Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Supronti @ 2022 09 15, 12:52)
Kokios fainos. Gal su dydžiais pagelbėsite? Lietuviškos S arba 36/38. Kokias imti? Ačiū  4u.gif

Klubu apimti parasykite ax.gif
Atsakyti
Alpakinis ryžikas fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 09 15, 13:10)
Klubu apimti parasykite ax.gif

95
Atsakyti
UGG $44.99

Adidas bliuzonas $19.99

Adidas bliuzonas $19.99

QUOTE(Supronti @ 2022 09 15, 14:33)

6 imciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 rugsėjo 2022 - 13:46
QUOTE(tikinga @ 2022 09 15, 12:46)
Jei atvirai, ta skamba kaip neįmanoma misija unsure.gif

ne apie breketus, bet dantų implantus. Mano mama pensininkė dėjosi implantus, žinojo, kad ligonių kasos pensininkams kompensuoja, bet eidamai pas gydytoją užmiršo. Reikia mokėti pinigus už implantą, mama prisimena ir užklausia ar netyčia ligonių kasos nekompensuoja - pasirodo kompensuoja bigsmile.gif ir kaip tyčia gydytojas dirba su ligonių kasomis, tai mamai praktiškai nieko nereikėjo mokėti.

Manau ir su breketais taip, kai žinai ir sulauki eilės, problemų nebus. Kolegė dukrai taip per ligonių kasas sudėjo, bet nepasakysiu pas ką. Bet laukė tikrai ilgai unsure.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com
www.costco.com
www.dillards.com
www.bluefly.com
www.calvinklein.com
www.victoriassecret.com
www.quayaustralia.com
www.aeropostale.com - 15%
www.landsend.com - 40%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.nordstromrack.com
www.jimmyjazz.com
www.uspoloassn.com - 15%
www.jomashop.com
www.walmart.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 10%
www.rei.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - $250 nuo $1000
www.fragranceshop.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.clinique.com
www.timelessha.com
www.urbandecay.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 30%
www.yesstyle.com
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 09 15, 15:32)
ne apie breketus, bet dantų implantus. Mano mama pensininkė dėjosi implantus, žinojo, kad ligonių kasos pensininkams kompensuoja, bet eidamai pas gydytoją užmiršo. Reikia mokėti pinigus už implantą, mama prisimena ir užklausia ar netyčia ligonių kasos nekompensuoja - pasirodo kompensuoja  bigsmile.gif  ir kaip tyčia gydytojas dirba su ligonių kasomis, tai mamai praktiškai nieko nereikėjo mokėti.

Manau ir su breketais taip, kai žinai ir sulauki eilės, problemų nebus. Kolegė dukrai taip per ligonių kasas sudėjo, bet nepasakysiu pas ką. Bet laukė tikrai ilgai  unsure.gif

Aš domėjausi del breketu, misija neįmanoma. Labai mažai atveju ir jie aprašyti, kada breketus kompensuoja ligoniu kasos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 09 15, 15:32)
ne apie breketus, bet dantų implantus. Mano mama pensininkė dėjosi implantus, žinojo, kad ligonių kasos pensininkams kompensuoja, bet eidamai pas gydytoją užmiršo. Reikia mokėti pinigus už implantą, mama prisimena ir užklausia ar netyčia ligonių kasos nekompensuoja - pasirodo kompensuoja  bigsmile.gif  ir kaip tyčia gydytojas dirba su ligonių kasomis, tai mamai praktiškai nieko nereikėjo mokėti.

Manau ir su breketais taip, kai žinai ir sulauki eilės, problemų nebus. Kolegė dukrai taip per ligonių kasas sudėjo, bet nepasakysiu pas ką. Bet laukė tikrai ilgai  unsure.gif

pensininkams kompensuoja 620€.
tai kaip ir reikia nemažai primokėti.
Atsakyti

Sveiki, iš kur perkate kokybiškus ir pačius patogiausius bra? Arba kuris bra iš visų pirktų buvo Jums pats geriausias? "A cup"

Atsakyti
PARDUODU TOKIUS BACIUKUS, PILKI TAMSIAI. DYDIS 41, BET TIKS 40.5 NES MAN REMIASI PIRSTAS. BATAI NEREALIAI GRAZUS, LENGVI, TINKA PRIE VISU SUKNIU IR KELNIU IR TT. KAINA 89 EURIUKAI

https://www.nordstro...-oxford/5024012
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 09 15, 15:52)
pensininkams kompensuoja 620€.
tai kaip ir reikia nemažai primokėti.

na bet pensininkui tokia suma, tikrai nemaža smile.gif mano mamos atveju, jai pilnai pasidengė procedūra ax.gif ko ji visai neplanavo ir ruošėsi pati susimokėt.
Atsakyti
Sveikos pirkejos🙂
Kur ieskoti stilingos jaunatviskos kuprines jaunuoliui? Labai dideles nereikia, Samsonite ziurejau, bet sunui nepatiko. Maciau TH neblogu, kur ju pigiau ieskot?

O vakar beviltiskai ieskojau bateliu rudeniui, ne aukstakulniu, juodu ir smelio spalvos. Nu nezinau, kainos parduotuvese kosmosas blink.gif bet ir neradau nieko labai patinkancio😵‍💫 jei jas ir tiktu is bedos, sumoket turi maziausiai 150 euriuku… nu briedas🙈
Atsakyti