Visgi nusprendžiau perleisti šį gražuolį J.crew relaxed topcoat in italian brushed wool S d, tobulai kokybiškas ir labai gražus tiks ir M, dydis toks pats kaip zebriuko 130 Eur
As irgi Gazeles turiu kelias ir labai patinka, samba juodus odinius labai seniai pirkau, kaip tik dar su rudu padu, kazkaip reikejo man i molio lipdyma kazkokiu "prastesniu" kedu, tai paskyriau situs, o dabar galvoju, reikia nusveist, isblizgint ir bus iseiginiai madingiausi sportbaciai
As irgi Gazeles turiu kelias ir labai patinka, samba juodus odinius labai seniai pirkau, kaip tik dar su rudu padu, kazkaip reikejo man i molio lipdyma kazkokiu "prastesniu" kedu, tai paskyriau situs, o dabar galvoju, reikia nusveist, isblizgint ir bus iseiginiai madingiausi sportbaciai
kaip tik tokia spalva Gazeliu turiu O jie tokie pat lengvi kaip ir Gazeles?
kazkaip keistai pas mane raso ant etiketes, 9.5US, UK8, FR42, JP265, man kaip tik su panasiai 26.5 peda, paprastai 10 perku US
Visgi nusprendžiau perleisti šį gražuolį
J.crew relaxed topcoat in italian brushed wool S d, tobulai kokybiškas ir labai gražus
tiks ir M, dydis toks pats kaip zebriuko 130 Eur