Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2022 12 07, 15:11)
Palladium Pampa su kailiu viduj nesunkus ir lanksciu padu. Aisku, impregnuoti pries avint butina.

Ačiū 4u.gif
Reik prisėsti ir išrinkti batus, nes buvom užklupti žiemos netikėtai ax.gif
Atsakyti
Aš uggus ir kt batus impregnavau Crep.Tikrai labai veiksmingas.
Atsakyti
Kas gavo RL naujienlaiskius su 40% kodais, busime dekingos uz pasidalijima 4u.gif

Renkame RL su 40%, sakyciau, matau geresniu kainu nei per ana koda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gruodžio 2022 - 17:23
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 07, 16:29)
tai ir siandien niekas su manim nesijungiat prie rack ir yoox. atsistatydinu nafig  biggrin.gif

Tai kad siunčiau rack, nors ir piguti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 12 06, 23:00)

Labai gražus wub.gif ,bet kiek jis jums gavosi pinigų rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2022 12 07, 19:00)
Labai gražus wub.gif ,bet kiek jis jums gavosi pinigų rolleyes.gif ?

Man atrodo, buvo 59 usd? g.gif
Atsakyti
Buvo nepilnai 58 dol smile.gif Ir labai dėkinga,kad mergaitės įdėjo į fb ar instos storius,kur ir užmačiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 12 07, 20:43)
Buvo nepilnai 58 dol  smile.gif Ir labai dėkinga,kad mergaitės įdėjo į fb ar instos storius,kur ir užmačiau wub.gif

Ai tada puiku,bandysiu gaudyti ir aš tokią kainytę,nes dabar tai .. biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti

tai ir siandien niekas su manim nesijungiat prie rack ir yoox. atsistatydinu nafig biggrin.gif

Tik ne tai, balsuoju prieš  :D 

Atsakyti
Didelis AČIŪ mergaitėms wub.gif 4u.gif 4u.gif už nuostabias gėrybes. Dėkoju už skanėstus, kurie labai maloniai nustebino wub.gif Esate šauniausia komanda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Išskirtinis AČIŪ JustArm už dalinimą bei malonų bendravomą 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurkštuolė @ 2022 12 07, 21:41)
Didelis AČIŪ mergaitėms  wub.gif  4u.gif  4u.gif už nuostabias gėrybes. Dėkoju už skanėstus, kurie labai maloniai nustebino wub.gif  Esate šauniausia komanda 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Išskirtinis AČIŪ JustArm už dalinimą bei malonų bendravomą 4u.gif  wub.gif  4u.gif

Ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinį, greitą išsiuntimą ir skanėstus 4u.gif wub.gif
Atsakyti