18.80 dol 58% linen/42% cupro
https://www.jcrew.co...c...&Ntrm=BK871
QUOTE(juratela @ 2022 12 05, 23:47)
Hanes gal užsakykite kol yra dydis, nes viena prekė su paskutiniu dydžiu. O jei rytoj nebebus 
Ačiū
QUOTE(lola.lola @ 2022 12 06, 09:50)
O jis tik skalsesnis, nes rašo daugiau ciklų išskalbia ar dar kuo nors skiriasi nuo kito rinkinio kur 97 su akcija, kai kitur be akcijos tiek pat?
Jau pasiskaitinėjau, jautriems
QUOTE(juratela @ 2022 12 05, 17:59)
Ar Hanes.com nėra nemokamo shipo nuo kurios sumos?
Carlin, šiandien suveikė skalbenkė per telefoną
Turbūt vakar kol suvirškino informaciją, kad tik apie skalbimo pabaigą vakare informavo mane žinute, o šiandien iš pirmo karto
. Dabar nereiks lėkti įjungti skalbti, kai vyras sudeda skalbinius, o aš galėsiu paleisti ir namie nebūdama
Iš čia perki priemones? https://shop.miele.l...uziu-skalbimui/
Carlin, šiandien suveikė skalbenkė per telefoną
Iš čia perki priemones? https://shop.miele.l...uziu-skalbimui/
o tai vyras negali sudėjęs skalbinius ir paleisti skalbimo?
QUOTE(juratela @ 2022 12 05, 21:20)
Eikit jūs pas Sakalinską į Santariškes. Jis visada priima su siuntimu ir papildomai, be registracijos. Arba sakykit kad siuntimo neturite, bet paaiškinkite kokia problema, manau priims. Tik pasiskambinkite kuriom dienom pasakys, kada galite ateiti
Tai jis tik savo sudeda, kitų ne
Ačiū, pažiūrinėsiu kokios kitur kainos
Na va, sakiau pirksiu be dozatorių, ale ėmė ir pasikeitė nuomonė 
Tai jis tik savo sudeda, kitų ne
Ačiū, pažiūrinėsiu kokios kitur kainos
Paziurekite, jei nesenai pirkot masina, ar nera instrukcijoje tokios korteles, kur gauni visa ta 6 vnt rinkini dovanu, ivedus koda. Man pries kelis metus kai pirkau, buvo ideta, atsiunte nemokamai. Tai metus laiko turbut skalbikliu nereikejo pirkt
QUOTE(regal @ 2022 12 06, 11:17)
Gal ir gali, bet visada manęs prašo, kad įjungti
QUOTE(Nonono @ 2022 12 06, 11:31)
Paziurekite, jei nesenai pirkot masina, ar nera instrukcijoje tokios korteles, kur gauni visa ta 6 vnt rinkini dovanu, ivedus koda. Man pries kelis metus kai pirkau, buvo ideta, atsiunte nemokamai. Tai metus laiko turbut skalbikliu nereikejo pirkt
Ačiū, reiks peržiūrėti, jeigu vyras dar neišmetė vokiškų instrukcijų
O kokiam puslapyje reikėjo įvesti kodą? Vokiškuose psl. randu rinkinius tik po 5vnt. Ne po 6
JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 50% nuolaida krepsy akcijos uzrasu pazymetoms prekems
QUOTE(juratela @ 2022 12 06, 11:42)
Gal ir gali, bet visada manęs prašo, kad įjungti
Jis nėra tiek susipažinęs su programom, o juolab dabar su nauja, tai tikrai nesigilins, bet Rygoje pats skalbiasi, nes ten tik skalbenkė, manęs nėra
Reiks ir vyriausiam sūnui nurodyti atrūšiuoti savo skalbinius, kad sudėtų skalbti 🤣
Papildomai buvo du skalbikliai 1 ir 2, ir 3 kapsulės.
O kokiam puslapyje reikėjo įvesti kodą? Vokiškuose psl. randu rinkinius tik po 5vnt. Ne po 6
Neprisimenu, viskas buvo parasyta ant tos korteles su kodu. Zinau, kad siunte is Vokietijos. Prideta iskarto irgi buvo tiek pat priemoniu, kiek ir pas jus, berods. Bet va ta kortele tai ne iskart pamaciau, del to ir sakau, kad pasiziuretumete.
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 05, 20:24)
Nebedirba jau
Sakalinskas pats serga,kiek žinau gan rimtai.Mano dukra su vaiku pas ji lankėsi ir po dare.Dabar į Kauną važinėja pas Gylį.
QUOTE(Nonono @ 2022 12 06, 12:38)
Neprisimenu, viskas buvo parasyta ant tos korteles su kodu. Zinau, kad siunte is Vokietijos. Prideta iskarto irgi buvo tiek pat priemoniu, kiek ir pas jus, berods. Bet va ta kortele tai ne iskart pamaciau, del to ir sakau, kad pasiziuretumete.
Ačiū labai, radau su kodu ir puslapiais
Renkasi naujas OLD NAVY su Super Cash