Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kasmyro megztinis $35.98

Kasmyras $47.98
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 09 20, 17:48)

nežiopsokit, landsend kašmyras perspjauna kokybe ir nesusidėvėjimu visus kitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 09 20, 14:30)
4u.gif  Pas mane irgi Miele.Tai ta programa sausiems,taip?Tiek paimtiems iš spintos,tiek ką tik išplautiems jau sausiems?O šlapiems džiovyklės nenaudoji?Džiovini paprastuoju horizantaliuoju būdu  biggrin.gif ?
Šiais metais pas mane pasipildė nemažai jcrew ir uniqlo džinsų.Visais patenkinta  wub.gif  smile.gif

Šlapius, tik išplautus. Visus kašmyriukus ir vilnas išplovusi skalbyklėj dedu į džiovyklę, tam supurenimui. Yra Finishwolle programa, 5 min. Ji nedžiovina, tik išpurena. Tai man skirtumas panašus kaip tarp rankšluosčių, kai vienas džiovyklėj, o kitas paprastai džiovintas.
O po jos ant grotelių horizontaliai visą paguldau (ant rankšluosčio, kad grotų neliktų) ax.gif

...Crew džinsų skyriaus personalas ryškiai pasikeitė biggrin.gif Tieeek grožių šiemet, sustot sunku wub.gif Anksčiau kiek pirkdavau, niekas nepatikdavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 20 rugsėjo 2022 - 18:45
QUOTE(Gafsa @ 2022 09 20, 19:30)
Nepanaši sudėtis ir paskirtis, šiuose yra kosulį slopinančių ir padedačių sekretą šalint iš kvėpavimo takų medžiagų. O anie labiau kaip aktifedas- kai užburksta ir varva nosis ligos pradžioj.
Nebent iš antrų rankų kokiam poshmark'e ar ebejuj, nes legaliai nebūna naujų pigiau LV, kaip ir Chanel.

Ačiū,Gafsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2022 09 20, 18:43)
Ačiū,Gafsa 4u.gif

LV pigiau galima nusipirkt vienu būdu- Paryžiuj jei skrendi ne į ES šalis, tam terminale yra nedidelis LV butikėlis, kur veikia duty free principas, tai šiek tiek susitaupo 4u.gif Tik asortimentas ten nedidelis.
Atsakyti
Kelnes su vilna $23.99
Atsakyti
ASH odiniai auliniai
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 09 20, 19:40)
Šlapius, tik išplautus. Visus kašmyriukus ir vilnas išplovusi skalbyklėj dedu į džiovyklę, tam supurenimui. Yra Finishwolle programa, 5 min. Ji nedžiovina, tik išpurena. Tai man skirtumas panašus kaip tarp rankšluosčių, kai vienas džiovyklėj, o kitas paprastai džiovintas.
O po jos ant grotelių horizontaliai visą paguldau (ant rankšluosčio, kad grotų neliktų)  ax.gif

...Crew džinsų skyriaus personalas ryškiai pasikeitė  biggrin.gif  Tieeek grožių šiemet, sustot sunku  wub.gif  Anksčiau kiek pirkdavau, niekas nepatikdavo...

Ačiū už pasidalinimą 4u.gif smile.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 rugsėjo 2022 - 20:25
QUOTE(lauryna50 @ 2022 09 20, 18:40)
O po jos ant grotelių horizontaliai visą paguldau (ant rankšluosčio, kad grotų neliktų)  ax.gif

...Crew džinsų skyriaus personalas ryškiai pasikeitė  biggrin.gif  Tieeek grožių šiemet, sustot sunku  wub.gif  Anksčiau kiek pirkdavau, niekas nepatikdavo...

ir bosch džiovyklė turi taip veikiančią funkciją vilnoniams rūbams.
Atsakyti
Ar bandėt tokią geležį gert? Nesukelia silpnumo, pykinimo ir pan?
https://camelia.lt/v...mp;gclsrc=aw.ds
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 09 20, 22:08)
Ar bandėt tokią geležį gert? Nesukelia silpnumo, pykinimo ir pan?
https://camelia.lt/v...mp;gclsrc=aw.ds

Man irgi reikia rekomendacijos dėl geležies.
Dukrai hb 113, feritinas norma. Bet ji tokia nevalgi, kūda, būna silpna, slenka plaukai.
Gydytoja nieko neskiria, bet aš norėčiau kažką sugirdyt 🙄
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 50%
www.puma.com
www.costco.com
www.dillards.com
www.bluefly.com
www.dungarees.com