Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(VakareRyte @ 2022 12 14, 10:41)
<p>Vilnietės pagelbėkit 🌺</p><p>Rekomenduokit miesto centre kokią kavinę/ restoraną/ pubą, kur skanus maistas, aplinka, muzika graži, kur renkasi bent jau nuo 30 m... ne naktinį klubą... tikslas ne pažintys... </p><p>Važiuosiu pas draugę, o ji pati neseniai apsigyveno Vilniuje, nieko dar nežino... ☺️</p><p>Suprantu, kad pilnas miestas tokių vietų, bet norisi, kad jau būtų su gerais atsiliepimais, rekomendacijomis. 🌺</p><p>Ačiū🌺🌺🌺</p><p></p><p></p>

kokio maisto norit? Man Selfish bistro vakarienei visada tinka, tuno tartaras ten geras, aštunkojis, austrės. Brussels mussels irgi labai patinka, yra tiek Vilniaus g., tiek Rinktinės g. Abiejuose reikia vietas iš anksto rezervuoti.
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2022 12 14, 11:41)
<p>Vilnietės pagelbėkit 🌺</p><p>Rekomenduokit miesto centre kokią kavinę/ restoraną/ pubą, kur skanus maistas, aplinka, muzika graži, kur renkasi bent jau nuo 30 m... ne naktinį klubą... tikslas ne pažintys... </p><p>Važiuosiu pas draugę, o ji pati neseniai apsigyveno Vilniuje, nieko dar nežino... ☺️</p><p>Suprantu, kad pilnas miestas tokių vietų, bet norisi, kad jau būtų su gerais atsiliepimais, rekomendacijomis. 🌺</p><p>Ačiū🌺🌺🌺</p><p></p><p></p>

Galo do Porto, Ausros Vartu g, kaip sykis vakar ten buvom smile.gif visada gerai, ypac portveinas wub.gif
Atsakyti

Vilnietės pagelbėkit 🌺

Rekomenduokit miesto centre kokią kavinę/ restoraną/ pubą, kur skanus maistas, aplinka, muzika graži, kur renkasi bent jau nuo 30 m... ne naktinį klubą... tikslas ne pažintys... 

Važiuosiu pas draugę, o ji pati neseniai apsigyveno Vilniuje, nieko dar nežino... ☺️

Suprantu, kad pilnas miestas tokių vietų, bet norisi, kad jau būtų su gerais atsiliepimais, rekomendacijomis. 🌺

Ačiū🌺🌺🌺

I Pachamama eikit , tik staliuka nepamirskit rezervuot.

Atsakyti

Bet ir auksciau isravdinti visi geri tiesiog vakarienei.

Atsakyti
Ale kaip jus mandrai visos valgot 😁 aš tikiuosi su savo 400° rekomendacija nenuvyliau, nes panašu, kad čia reik į DIA siust 😆 bet aš taupus žmogaus, tai siūlau kas įkandama piniginei 🫣
Atsakyti
ASOS papildoma 25% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 12 13, 21:48)
Man ju naxos labai patinka, bet nemaciau jiems nuolaidos:(
O si kvapa teks vietoj creminej pabandyti pirma.
Nu čia tik as pirma nusiperku tada galvoju biggrin.gif

geluze o kada pirkot uz tokia kaina juos ?
As turiu Opera. tai nerealus wub.gif
drauge sake Muse dar geresni biggrin.gif
bet neuzgaudom nuolaidos tokios kur buvo po 105 $
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2022 12 14, 13:29)
geluze o kada pirkot uz tokia kaina juos ?
As turiu Opera. tai nerealus  wub.gif
drauge sake Muse dar geresni  biggrin.gif
bet neuzgaudom nuolaidos tokios kur buvo po 105 $

Rugsejo 16 užsakiau, bet ilgai labai ejo, tik dabar gavau.
Aisku svoris 0,52, tai isejo apie 135 eur nu bet visvien super kaina.
Atsakyti
Pilko svarko 6 dydis

Lancome tusas $16.99

YSL tusas $22.99

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 gruodžio 2022 - 13:18
QUOTE(spygliz @ 2022 12 14, 12:47)
Ale kaip jus mandrai visos valgot 😁 aš tikiuosi su savo 400° rekomendacija nenuvyliau, nes panašu, kad čia reik į DIA siust 😆 bet aš taupus žmogaus, tai siūlau kas įkandama piniginei 🫣

Aš vilnietė ir net tokių negirdėjus smile.gif))) į jokius neįperku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 11:09)
kokio maisto norit? Man Selfish bistro vakarienei visada tinka, tuno tartaras ten geras, aštunkojis, austrės. Brussels mussels irgi labai patinka, yra tiek Vilniaus g., tiek Rinktinės g. Abiejuose reikia vietas iš anksto rezervuoti.

buciau tuos pacius rasius biggrin.gif
dar niekada saint germain nepaveda ir trys klevai (kinu rest) biggrin.gif
desertu i pinavija arba stikliu kulinarija eiciau, ten jauku ir ne posh.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 14, 13:43)
buciau tuos pacius rasius  biggrin.gif
dar niekada saint germain nepaveda ir trys klevai (kinu rest)  biggrin.gif
desertu i pinavija arba stikliu kulinarija eiciau, ten jauku ir ne posh.

Klevuose nebuvau, bet užsirašau, kad reikia nueiti biggrin.gif
prie Saint Germain dar galima Pranciškonų bistro pridėti, irgi gerai smile.gif

Pachamama skanu labai, bet man ten toks jau per daug posh, bet su kompanija smagu ir ten bigsmile.gif
Atsakyti