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72976771" data-time="1657384792"><div><p>Esam prie čekų sienos. Brrrrr vartotojo įkelta nuotraukapirmą kartą taip, visad važiuodavom kai min būdavo +35 vartotojo įkelta nuotraukadabar vos +19 ir toks ciongas traukia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prie Gardos žinok puiku! Sirmione vanduo kaip arbata. Šiaurinėje dalyje vėsesnis, bet vis tiek labai gerai. Šiandien išvis karšta diena, mirkstame baseine. 
Beje, kas ten sakė, kad nėra viešų paplūdymių prie Gardos? Visuose miestukuose didžiuliai vieši paplūdimiai. </p>

Įvarėm į Austriją. Pietausim dabar. Koks vėjas, kaip šalta kapiec biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 07 10, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72976872" data-time="1657455016"><div><p>Įmesk foto, labai įdomu, kokie tie dideli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai google maps satelite vaizdà pasirinkus matosi visi pležai ir jų dydis smile.gif nefotkinu pležų, yra gražesnių vaizdų. 
</p>

Aš beveik visą pakrantę pervažiavau ir nelabai tų didelių mačiau gyvai. Todėl ir įdomu, kuriuos tu ten DIDELIUS randi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 10, 15:13)
JCREW FACTORY vel atsirado 20% kodas prie puslapio nuolaidos, jei turite noru - laukiu

Nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Papildė baskių, o šviesių vėl nėra https://www.finishli...amp;colorId=690
Atsakyti

Aš beveik visą pakrantę pervažiavau ir nelabai tų didelių mačiau gyvai. Todėl ir įdomu, kuriuos tu ten DIDELIUS randi.

o ką reiškia didelis? Aš apskritai apie viešus pležus kalbu, nevertinant jų dydžio. Bet mano matyti šiaurinėje dalyje ilgi, tik nežinau kaip tą dydį vertinti :D 

Tarkim Lemon sul Garda viešas pležas gana ilgas, nėra jis DIDELIS, bet vietos pakankamai, siauras, bet ilgas.

Iš River del Gardos važiuojant į Malcesine ištisai pležai, tiesa, siauri.  
Mes katerį išsinuomavę buvom, nemažai ežero apiplaukėm. Nereikia spec teisių, labai smagi pramoga, rekomenduoju. Kur kas įdomiau nei prikištais žmonių laivais plaukti, gali ežere maudytis, pakrantėse tik negali stoti, bet labai smagu pamatyti miestukus iš kitos pusės.

Atsakyti