JCREW FACTORY papildoma 70% ir 20% clearance, papildoma 20% kitoms prekems
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 03, 20:09)
Aš irgi viską įskaitau, kadangi mano kortele visada buvo namie, tai vaikystės hobis buvo ja skaityt.
QUOTE(gėlužė @ 2022 12 03, 20:26)
Ateinu pasiguosti..
Nuo treciadienio kuno lauzymas ir temperatura pagulde i lova, dvi dienas atgulejau su arbatom ir vaistais, vakar pasijauciau geriau, jau siandien galvoju sveika busiu. Na ir ka, vel krecia saltis, skonio nejauciu, temperatura:(( Covid dariaus-neigiamas. Galvoju gal sunerimti ir lekti kokiu tyrimu i ligonine, pirmadienis dar nearti.
Kokie cia virusai vaiksto dabar nesuprantu
Nuo treciadienio kuno lauzymas ir temperatura pagulde i lova, dvi dienas atgulejau su arbatom ir vaistais, vakar pasijauciau geriau, jau siandien galvoju sveika busiu. Na ir ka, vel krecia saltis, skonio nejauciu, temperatura:(( Covid dariaus-neigiamas. Galvoju gal sunerimti ir lekti kokiu tyrimu i ligonine, pirmadienis dar nearti.
Kokie cia virusai vaiksto dabar nesuprantu
Daugeliu atvejų dabar greitasis testas nerodo, tik pgr, kadangi gruodžio pirma artimas nuo covido mirė, gydytojai klinikose sakė, kad kažkoks gripo-covido darinys šiuo metu siaučia, o nustato covid pgr'u. Darbe pas mus labai krenta kolegos, bet daugiausia covidai neigiami(patys testujasi) . Bet kokiu atveju kažkoks virusas 😔 sveikatos.
QUOTE(Evameda1 @ 2022 12 04, 09:42)
Sveiki, turime.
QUOTE(linamog @ 2022 12 04, 10:49)
Sveiki, turime.
Ir dar toks klausimas, gal kas atsimenate ar pernai prieš Kalėdas yoox buvo kokių gerų sale? medituoju ties viena nepigia preke ir galvoju ar verta rizikuoti ir laukti geresnės kainos
QUOTE(Evameda1 @ 2022 12 04, 09:59)
Ir dar toks klausimas, gal kas atsimenate ar pernai prieš Kalėdas yoox buvo kokių gerų sale? medituoju ties viena nepigia preke ir galvoju ar verta rizikuoti ir laukti geresnės kainos
Jei ne vienas vienetes likes, bandyciau laukti turbut
Kur ieškoti ilgų ale jojiko batų? gal kas esat užmatę? o gal turit ir galit rekomenduoti?
Ir ką šiaip gero pavyko nukauti per BF dienas?
Ir ką šiaip gero pavyko nukauti per BF dienas?
QUOTE(juratela @ 2022 12 03, 23:40)
Tai aš kalbu kad perplatūs mažiausi kokie yra
Nestandartinis maniškis. Childrenplace vis dar 2/3 dydį nešioja 
Mano 8metų trečiokė Carters apatinių 2-3 dydį nešuoja
Renkasi VS su $25 nuo $125 nuolaida
Dedu Factory su dviguba nuolaida
Renkasi GAP ir GAP FACTORY su Gap Cash
QUOTE(gėlužė @ 2022 12 03, 21:15)
Sako negalima imti nuo saves antibiotiko, bet jau taip kirba mintis.
Aišku negalima. Jei virusinė inf. tai jis bevertis. O jei ne virusinė, tai iš kur žinot kokia ir koks antibiotikas suveiks. Eikit į polikliniką.
QUOTE(linamog @ 2022 12 04, 13:49)
Renkasi VS su $25 nuo $125 nuolaida