Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 rugsėjo 2022 - 16:31
RL ilgas paltas su vilna, paskutinis dydis
Atsakyti
UNIQLO truksta $6 iki free ship

Renkasi naujas DILLARDS krepsys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 rugsėjo 2022 - 17:43
QUOTE(AstaRaud @ 2022 09 21, 14:11)
Kviečiu jungtis prie AE džinsams, maikutėms nuolaidos, kokybė tikrai faina jų  4u.gif

Siulau tokius AE džinsus, 4 R (27) dydis, 34 € siuntimas mano sąskaita.
Atsakyti
FB matyt išgirdo mano dėjavimus dėl baltų padų valymo ir išmetė reklamą ŠIO VALIKLIO. Šiandien išbandžiau. Conversų neturiu, tai nebandžiau, bet kitų batų baltus padų apvadus nuvalė gerai 👍
Papildyta:
QUOTE(ciobreliss @ 2022 09 22, 14:15)
Gal kuri norit, j.crew M d šilkinė suknelė 1 k užsidėta, 35 Eur
https://www.ebay.com/itm/324753252199

Kokia faina🤩
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2022 09 22, 15:55)
Aš Lonas Multivega 140×200 vaikams nupirkus, nesiskundžia

QUOTE(zibuteg @ 2022 09 22, 16:12)
Tyla plus😍

Šiandien prasinešiau per parduotuves biggrin.gif tai dar svarstau: LONO VEGA VISKO ir HARMONIJA, kaina beveik dvigubai skiriasi tongue.gif Nuo 360 iki 750 Eur.

ir dar yra lietuviški AURAPLUS, labai gyrė, kažkoks pats naujausias modelis SOFIJA, šiaip nieko nežinau apie Auraplus, bet atsigulus atrodo labai fainas bigsmile.gif Kainytė irgi virš 700

ai, ir dar buvo labai faini ispaniški, nepamenu firmos, bet iš vienos pusės vėsina, vasarinis variantas iš kitos žieminis, šildo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 09 22, 19:31)
Šiandien prasinešiau per parduotuves biggrin.gif  tai dar svarstau: LONO VEGA VISKO ir HARMONIJA, kaina beveik dvigubai skiriasi tongue.gif Nuo 360 iki 750 Eur.

ir dar yra lietuviški AURAPLUS, labai gyrė, kažkoks pats naujausias modelis SOFIJA, šiaip nieko nežinau apie Auraplus, bet atsigulus atrodo labai fainas bigsmile.gif Kainytė irgi virš 700

ai, ir dar buvo labai faini ispaniški, nepamenu firmos, bet iš vienos pusės vėsina, vasarinis variantas iš kitos žieminis, šildo smile.gif

Tikrai neimciau brangesnio.
Atsakyti

Imciau ta kuris buvo smagiausias gulet 😀 o del dvieju pusiu, pas mane toks is sleepwell tai ziemines puses nenaudoju nes per karsta :) 

Atsakyti
32 dydis,tegu bus po 20 €
https://www.jcrew.co...uthern-sky-wash
https://www.jcrew.co...amp;display=all
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Jei imtų abejus- 35 € biggrin.gif

Plėšyti džinsai :
patempus liemuo ~48/49*2
po uztrauktuku ~59*2
vidine siūlė ~73
ilgis ~104/105

Neplėšyti dzinsai:
patempus liemuo ~48*2
po uztrauktuku ~59*2
vidine siūlė ~72
ilgis ~102/103
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 09 22, 18:37)
Tikrai neimciau brangesnio.

Na aš suprantu, kad čiužinys ne amžinas, vis viena reikia keisti dažnokai, tai gal ir geriau pigesnį imti, bet norisi ir kokybės. Tik klausimas ar tikrai taip stipriai jausis skirtumas miegant ant brangesnio biggrin.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 09 22, 18:50)
<p>Imciau ta kuris buvo smagiausias gulet 😀 o del dvieju pusiu, pas mane toks is sleepwell tai ziemines puses nenaudoju nes per karsta smile.gif </p>

vat neturėjus tokio, neįsivaizduoju. Aš šiaip šaltmirė, man šilumos reikia, bet miegot norisi vėsiai tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2022 09 22, 00:22)

biggrin.gif

Vyriskas kasmyrinis salikas

Vyriskos odines pirstines

TH suknele olive spalvos gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 09 22, 19:20)
Na aš suprantu, kad čiužinys ne amžinas, vis viena reikia keisti dažnokai, tai gal ir geriau pigesnį imti, bet norisi ir kokybės. Tik klausimas ar tikrai taip stipriai jausis skirtumas miegant ant brangesnio biggrin.gif
vat neturėjus tokio, neįsivaizduoju. Aš šiaip šaltmirė, man šilumos reikia, bet miegot norisi vėsiai tongue.gif

na kad neamžinas , tai tikrai ir mes neamžini smile.gif , bet dėl dažnoko keitimo, tai nežinau. Klausimas, ką jūs turite omeny "dažnokai", gal metais galėtumėte patikslinti.
Aš , tai manau taip, kad jei esi jaunas, gražus ir sveikas, tai gali ant bet ko miegoti, kitu atveju, čiužinys yra labai svarbu kokybiškam miegui, tai tikrai pirkčiau kokybišką čiužinį, kad po nakties miego neatsikeltum kaip sulaužytas, tuo labiau jis ne vieneriems metams perkamas, o sakyčiau kokiam dešimtmečiui tikrai, dar žinoma priklauso nuo žmonių svorio, kaip jis išsiguli.
Atsakyti