Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merino megztinis $25.60

Merino nemgztinis $25.60

Merino megztinis $25.60

Merino golfas $25.60

Megztinis su vilna $32
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 lapkričio 2022 - 12:05

Noriu grazaus kokybisko valgomojo stalo i svetaine, pasidalinkite kokius turite namie;) Dabar su plokste kazkokie eina..

Mes pavasarį iš ease baldų pirkom, skirtingi modeliai pagal poreikį. Kokybiški produktai :)

Atsakyti
Paltas su vilna $57.60
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 11 18, 11:56)
🤭ai, nu suprantama, visi augam su metais.
Aš vis svaigstu apie ją, bet norėčiau nešioti iki gyvenimo pabaigos, dėl kainos 🤣

teoriškai galima, praktiškai nelabai biggrin.gif mano žąsiai 9 metai tuoj bus, tai jau tik šunį vest ir tai kai sutemę biggrin.gif labai apsitrynė ties siūlėm, rankogaliai pabrizgo. Atrodo, kad net pūkai lysti pradėjo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(geliuke @ 2022 11 18, 13:04)
Mes pavasarį iš ease baldų pirkom, skirtingi modeliai pagal poreikį. Kokybiški produktai smile.gif</p>

mes irgi ease pirkom. Jau 5 metai turbūt. Norėjau medinio didelio, kad prasiilginus tilptų daug žmonių. Išilgėję turbūt iki 3 m., labai patenkinta.
Atsakyti
Koks fainas man tas megztinis, kašmyrinis, moteriškas toks.. smile.gif
tik kaina labai negera. Lyg ir pamenu geletu megztiniu kqzkas ieskojo.

https://www.talbots....479_sizeType=MS

Dar vienas įdomus, išskirtinis.

https://www.talbots....474_sizeType=MS

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 18, 13:15)
teoriškai galima, praktiškai nelabai  biggrin.gif  mano žąsiai 9 metai tuoj bus, tai jau tik šunį vest ir tai kai sutemę  biggrin.gif  labai apsitrynė ties siūlėm, rankogaliai pabrizgo. Atrodo, kad net pūkai lysti pradėjo  unsure.gif
Papildyta:
mes irgi ease pirkom. Jau 5 metai turbūt. Norėjau medinio didelio, kad prasiilginus tilptų daug žmonių. Išilgėję turbūt iki 3 m., labai patenkinta.

Mano 2 metqi, dabar bus trečia žiema ir ties siūlėm pabalo. Ir dėviu ją tik kai lauke -20, kitaip man su ja labai jau karšta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 11 18, 13:18)
Mano 2 metqi, dabar bus trečia žiema ir ties siūlėm pabalo. Ir dėviu ją tik kai lauke -20, kitaip man su ja labai jau karšta.

pas mane tas pats, galvojau, kad gal nuo valyklos.
Atsakyti
Reebok kedai $15

Reebok kedai $18
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 18, 13:20)
pas mane tas pats, galvojau, kad gal nuo valyklos.

dar nevaliau, nes realiai nedaug deveta, kazkaip nebuvo poreikio jos valyt. dabar is viso nzn ka daryt
Atsakyti

Noriu grazaus kokybisko valgomojo stalo i svetaine, pasidalinkite kokius turite namie;) Dabar su plokste kazkokie eina..

Mes pavasarį iš ease baldų pirkom, skirtingi modeliai pagal poreikį. Kokybiški produktai :)

Atsakyti
labai noriu puosniu prabangiu baltu marskiniu. pamatysit, idekit cia smile.gif 4u.gif
Atsakyti

i talbots tik per proxy eiti??

Atsakyti