Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 12, 18:06)
O kokiu tikslu jų reikia? Aš pvz irgi negalvojau, kad man jų reikės. Bet kaip patogu tvarkytis ir plepėt telefonu biggrin.gif
O dėl modelio - tai vienam bus patogu, kitam - ne. Nueikite į saloną ir pasimatuokite, ar tinka, nes svarbu, kad gerai laikytųsi ausyje 4u.gif
Nors dabar vyrui rizikavau pirkti nesimatavus, bet jo ausys universalesnės, ne kaip mano biggrin.gif

Sveiki,galima matuotis ausines?Geras.Mano ausys mažos,itin mažos, man reikalingas ausinukas yoač darbui.Kažkada turejau kir į vieną ausį kišasi, tai bivo labai patogus,bet sugedo.Kelis metus nenaudojau jokio,bet vel jauciu poreiki
Atsakyti
Damos, skanaus lotuliukas.gif

https://files.fm/u/nv9a44ffq
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2022 11 12, 18:00)
Kuprines patogiausia smile.gif
Neplanuoju bet norėčiau,  wub.gif
https://www.nordstro...color=CARAMELLO

Kuprinės irgi gerai biggrin.gif simpatiška drinks_cheers.gif reiks REBECCA MINKOFF apžiūrėti,užmiršus buvau smile.gif
Atsakyti
Kur telšiuose skaniai pavalgyt? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vis nepadėkoju komandai už siuntas 😊 ačiū Rudaplauke, Čiurlioni, JustArm ir Linamoq už viską.
Relaxed trumparankoviai crew kašmyriukai superiniai, pažiūrėsim kaip nešiosis, maloniai nudžiugino crew kašmyro tank maikute ❤️ tokia storo ir tamprus kašmyro, ėmiau ne cropped, tai po švarku ledas. Pagaliau turiu normalaus ilgio skinny džinsus, ėmiau juodus iš polo, ilgakojems labai tiks 😊 šilkinės senųjų CREW kolekcijų kelnes iš poshmark, pasaka 🥰 pirkau ale dėvėtas, bet gavau naujas 👌 žodžiu visko labai nemažai gavau per kelias siuntas, viskas džiugina.

Reikia trumpesnių batų žiemai, nerandu nieko patinkančio 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 12 lapkričio 2022 - 20:49
QUOTE(rapoja @ 2022 11 12, 16:50)
Kokiu crossbody (šitie kasdienai patogiausi) tašiuku esat labai patenkintos  biggrin.gif ?Arba planuojate įsigyti  wub.gif ?Reikia patogaus,talpaus,gražaus,kokybiško  biggrin.gif ...

Marc Jacobs quilted softshot 21 labai kokybiškas, patogus ir geras modelis. Ji tokia ir minkšta, bet ir nesukrentanti tuo pačiu. Kiti "shot" modeliai ne tokie kaip soft'as.

turiu juodą blizgią

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 11 11, 18:51)
Sveiki, taip

ARMANI BEAUTY papildoma iki 50% nuolaida sioms prekems su kodu SINGLESDAY22

Suanduen jau negalioja kodas ?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2022 11 12, 20:51)
Marc Jacobs quilted softshot 21 labai kokybiškas, patogus ir geras modelis. Ji tokia ir minkšta, bet ir nesukrentanti tuo pačiu. Kiti "shot" modeliai ne tokie kaip soft'as.

turiu juodą blizgią

Faina ,imčiau biggrin.gif wub.gif o kur pirkai rolleyes.gif ?...
kaip tik MJ žiūrėjau dabar biggrin.gif biggrin.gif
man dar tokios kažkuo fainos ši ir ši ... Žodžiu turėsiu reikalų renkantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 12 lapkričio 2022 - 21:01
[quote=REGIS,2022 11 12, 11:19]
[quote=regal,2022 11 11, 18:27]
aš irgi praeitą kartą susimokėjau siuntimą, gavosi truputėlį brangiau, nei būčiau pirkus per mergaites, bet jau nerizikavau, nes batų ir naujų, siųstų iš yoox, pilna spinta, o nėra ką nešiot, nes permaži.
Papildyta:
Jei 39 dydis batų , tai pasiūlykite. Ieškau ilgų , kad tiktu ir prie klasikos ir prie džinsų , taip pat trumpų.
[/quote]ne, mano turimi batai
37-38 dydžio pedai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 12 lapkričio 2022 - 21:01
QUOTE(rapoja @ 2022 11 12, 18:50)
Kokiu crossbody (šitie kasdienai patogiausi) tašiuku esat labai patenkintos  biggrin.gif ?Arba planuojate įsigyti  wub.gif ?Reikia patogaus,talpaus,gražaus,kokybiško  biggrin.gif ...

Madistes aiskina, kad crossbody nemadingos:) Bet man patinka ir nesioju, o tu neturi jcrew kokios is senu kolekciju odiniu, nu man jcrew labai patinka odines tasiukes, minkstos, talpios, gailiuos kad kitas spalvas pardaviau. O siaip is LV man fainos labai, noreciau..
Papildyta:
MJ man asmeniskai ne, net labai ne, brt skonio reikalas;)
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 11 12, 20:58)
Suanduen jau negalioja kodas ?

Jau nebe
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 11 12, 23:06)
Madistes aiskina, kad crossbody nemadingos:) Bet man patinka ir nesioju, o tu neturi jcrew kokios is senu kolekciju odiniu, nu man jcrew labai patinka odines tasiukes, minkstos, talpios, gailiuos kad kitas spalvas pardaviau. O siaip is LV man fainos labai, noreciau..
Papildyta:
MJ man asmeniskai ne, net labai ne, brt skonio reikalas;)

O kas dabar madinga😀? Apšvieskite 4u.gif
Atsakyti