Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(loony_key @ 2022 11 30, 15:49)
<p>www.saksoff5th.com - 20%</p><p><b></b>
</p><p><span>O čia visoms prekėms -20% ar tik kur Cyberdeal galioja?</span></p>

galioja toms prekems prie kuriu prierasas yra EXTRA 20% OFF WITH CODE CYBERDEAL
-30% prierasas EXTRA 30% OFF WITH CODE COZY

akiniai 1perki kitiems 50%
https://www.saksoff5...TL_BOG050_STILL

Atsakyti
Rekomenduokite gerą endokrinologą Vilniuje 4u.gif
Atsakyti

Pas mus abiejuose aukštuose po robotą. Antrame aukšte primityvesnis, pirmame - geresnis. Abu su pridedama šluoste drėgnam valymui. Kadangi dirbu iš namų, tai nepamirštu kasdien įjungti..Atrodo namai švarūs, o vos ne kasdien prisirenka po pilną dulkių/pūkų konteinerį mirksiukas.gifO laiptams nusipirkau siurbį-šluotą. Ne Dyson (pagailėjau pinigų jam), bet visai neblogas Xiaomi variantas..

As jau kuris laikas neturiu roboto tai ziauriai jauciasi ant tvarkos namie. 

Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2022 11 30, 16:30)
Pas mus abiejuose aukštuose po robotą. Antrame aukšte primityvesnis, pirmame - geresnis. Abu su pridedama šluoste drėgnam valymui. Kadangi dirbu iš namų, tai nepamirštu kasdien įjungti..Atrodo namai švarūs, o vos ne kasdien prisirenka po pilną dulkių/pūkų konteinerį  mirksiukas.gif O laiptams nusipirkau siurbį-šluotą. Ne Dyson (pagailėjau pinigų jam), bet visai neblogas Xiaomi variantas..

as ir turiu sluota xiomi T30. Labai patenkinta, ir ne tik laiptams, o aplamai prasiurblti 1 auksta kasdiena. po metu naudojimo sugedo, piginus grazino, kita tokia pacia nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 11 30, 19:02)
Rekomenduokite gerą endokrinologą Vilniuje  4u.gif

Jei vaikų, tai Santariškėse moteris. Ten vaikų būdavo 2 - vyras ir moteris. Lanėmės pas abu, moteris patiko labiau.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2022 11 30, 19:48)
Jei vaikų, tai Santariškėse moteris. Ten vaikų būdavo 2 - vyras ir moteris. Lanėmės pas abu, moteris patiko labiau.

suaugusiems smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms.
Supratau, kad patogiausia 2 vnt bus turėti su ilgesniais šepetėliais kampams ir išsivalymo stotele 4u.gif
Gyvūnų neturim, tik vaikus vietoj jų biggrin.gif

QUOTE(NORIKA @ 2022 11 30, 16:45)
Kad dar neišrastas laiptais laipiojantis siurblys  biggrin.gif Arba neši ant rankų į viršų pati, arba tvarką darai  rankiniu būdų su šluota  biggrin.gif

Turęjau omeny ar nereikia laiptų užtverti, kad nenuliptų iš 2o aukšto biggrin.gif

Dabar turiu normalų standartinį siurblį, kurį naudoja valytoja, o aš kasdien su tokiu rankiniu Xiomi praseinu. Turim jau keli metai. Tenkina kokybė ir kaina.
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 11 30, 20:54)
suaugusiems smile.gif

Mano vyrui labai padėjo gyd. Birutė Žilaitienė. Dirbdavo privačiai Vilniuje ir Kaune. Gal ir dabar dar dirba kur nors.
Papildyta:
QUOTE(Egluzek @ 2022 11 30, 17:52)
<p><strong>Vilnius gavo 774, susimokėjusios galite skambinti šiandien nuo 19 iki 21 h. Daugiau laiku  bus emeil kiek vėliau!</strong></p>

Mano tikrai nieko nėra? Pirkau prekę, kuri yra LT jau, bet skaičiukų negavau.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 11 30, 18:02)
Rekomenduokite gerą endokrinologą Vilniuje  4u.gif

Milda Girdžiūtė
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 11 30, 13:10)
Kad ir sekancia diena atsiustu, kaip zappos, amazon, tarkim, nera garantijos, kad spes iki Kaledu. Tikimybe yra, bet garantijos nera. ax.gif
Mano prioritetai - soninis sepetelis (-iai), zemelapis, labai svarbu aukstis (kad palistu po esamais baldais ir nepastrigtu). Ir butinai imciau su pratesta garantija.

aš nieko nesu pirkus su pratęsta garatntija, kam to reikia? Dabar pirkau irobot 7+, atsiliepimai labai geri, pažiūrėsim, ar pasiteisins, ar tikrai toks protingas, kaip rašoma.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 30, 13:29)
<p>As tai dar daliu kaina pasidomeciau, man tarkim isejo saibom baterija, vietoj 90 minuciu, liko 20. Garantija baterijai 6 menesiai o jam jau 3 metai. Nauja orginali baterija 300 eur  biggrin.gif tai pasiule taisykloj ne originalia uz 150, rizikuosiu. Daiktas nepigus, neismesi, bet uz 300 jau gali ir nauja nusipirkt. </p>

kokio daikto tokia kaina baterijos?
Aš taip pat žiūrėjau pirkdama robotą, kad būtų nevienadienis , kad būtų galima nusipirkti priedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 lapkričio 2022 - 21:17

aš nieko nesu pirkus su pratęsta garatntija, kam to reikia? Dabar pirkau irobot 7+, atsiliepimai labai geri, pažiūrėsim, ar pasiteisins, ar tikrai toks protingas, kaip rašoma.
Papildyta:
Aš taip pat žiūrėjau pirkdama robotą, kad būtų nevienadienis , kad būtų galima nusipirkti priedus.

Samsungas. :) kai skaiciau tai rase lifetime battery bet meistras sake nesamone, 3 metai yra normalus jos gyvavimo terminas. 😀 siaip geras daiktas, nesiskundziu, jis po 3 metu naudojimo kaip naujas, meistras patvirtino kad viskas ok nors tuos 3 metus dirbo kasdien nes turiu suni. 

Atsakyti

Bet su pratesta garantija irgi niekada neperku nes is esmes kas labiausiai genda tai tam negalioja 😀 o ebay kai rekomendavo tai visgi radau ir kainos startuoja nuo 100.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 30 lapkričio 2022 - 21:34
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 30, 21:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="73019150" data-time="1669835373"><div><p>aš nieko nesu pirkus su pratęsta garatntija, kam to reikia? Dabar pirkau irobot 7+, atsiliepimai labai geri, pažiūrėsim, ar pasiteisins, ar tikrai toks protingas, kaip rašoma.
Papildyta:
Aš taip pat žiūrėjau pirkdama robotą, kad būtų nevienadienis , kad būtų galima nusipirkti priedus.</p></div></blockquote><p>Samsungas. smile.gif kai skaiciau tai rase lifetime battery bet meistras sake nesamone, 3 metai yra normalus jos gyvavimo terminas. 😀 siaip geras daiktas, nesiskundziu, jis po 3 metu naudojimo kaip naujas, meistras patvirtino kad viskas ok nors tuos 3 metus dirbo kasdien nes turiu suni. 

</p>

o tai kiek kainavo samsungas? Tai robotas siurblys ar šluota? Mūsų LG robotuko akumas po 4 m naudojimo pavargo, amazone radau uz 70 eur, bet pagalvojau, kad gal nelabai apsimoka , o ir norėjosi jau kito- protingesnio.
Atsakyti