Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 03 14, 11:57)
Gal kaip Telemundo presenta, nukrenta nuo laiptu ir praranda atmintį...

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(obuoline @ 2019 03 14, 12:22)
pas mane ant vieno crew merino ant pilvo atsirado geltona dėmė - nu su niekuo neina išimt, o taip gaila, tokia graži spalva... unsure.gif

o Vanish'as elementarusis nepadeda? 4u.gif Aš tai pilu biggrin.gif
Atsakyti
klausimas gymboree fanėms/ekspertėms biggrin.gif

Ar šitos mergaitiškos pėdkelnės
https://www.gymboree...-241790135.html

skiriasi nuo šių?
https://www.gymboree...ls-socks-tights

Pavadinimas tas pats, bet sudėtis matau, kad kita. Tai įdomu ar jų medžiaga smarkiai skiriasi. Nes tos pirmosios dukros mėgstamiausios ir po jų jokių kitų nenori unsure.gif sakė minkštos, maloniai apgaubia kojas, nieko nespaudžia ir labai smagiai dėvisi. Kur tokių gaut dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 03 14, 12:22)
pas mane ant vieno crew merino ant pilvo atsirado geltona dėmė - nu su niekuo neina išimt, o taip gaila, tokia graži spalva... unsure.gif

Man tokie pat geltoni plėmai buvo atsiradę ant pilko kašmyriuko. Manau tiesiog arba neišskalavau gerai, arba jie apdirbti kažkokiom chem medžiagom kurios paskui dalinai išsiplauna kas lieka sureaguoja su milteliais ir pagelsta. Tai pyliau tuos oxi miltelius mirkiau ir išnyko.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 14, 14:21)
klausimas gymboree fanėms/ekspertėms biggrin.gif

Ar šitos mergaitiškos pėdkelnės
https://www.gymboree...-241790135.html

skiriasi nuo šių?
https://www.gymboree...ls-socks-tights

Pavadinimas tas pats, bet sudėtis matau, kad kita. Tai įdomu ar jų medžiaga smarkiai skiriasi. Nes tos pirmosios dukros mėgstamiausios ir po jų jokių kitų nenori  unsure.gif  sakė minkštos, maloniai apgaubia kojas, nieko nespaudžia ir labai smagiai dėvisi. Kur tokių gaut dabar  unsure.gif

turetu but panasiosm antruju tik sudetis isdetalizuota. bet as kiek tirejau gymboree pedkelniu manes jos nesuzavejo unsure.gif perku jei reikai prie sukneliu prisiderinti ta oaci akolekcija ir buna pigiai 4u.gif

vienspalviu netureje unsure.gif

o i pedkelniu tema, nesuprantu, kad darosi, bet skinija medvilnes pedkelnes i mokyka tamsiai melynos, baisu po vieno uzsudejimo plysta klynai, nesuprantu, dydis geras nu bet plysimas nenormalus....galvoju ar cia dukro nesiojimas pasikeite ar kaip. CP nesioojo neplyso, Crazy8 ir neplyso, gymboree ir neplyso, tik jei koks paveiklsiukas tarkime kai lapute, tai issipase jis, bet klynas sveikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 14, 13:19)
biggrin.gif  biggrin.gif
o Vanish'as elementarusis nepadeda?  4u.gif Aš tai pilu  biggrin.gif

nepadejo nei jis, nei Ringuvos dėmių išėmiklis verysad.gif

QUOTE(JMD @ 2019 03 14, 13:35)
Man tokie pat geltoni plėmai buvo atsiradę ant pilko kašmyriuko. Manau tiesiog arba neišskalavau gerai, arba jie apdirbti kažkokiom chem medžiagom kurios paskui dalinai išsiplauna kas lieka sureaguoja su milteliais ir pagelsta. Tai pyliau tuos oxi miltelius mirkiau ir išnyko.

nu šitų dar nebandžiau, tai pirksiu pabandymui ax.gif
Atsakyti
BELK
vartotojo įkelta nuotrauka

ANN TAYLOR FACTORY tik siandien papildoma 10% nuolaida Clearance ir free ship viskam, perkame iskart

GAP papildoma 46% nuolaida viskam nuo raudonu kainu, galioja ir dzinsams

LEVIS papildoma 30% nuolaida sale ir free ship viskam, perkame iskart

LOFT OUTLET tik siandien papildoma 10% nuolaida Clearance ir free ship viskam, perkame iskart

