Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(gaikaSJ @ 2022 09 13, 09:07)
atsiprašau, o www.oldnavy.com - 40% viskam...man sūnui apatini reikia...matau tik 30 proc nuolaidą puslapyje...

Taip, su Super Cash turime apie 39-40% viskam
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2022 09 12, 22:38)
https://shop.samsoni...our-choice-sale

čia ši populiarioji samsonite kuprinė? jau čia gera kaina?
Ačiū.

ar verta dėmesio šita kuprinė? tinkama į mokyklą ar kelionei trumpai?
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2022 09 13, 09:22)

dukra kaifuoja...pradžioj buvo OHO kiek daug skyrių...ką čia dėti...o dabar viską susidėliojo, ir draugės klausinėjo, kurmama pirko...ir jos jau nori...
esminis dalykas ką paminėjo: nugarai patogu, viskas taip "tiesiai", nesuglebę, nesugriuvę, kai buvo paprastoje senojoje, dėl to patogiau nešti didelį svorį....
Atsakyti
Renkasi OLD NAVY su Super Cash
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2022 09 13, 09:22)

vat kelionei nežinau , kad kaip mėgsta, ji labiau tokia "darbinė", daug skyrių, kompą iįsimesti gali...o va kelionėms reik mažiau skyrių, norisi kad šilti drabužiai ar striukė...nežinau ar patogu, geriau sportinio tipo kelionėms, arba jau tos truistinės, kad nugara "kvepuotų"
va tokią šiemet Austrijoje pirkau, maniau vaikams, bet dabar vyras Juodkrantėje nešiojo, įvertino puikiai
https://www.interspo...t...r=903&cgid=
galima kažką tokio tipo pasiieškoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 13 rugsėjo 2022 - 10:21
QUOTE(spygliz @ 2022 09 13, 06:10)
O apskritai programėlę jėga, paspaudei, nupirkai ir gali išvis nekalbėt su niekuo 😅

Tik atsargiai su tais patogumais, paskui iš lempos sąskaitoj dinginėja pinigai, kuriuos nurašo vintedas... Man taip beveik 40 eurų nukniso parazitai. Pabuvau feisbuko grupėj vinted gerbėjų, žiūriu ne aš viena jų apvogta, moterims sumos mažesnės, tai 4, tai 7 eurai, man nepagailėjo, per du kartus nuskaitė beveik 40, na 21 grąžino, likusieji išgaravo ir nieko tu jiem nepapūsi, turi jie sąskaitos duomenis ir veikia tavo sąskaitoj ką nori, žulikų gauja bash.gif
Nebenoriu visai su jais reikalų turėt, greičiausiai išvis pasinaikinsiu programėlę su visu acauntu priešaky aggressive.gif Suprantu jei kažkoks nesusipratimas, tai ok, grąžink, bet ne, rašyk jiem kaip į sieną, o kito būdo susisiekt nėra. Pasidomėjus išaiškėjo, kad ne po mano vienos sąskaitą jie vaikšto ir ima ką nori. Čia normalu?!!! gun_bandana.gif Esu belekaip pikta ant jų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2022 09 12, 13:18)

O didesnis kodukas Jomashope būna ar nelabai?🤔
Atsakyti
Vyriska striuke $24

Vyriska striuke $26

Ilga Champion striuke $26

Vyriska liemene $27

Vans striuke $28

Vyriska parka $32

Vyriska parka $38

Vyriska parka $40

QUOTE(rimaitytetyte @ 2022 09 13, 12:40)
O didesnis kodukas  Jomashope būna ar nelabai?🤔

10% yra didziausia, ka ten esu maciusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 rugsėjo 2022 - 11:53
Gal kas žinot, kaip rūbai prekinio ženklo 8 by YOOX. Verti dėmesio?
yoox.com parduotuvėje čia.

Ačiū
Atsakyti
Laba diena,
ieškau pirkti vienspalvio pilkos ar smėlinės, ar rudos spalvos L dydžio kašmyrinio/vilnonio golfo arba megztuko (be sagų; šilto, bet ne storo). Gal kuri turite per daug užsipirkusi ir galite parduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 13 rugsėjo 2022 - 12:42
JCREW papildoma 50% nuolaida moteriskoms, vyriskoms, mergaitiskoms ir berniukiskoms prekems

JCREW FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance

JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 20% nuolaida

Turime laisva J.Crew Villa coat in Italian stadium-cloth wool, HTHR Sand spalva, 8US dydis - $69.99
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Turime laisva Clinique rinkini - $10
Dramatically Different Moisturizing Lotion+™, 1 oz/30ml
All About Eyes™, 0.17 oz/5ml
High Impact™ Mascara in Black, 0.14oz/3.5ml
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 rugsėjo 2022 - 13:26

Tik atsargiai su tais patogumais, paskui iš lempos sąskaitoj dinginėja pinigai, kuriuos nurašo vintedas... Man taip beveik 40 eurų nukniso parazitai. Pabuvau feisbuko grupėj vinted gerbėjų, žiūriu ne aš viena jų apvogta, moterims sumos mažesnės, tai 4, tai 7 eurai, man nepagailėjo, per du kartus nuskaitė beveik 40, na 21 grąžino, likusieji išgaravo ir nieko tu jiem nepapūsi, turi jie sąskaitos duomenis ir veikia tavo sąskaitoj ką nori, žulikų gauja bash.gif
Nebenoriu visai su jais reikalų turėt, greičiausiai išvis pasinaikinsiu programėlę su visu acauntu priešaky aggressive.gifSuprantu jei kažkoks nesusipratimas, tai ok, grąžink, bet ne, rašyk jiem kaip į sieną, o kito būdo susisiekt nėra. Pasidomėjus išaiškėjo, kad ne po mano vienos sąskaitą jie vaikšto ir ima ką nori. Čia normalu?!!! gun_bandana.gifEsu belekaip pikta ant jų doh.gif

ta prasme nuraso pinigus? Kad turint saskaita neimanoma nurasineti jokiu lesu be jusu sustikimo :) 

Atsakyti