Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 19:43)
Man tai maistas vienas didžiausių malonumų, niekada negaila pinigų geram ir skaniam maistui. Kelionėse man didžiausias malonumas skaniai pavalgyti. Jau geriau išvis nevalgysiu, nei valgysiu bet ką biggrin.gif
Visada planuodama kelionę googlinu kur skaniai pavalgyt, ne tik pietus ar vakarienę, bet ir pusryčius.

pas mus lygiai taip pat. Niekad neimam viešbučių su pilnu maitinimu, vakarienes einam pasigooglinę kur nors valgyt mieste. Na jei einu valgyt į restoraną, tai kur tikrai galėsiu skaniai pavalgyti, o ir patiekalų estetika man dar svarbu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 14, 21:52)
Mieloji, gurmanai nekiša pilvų, jie mėgaujasi maistu. Aš labai pritariu Carlin. Skaniai pavalgyti, tai nereiškia apsiryti kaip kiaulei. Tai reiškia, pajausti milijoną skonių ir poskonių ir tuo būdu gauti tą malonumą.  4u.gif

Tai jūs gi apie tą patį biggrin.gif

___

Negaliu įmest instos linko, bet kaip tik šiandien Deivdasben reelsas apie restoranus. Apie desertukus patiko - "gal ir norėčiau, bet jobanas ubagas esu". Iš ex kolegų irgi esu perėmus ir kažkaip visada naudojuos - "ačiū, namuose atsigersim" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2022 - 20:59
QUOTE(sollo @ 2022 12 14, 19:30)
Spintos radybu  biggrin.gif  Radau verkiančią dar su visais maišiokais, etiketėmis  bigsmile.gif  Gal kam reikia Jcrew odinė  wub.gif
https://poshmark.com...e766fdadb91768b

aš šitą large turiu wub.gif vasarą labai ''eina'' wub.gif

Noriu į restoranąąąą ir šampanooo biggrin.gif nu nors cremant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 14, 21:12)
Noriu į restoranąąąą ir šampanooo  biggrin.gif nu nors  cremant  biggrin.gif

Aš tai kokio rose putojančio su austrėmis ir tuno tartaru mielai paimčiau unsure.gif bet va sėdžiu, namų darbus darau, su paauglyste kovoju unsure.gif

Gal yra stich’ų gerbėjų? Mažei sugebėjau du vienodus telefono dėklus su stich’u atsiųst unsure.gif tinka Iphone XS/XR.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 14, 21:49)
Niusss, kas neuostėt black saffron, tai kartus ganymedo variantas  biggrin.gif man skanu  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Crystal Saffron
Man geriau uz Ganymede mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 14 gruodžio 2022 - 21:35
QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 20:43)
Man tai maistas vienas didžiausių malonumų, niekada negaila pinigų geram ir skaniam maistui. Kelionėse man didžiausias malonumas skaniai pavalgyti. Jau geriau išvis nevalgysiu, nei valgysiu bet ką biggrin.gif
Visada planuodama kelionę googlinu kur skaniai pavalgyt, ne tik pietus ar vakarienę, bet ir pusryčius.

Su tavim į kelionę nevažiuočiau 😆🤣

QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 21:55)
Tai ir dabar tiek kainuoja, su trumais tik brangūs, apie 50€.

Ką norit ta sakykit, už makaronus, 50 eu, kad ir su auksu būtų 🤣🤣🤣 jaučiu daug ima nes kaip ir lankytina vieta po šaudynių tapus, ką?
Papildyta:
Jus rašykit rašykit, kur netyčia nenueit 🤣😆😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 14 gruodžio 2022 - 21:52
QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 22:23)
Aš tai kokio rose putojančio su austrėmis ir tuno tartaru mielai paimčiau  unsure.gif  bet va sėdžiu, namų darbus darau, su paauglyste kovoju  unsure.gif

Gal yra stich’ų gerbėjų? Mažei sugebėjau du vienodus telefono dėklus su stich’u atsiųst  unsure.gif  tinka Iphone XS/XR.

Aš trumpenas atiminėjau šiand biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2022 12 14, 22:33)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Crystal Saffron
Man geriau uz Ganymede  mirksiukas.gif

Jo,sorry, crystal. Beeeeet, dabar labai žiauriai išlindo kirkinis muskusas. Tai nžn nžn. Bišk nebemyliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 14, 22:59)
Aš trumpenas atiminėjau šiand  biggrin.gif
Papildyta:

Jo,sorry, crystal. Beeeeet, dabar labai žiauriai išlindo kirkinis muskusas. Tai nžn nžn. Bišk nebemyliu  biggrin.gif

Matyt nuo odos priklauso. Man tai nelenda kirke.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 12 14, 21:55)
Tai ir dabar tiek kainuoja, su trumais tik brangūs, apie 50€.

Jo, dar buvo 48, dbr jau pydisas. Eina jie.

Žodžiu, aš parsitarabaninau vaikui treningus, sau megztinį ir kedasus. Nusipirkau NB. Kai nusipirkau, tik tada pamačiau kad wide. Pliam galvoju bus kapiec. Pamesiu batus. Ir nieko jie neplatūs. Faini, juodi biggrin.gif ačiūūūūūūūūū !!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 12 14, 21:49)
Su tavim į kelionę nevažiuočiau 😆🤣
Ką norit ta sakykit, už makaronus, 50 eu, kad ir su auksu būtų 🤣🤣🤣 jaučiu daug ima nes kaip ir lankytina vieta po šaudynių tapus, ką?
Papildyta:
Jus rašykit rašykit, kur netyčia nenueit 🤣😆😁

Aha, o tu pabandyk pati tų trumų išsikast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 12 14, 23:09)
Aha, o tu pabandyk pati tų trumų išsikast  biggrin.gif

Kroatijoje yra pramogele, duoda kiaulę ir 1.5 val trunka trumų ieškojimas. 25€. Aš paprasta. Man baravykų užtenka pačios rastų..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 14, 17:46)
bet da antonio makarai po 48 eur, nesakyciau, kad stebuklingi.

mes sestadieni papietavom cia, labai patiko

https://www.undiciventuno.com/

pacuose makaronai 17 eur ,dievisko skonio wub.gif
Atsakyti