Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 01 10, 16:48)
labai prasta reklama  biggrin.gif

Tai pareklamuokit geriau nei aš mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 10, 16:55)
Ale sąžininga kokia  rolleyes.gif

Turetumet rašyti "niekada nesakyk niekada" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 10, 14:59)
Išparduota, tai nematau, kokia galutinė kaina gavosi.

Pagal mane 40$, irgi žiurejau, bet susilaukiau
Atsakyti
Man dabar smalsu pasidare, o kas negerai su ta rankine?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 01 10, 16:58)
Tai pareklamuokit geriau nei aš  mirksiukas.gif
Papildyta:

Turetumet rašyti "niekada nesakyk niekada"  rolleyes.gif

Jūs nesupratote mūsų komentarų. Norite parduoti, o labai peikiate. Tai kaip parduosite, kai sakote, kad blogas daiktas? mirksiukas.gif
Atsakyti
INTIMISSIMI papildoma 30% sale nuo raudonu kainu, o visa Ultralight with cashmere kolekcija dvi uz vienos kaina, iseina po $24.50

Stefanel vilnos golfas

Camel ir rudas merino megztukas

Silko suknele su trupuciu viskozes

Smulkiai languotos kelnes su vilna

Languotos vilnos kelnes

Naf Naf paltas su vilna

Stefanel vilnos golfas

Silkines tiesios kelnes

Golfas su vilna ir kasmyru

Citrininis megztukas su vilna ir kasmyru

Citrinine silko palaidine

Klasikines kelnes su vilna

Vilnos lino kelnes

Kelnes su vilna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 sausio 2023 - 17:28
QUOTE(linamog @ 2023 01 10, 17:54)
Man dabar smalsu pasidare, o kas negerai su ta rankine?

Viskas su ja gerai, odinė, kokybiška, smagi nešioti ant peties. Su mano smulkiu sudėjimu atrodau su ja kaip mergaitė su mamos rankine.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 10, 18:08)
Jūs nesupratote mūsų komentarų. Norite parduoti, o labai peikiate. Tai kaip parduosite, kai sakote, kad blogas daiktas? mirksiukas.gif

Nepeikiu, tiesiog ne pirma rankinė, kurią perku iš USA ir esu nepatenkinta. Viena buvo per "skysta", kita ne odinė, nors psl nerašė to, šita per didelė pagal mano sudėjimą. O didžiausia bėda ta, kad nežinau ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 01 10, 16:47)
Gal kuriai didelės talpios rankinės? Nauja, juoda, J. Crew Berkeley tote in leather, tik 50 eur. Po šitos turbūt daugiau niekada nepirksiu rankiniu internetu iš užsienio....
https://www.jcrew.co...n-leather/BJ721
vartotojo įkelta nuotrauka

Labai gera, talpi rankinė, turiu. Ypač patogu kur nors kai su vaikais reikia važiuoti wub.gif
Pamenu anksčiau rašėte, kad jums perdidelė pagal jūsų ūgį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 10 sausio 2023 - 17:59
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 10, 17:08)

butent biggrin.gif
Atsakyti
Suknele su vilna ir kasmyru

Vilnos golfas

Vilnos megztukas

Silko palaidine su zuvelemis

Silko palaidine

Megztukas su vilna ir kasmyru

Paltas su vilna

Paltas su vilna
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 01 10, 18:36)
Labai gera, talpi rankinė, turiu. Ypač patogu kur nors kai su vaikais reikia važiuoti wub.gif
Pamenu anksčiau rašėte, kad jums perdidelė pagal jūsų ūgį  4u.gif

Patogią rankinę išvykoms su vaikais iš uniqlo pasiėmiau - tobula, nors tik medžiaginė ax.gif aišku bele ko daug neprikisi, tai crew šiuo atveju turi pranašumą.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 01 10, 17:35)
Viskas su ja gerai, odinė, kokybiška, smagi nešioti ant peties. Su mano smulkiu sudėjimu atrodau su ja kaip mergaitė su mamos rankine.
Nepeikiu, tiesiog ne pirma rankinė, kurią perku iš USA ir esu nepatenkinta. Viena buvo per "skysta", kita ne odinė, nors psl nerašė to, šita per didelė pagal mano sudėjimą. O didžiausia bėda ta, kad nežinau ko noriu.

As taip ir supratau, kad neatitiko tiesiog jusu lukesciu. Kas liecia kladinanti sudeties nurodyma prie prekes, tai labai pykstu ant tokiu parduotuviu, nes keli kokius pasiulymus, tarkim, zmogus uzsisako ir paaiskeja, kad ne oda ar ne 100% kasmyras, o tik blend. Labai nemalonu tada.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 01 10, 19:17)
As taip ir supratau, kad neatitiko tiesiog jusu lukesciu. Kas liecia kladinanti sudeties nurodyma prie prekes, tai labai pykstu ant tokiu parduotuviu, nes keli kokius pasiulymus, tarkim, zmogus uzsisako ir paaiskeja, kad ne oda ar ne 100% kasmyras, o tik blend. Labai nemalonu tada.

Aha, ir aš esu užsirovusi, kai įkėlėte jūs ar Čiurlionis, kad su pašiltinimu, griebiau sau ir mamai, o pasirodo pašiltinimo viduje nėra tik ties čiurna, būčiau žinojusi, būčiau nepirkusi, nes gavosi 75€ 4u.gif Mama kojos neįkišo, tai taip ir guli odiniai batai 41 dydžio, taip ir nepardaviau. O pati nusprendžiau nešioti, tai labai patenkinta, oda nekieta, super patogūs ir varau iki minuso su jais wub.gif nors gavusi buvau labai nusivylusi. Bet gaila, kad geri, gražūs mamos batai guli nauji, niekaip neparduodu už pirktą kainą ax.gif
Pirkta buvo lyg iš 6pm.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 10 sausio 2023 - 18:57