LORDANDTAYLOR papildoma 30% nuolaida krepsy akcijos uzrasu pazymetoms prekems

MICHAEL KORS papildoma 25% nuolaida nuo raudonu kainu, negalioja Collection prekems

OLD NAVY minusuoja krepsy

RALPH LAUREN papildoma 46% nuolaida nuo raudonu kainu

LANDSEND tik siandien papildoma 31,4% nuolaida nuo raudonu kainu
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 14, 14:36)
turetu but panasiosm antruju tik sudetis isdetalizuota. bet as kiek tirejau gymboree pedkelniu manes jos nesuzavejo unsure.gif  perku jei reikai prie sukneliu prisiderinti ta oaci akolekcija ir buna pigiai 4u.gif

vienspalviu netureje unsure.gif

o i pedkelniu tema, nesuprantu, kad darosi, bet skinija medvilnes pedkelnes i mokyka tamsiai melynos, baisu po vieno uzsudejimo plysta klynai, nesuprantu, dydis geras nu bet plysimas nenormalus....galvoju ar cia dukro nesiojimas pasikeite ar kaip. CP nesioojo neplyso, Crazy8 ir neplyso, gymboree ir neplyso, tik jei koks paveiklsiukas tarkime kai lapute, tai issipase jis, bet klynas sveikas ax.gif

Skinijos pėdkelnės tai tragedija, seniai jų nebeperku.
O raštuotų pėdkelnių tai nekenčiu, man tik vienspalvės prie uniformos tinka, todėl perku neutraulių pilkšvų atspalvių. Ir va šitos būtent gymboree kur įkėliau nuorodą tikrai labai fainos. Plonos, minkštos ir jei jau dukra tik jas ir ima, vadinasi tikrai geros. Ir skalbiasi puikiai, nuo rugsėjo mėn. nešioja jas, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė, nei suplyšo. O skalbiamos kartą per savaitę. Todėl ir noriu užpirkti dar, nes visos kitos nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 03 14, 13:40)
nepadejo nei jis, nei Ringuvos dėmių išėmiklis verysad.gif
nu šitų dar nebandžiau, tai pirksiu pabandymui ax.gif

Su amway pabandykit, tuo kur viskam tinka.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 14, 13:36)

Maniskei irgi plysta Skinijos klynai, galvojau cia jos problema, neuzsitempia pakankamai ir pan, tai panasu, kad vaikas nekaltas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 03 14, 15:22)
Maniskei irgi plysta Skinijos klynai, galvojau cia jos problema, neuzsitempia pakankamai ir pan, tai panasu, kad vaikas nekaltas  unsure.gif  biggrin.gif

aga panasu i tai, gerai, kad su -*40 pirkau jai vienspalves i mokykla, bet panasu, kad tai buvo pirmas ir paskutinis pirkimas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2019 03 14, 15:07)
Skinijos pėdkelnės tai tragedija, seniai jų nebeperku.
O raštuotų pėdkelnių tai nekenčiu, man tik vienspalvės prie uniformos tinka, todėl perku neutraulių pilkšvų atspalvių. Ir va šitos būtent gymboree kur įkėliau nuorodą tikrai labai fainos. Plonos, minkštos ir jei jau dukra tik jas ir ima, vadinasi tikrai geros. Ir skalbiasi puikiai, nuo rugsėjo mėn.  nešioja jas, nei nusiburbuliavo, nei išsitampė, nei suplyšo. O skalbiamos kartą per savaitę. Todėl ir noriu užpirkti dar, nes visos kitos nepatinka.

tai zinoma, kad vienspalves prie uniformu, man tokio toipo kai gymboree idejote as perku CP nu labai mum jos patinka labai bigsmile.gif ir klynai vietoje ir dar atiduodam kitai mergaitei nesioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 14, 14:21)
Su amway pabandykit, tuo kur viskam tinka.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 14, 14:27)
aga panasu i tai, gerai, kad su -*40 pirkau jai vienspalves i mokykla, bet panasu, kad tai buvo pirmas ir paskutinis pirkimas unsure.gif
Papildyta:
tai zinoma, kad vienspalves prie uniformu, man tokio toipo kai gymboree idejote as perku CP nu labai mum jos patinka labai  bigsmile.gif  ir klynai vietoje ir dar atiduodam kitai mergaitei nesioti  4u.gif

Pasirodo, cia masine problema su tom Skinijos pedkelnem blink.gif dar prideciau, kad maniskem ne tik per klynus, bet ir per kelius plysta:(
O kokias CP isbande? Kiek matau, daugiausia nailonines, ar cia jau vasaros asortimentas smile.gif
Atsakyti