Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(madmuazele @ 2022 08 29, 18:39)
Bijau. unsure.gif
Man tai nieko nereikia. Nebent kokio lengvesnio vilnos švarko.

jūs bijot vaistus gert, aš mrt darytis. klaustrofobija unsure.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduos kur Vilniuje anglų kalbos pamokas verta 9 metų vaikui lankyti? O gal kas lanko Pinigus English? Mokykloje nelabai su mokytoja pasisekė..

Aš norėsiu šio švarko su gera nuolaida smile.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BK009

QUOTE(Madam V @ 2022 08 30, 08:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="72988499" data-time="1661801308"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaAčiū. Parašiau Jums.</p></div></blockquote><p>Negavau. Aš gyvuoju be pašto dėžutės. Nei parašyti, nei gauti negaliu. Kažkada gavau žinutę iš Saulesvaikas10, buvo stebuklas. Jeigu kuri žinot, kaip atgaivinti paštuką, parašykit. </p>

Net nežinau.. gal jūs naujoje versijoje ir reikia persijungti į seną?

QUOTE(Alexia @ 2022 08 30, 11:07)
jūs bijot vaistus gert, aš mrt darytis. klaustrofobija  unsure.gif

Vaistus gerti. MRT, tai rentgenas? Nes man jį darė..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 30, 12:11)
Gal kas parekomenduos kur Vilniuje  anglų kalbos pamokas verta 9 metų vaikui lankyti? O gal kas lanko Pinigus English? Mokykloje nelabai su mokytoja pasisekė..
Aš norėsiu šio švarko su gera nuolaida smile.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BK009
Net nežinau.. gal jūs naujoje versijoje ir reikia persijungti į seną?
Vaistus gerti. MRT, tai rentgenas? Nes man jį darė..

Ne visai. Rentgenas spinduliai, o MRT magnetinio rezonanso tomografas. Bet taip, kaip rentgenas jo paskirtis. Toks aparatas kur reikia įvažiuoti visu kūnu. Dar gal iškentėčiau bet galvą sukausto tokiu šalmu, niekaip negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 08 30, 10:07)

Mane virš pusės valandos toj dėžėj laikė. Svarbiausia - neatsimerkt. Iškentėjau, nors labai nemalonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 08 30, 08:04)
Negavau. Aš gyvuoju be pašto dėžutės. Nei parašyti, nei gauti negaliu. Kažkada gavau žinutę iš Saulesvaikas10, buvo stebuklas. Jeigu kuri žinot, kaip atgaivinti paštuką, parašykit. 

Persijunkite i senaja versija.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 08 30, 13:06)
Ne visai. Rentgenas spinduliai, o MRT magnetinio rezonanso tomografas. Bet taip, kaip rentgenas jo paskirtis. Toks aparatas kur reikia įvažiuoti visu kūnu. Dar gal iškentėčiau bet galvą sukausto tokiu šalmu, niekaip negaliu verysad.gif

Va, kaip tik šį darė. Tik ne visą kišo, o galvą.

Tiek tos...
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 08 30, 11:07)

As irgi turiu klaustrofobija ir keliskart MRT esu dariusis. Galiu pasakyt kas man padejo nepult i panika. Is pradziu ispeju darbuotojas, kad galiu ieit i panika, -duoda pompele i rankas, jei ka, stabdys tyrima ir istrauks. Tas zinojimas padeda. Raminantis letas kvepavimas. Minciu nukreipimas: as pvz buvau perskaicius nesenai idomia knyga, tai stengiaus apie ja galvot, kad nukreipt mintis. Nu ir va, ir viskas man buvo tvarkoj, nepastebejau, kaip tas laikas praejo.
Atsakyti
Mergosss, gal kurios vaikui kelnių mokyklinių reik? Nugi nupirkau naujas ir trumpos. Uodega. Tiks lieknam vaikiui apie 170 cm. Maniškis 179 ir jam labai blogai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 08 30, 18:11)
Mergosss, gal kurios vaikui kelnių mokyklinių reik? Nugi nupirkau naujas ir trumpos. Uodega. Tiks lieknam vaikiui apie 170 cm. Maniškis 179 ir jam labai blogai atrodo  biggrin.gif

Šurikas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos kokiomis priemonemis valote zomša? buvo rekomendacija bet neberandu 

sutepliojau jcrew loaferius 

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2022 08 30, 20:24)
<p>Sveikos kokiomis priemonemis valote zomša? buvo rekomendacija bet neberandu </p><p>sutepliojau jcrew loaferius </p>

Lidl servetelem dregnom.
Atsakyti

Mergaites, labas,

gal kuri turi tokius GANT arba Armani kedukus? ar patogus?

https://www.aboutyou...auliuko-5662219

https://www.aboutyou...41?vid=51975512

reik paprastu baltu, neapsisprendziu?

Atsakyti