Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2022 11 20, 17:11)
Labu dienu, smile.gif
Na, prisireikė ir man tų UGG biggrin.gif . Kokiose pard. būna "geriausiom" (Ir kokia jau skaitosi "gera"  biggrin.gif hmm.gif ) kainom (nord-rack, saks, 6pm?)?
Konkrečiai domina modelis "mini Bailey bow II boot Ugg". 39-40 dydis.

Parduotuves gali varijuoti, viena diena gera kaina vienoj, kita diena kitoj. Man gera kaina butu $50-$60. ugg, nordstromrack, gilt bandyti sekti.
Atsakyti
Skoniai skirtingi, bet aš ugg su kaspinais nepirkciau.Dukra turėjo. Užsiraito su laiku tie šonai,kraštai atlėpsta… Nu nea, geriau paprastais aulais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 11 16, 13:20)
Parduodu naujas su vilna Jcrew vyriskas kelnes 36x34 dydzio.
vartotojo įkelta nuotrauka

Niekam nereikia? Maniskis kai storesnis buvo tai net 2 nupirkau, vienos guli pranesiotos dideles, o sias naujas perleidziu. Labai grazios kelnes ir vilnos daug turi, elegantiskos ir graziai krenta.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 11 20, 17:55)
Skoniai skirtingi, bet aš ugg su kaspinais nepirkciau.Dukra turėjo. Užsiraito su laiku tie šonai,kraštai atlėpsta… Nu nea, geriau paprastais aulais  biggrin.gif

Aš tai norėčiau tų su blizgančiais žvyniukais, tik niekam nesakyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 11 20, 17:43)
Parduotuves gali varijuoti, viena diena gera kaina vienoj, kita diena kitoj. Man gera kaina butu $50-$60. ugg, nordstromrack, gilt bandyti sekti.

Labai ačiū, turėsiu omeny 4u.gif
QUOTE(rapoja @ 2022 11 20, 17:55)
Skoniai skirtingi, bet aš ugg su kaspinais nepirkciau.Dukra turėjo. Užsiraito su laiku tie šonai,kraštai atlėpsta… Nu nea, geriau paprastais aulais  biggrin.gif

Ačiū už praktišką pasidalinimą smile.gif 4u.gif . Tie kaspinai čia matyt bus esminis elements, dėl ko tas noras biggrin.gif . Bandysiu pagooglint užsiračiusius kaspinus, kokis ten vaizdzialis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 11 20, 17:56)
Aš tai norėčiau tų su blizgančiais žvyniukais, tik niekam nesakyk  biggrin.gif

… unsure.gif aš į anuos irgi pažiūriu lotuliukas.gif …
Atsakyti
O beje, neslidūs jie? Kokis tai modelis, menu, buvo čia diskusija, kad slidūs. - O gal ne UGG, gal Bearpaw?.. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 11 20, 17:56)
Aš tai norėčiau tų su blizgančiais žvyniukais, tik niekam nesakyk  biggrin.gif

Man patinka irgi jie, ir lyg Spygliz ar kazkuri nare yra rasiusi, kad neuzmusami, drusku nebijo, neblunka.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2022 11 20, 19:06)
O beje, neslidūs jie? Kokis tai modelis, menu, buvo čia diskusija, kad slidūs. - O gal ne UGG, gal Bearpaw?.. hmm.gif

Ugg slidūs, maziau slidus Bearpaw ir Australia luxe (bet irgi čiut neapsivožiau, eidama per pereja) Nepastebejote, kad baltos juostos slidzios buna, o kodel?-nezinau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 20 lapkričio 2022 - 18:13
QUOTE(jolipa @ 2022 11 20, 18:12)
Ugg slidūs, maziau slidus Bearpaw ir Australia luxe (bet irgi čiut neapsivožiau, eidama per pereja) Nepastebejote, kad baltos juostos slidzios buna, o kodel?-nezinau)

Ačiū už pasidalinimą. Turėsiu omeny, ir dar kad Australia Luxe priminėt 4u.gif - AL turbūt legvi, kaip UGG?
Atsakyti
Šalčmirėms biggrin.gif 4u.gif
Turiu pardavimui šitos firmos pašiltintus džinsus , 12 dydis , 45 e. gal kam reikia 4u.gif
https://www.amazon.c...n/dp/B08MFBCHWK
Liemuo 40,klubai 50, vidinė siūlė 76, visas ilgis 100.
Atsakyti
Aš šiuos turiu, tik dar nepranesiojau, tai man kokie faini jie.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti