Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2023 01 28, 12:29)
Aš vis nepadėkoju už siuntas😊 Čiurlioni, JustArm, Rudaplauke, Linamog 🥰 nudžiugino ši kartą crew 🤟 pažiūrėsim kaip nešiosis, bet audinys JCrew vyriškų Heritage džempų prilygsta prieš 10 m pirktiems. Pilkas cashmere tank puikus 🥰 ir kreminiai polo ralph lauren carrot modelio džinsai bus pavasario/vasaros favoritas ❤️ noriu kitų spalvų. Kašmyro kepurė žalia iš vyrų skyriaus, labai pradžiugino, nes yra ryški, neatitinka foto, bet patenkinta labiau nei būčiau gavus tokios spalvos kaip foto 😁BBW kaip visada 😊o jcrew factory juoda/ausinė languota palaidinė su kaspinu, bus tikrai nešiojama pasipuošimui. Geras modelis (pasimatuot nespėjau, bet tikrai bus liuks) . Patiko, kad su pamušalu.

Taip, tą žalią kašmyro kepurę sūnui nupirkusi, tai patenkintas nešioja, nes jo mėgstamiausia spalva wub.gif
Gaila, kad man ryškiai geltoną atšaukė verysad.gif

Paro palaidinę. Čia ta, kur Gasfa buvo įkėlusi? Parašyk, kai pasimatuosi, vakar S nebuvo, nebežinau kurią imti unsure.gif
Nors gal reikia šiandien patikrinti, gal papildė ax.gif

QUOTE(JMD @ 2023 01 28, 13:34)
O tai siuntų dalybos vyksta? Nei žinutės nei kokios info  unsure.gif

Mes čia paštomatų dalinamas siuntas pasiėmėm, gal dar Vilniuje nedalina, nors lyg klausė kažkas, kas galėtų paimti iš Tarandės g.gif
Pirmadienį važiuosiu pro šalį, galiu paimti, jeigu kas nors tavo yra ir ne Tarandės glūdumoje dalina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 28 sausio 2023 - 13:15
QUOTE(spygliz @ 2023 01 28, 13:54)
Blogai fotkinu 😁

taigi iš pavydo🤣

pajuokavo😉
Atsakyti
Jei kam aktualu, išploviau RB kelnes (kur pamušalas iki kelėnų).
Panašu, kad nežymiai pasiaurėjo. Man tinka, nes norėjau 1/2 pusės d mažesnių, o ilgis išliko tox pat. Temperatūrą tik pamažinau iki 30, nes Miele vilnai nustato 40C. Svarbiausia, ilgis išliko nepakitęs. Gal daugiau paformavus nebūtų ir pasiaurėję ax.gif Žodž, plausiu ir nesuksiu galvos dėl valyklų.
AČIŪ, mergaitės, už mini siuntinuką wub.gif
Laukiau švarko ir galvojau, kaip iš viso tokį modelį sumasčiau pasirinkti... nes dbr visi ilgi, laisvesni ir etc J.Crew Svarkas
Labai patiko tiek audinys, tiek modelis. Visiškas lengvumas. Laukiu dbr dar kelnių plačių, kaip foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 01 28, 11:29)
Aš vis nepadėkoju už siuntas😊 Čiurlioni, JustArm, Rudaplauke, Linamog 🥰 nudžiugino ši kartą crew 🤟 pažiūrėsim kaip nešiosis, bet audinys JCrew vyriškų Heritage džempų prilygsta prieš 10 m pirktiems. Pilkas cashmere tank puikus 🥰 ir kreminiai polo ralph lauren carrot modelio džinsai bus pavasario/vasaros favoritas ❤️ noriu kitų spalvų. Kašmyro kepurė žalia iš vyrų skyriaus, labai pradžiugino, nes yra ryški, neatitinka foto, bet patenkinta labiau nei būčiau gavus tokios spalvos kaip foto 😁BBW kaip visada 😊o jcrew factory juoda/ausinė languota palaidinė su kaspinu, bus tikrai nešiojama pasipuošimui. Geras modelis (pasimatuot nespėjau, bet tikrai bus liuks) . Patiko, kad su pamušalu.

QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 28, 13:38)
Jei kam aktualu, išploviau RB kelnes (kur pamušalas iki kelėnų).
Panašu, kad nežymiai pasiaurėjo. Man tinka, nes norėjau 1/2 pusės d mažesnių, o ilgis išliko tox pat. Temperatūrą tik pamažinau iki 30, nes Miele vilnai nustato 40C. Svarbiausia, ilgis išliko nepakitęs. Gal daugiau paformavus nebūtų ir pasiaurėję  ax.gif  Žodž, plausiu ir nesuksiu galvos dėl valyklų.
AČIŪ, mergaitės, už mini siuntinuką  wub.gif
Laukiau švarko ir galvojau, kaip iš viso tokį modelį sumasčiau pasirinkti... nes dbr visi ilgi, laisvesni ir etc J.Crew Svarkas
Labai patiko tiek audinys, tiek modelis. Visiškas lengvumas. Laukiu dbr dar kelnių plačių, kaip foto  ax.gif

Aciu Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

prie SAMSONITE nedaug truksta,10% papildoma nuolaida
https://shop.samsoni...l...LLC&irgwc=1

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 01 28, 11:34)
Paro džempus. Vyrui reikia džempų.

Man tai džinsų reikia tvarkingų, teisingų, neplėšytų, ne boyfriend, kad tiktų prie švarko į darbą. Gal kokių tamsiai pilkų garintų  rolleyes.gif

levis 501
pvz https://www.levi.com...25010406#swatch
QUOTE(spygliz @ 2023 01 28, 12:54)
Blogai fotkinu 😁

biggrin.gif
Atsakyti
po nedaug truksta iki free shipu

www.nordstromrack.com
www.tommyhilfiger.com
www.samsonite.com-10%
www.jomashop.com
www.armaniexchange.com
Atsakyti
Gal yoox turite papildomą 10% koduką?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 01 28, 14:12)
782 vyksta, vakar pasiėmiau  ax.gif

Labai įdomu, nieko negavau
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 28 sausio 2023 - 20:13
QUOTE(ruteliukste @ 2023 01 28, 19:09)
Gal yoox turite papildomą 10% koduką?

neturime verysad.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už visus pasidalinimus ir rekomendacijas- ne tik iš JAV, bet ir čia- šian Karcher sc3 deluxe nusipirkau topocentre (179€)- nu man labai patiko ;) vonias, kiaukles, kranus prasiėjau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas kur uzmatete siuos marskinelius pigiau? Pries keleta metu siunciau is Farfetch, galvoju gal kur mazesne kaina eitu pagauti smile.gif

https://www.ssense.c...p;utm_campaign=

QUOTE(spygliz @ 2023 01 28, 11:42)
Reikia ir man naujų, tvarkingų, prie švarko tinkamų, nieko nerandu.

Man sio modelio ir tokios tamsiai melynos spalvos,prie visu svarku labai gerai ziurisi.Nezinau kur cia paslaptis, bet prie ko desis, prie to tinka biggrin.gif
https://www.saksfift...0015199388.html

Ir gal kas turite Mados linijos nuolaidu kortele,tokiam didesniam pirkiniui ax.gif Brukstelkit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 28 sausio 2023 - 22:32