Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2023 02 22, 12:14)
Sitai prekei netaiko papildomos, yra raudonai parasyta. ax.gif

Taip 5 proc, maciau, bet tikėjausi, kad bus didesnis, kaip paparastai būna puritan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 11:02)
<p>O jus dziovinat fenais?

Nenaudoju jokių fenų jau kokius 6 metus. Ir puikiai pasimatė, kad nieko nekeičia tas fenas ;)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2023 02 22, 10:31)
Taip 5 proc, maciau, bet tikėjausi, kad bus didesnis, kaip paparastai būna puritan 4u.gif

Tai prekei netaiko nei 5%, nei jokios kitos papildomos nuolaidos.
Additional discounts will not apply to this item.

OLD NAVY dienos akcija - moteriski, vyriski, mergaitiski, berniukiski joggers su 50% nuolaida ir dar galios 39-40% nuolaida su Super Cash
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 vasario 2023 - 10:49
QUOTE(kriisti @ 2023 02 22, 09:13)
Labas rytas,  komanda gal yra puritan koks kodas?

Ir gal kas norėtų jungtis https://www.puritan....y-400-mg-000035

man reikia dukriui as imciau 3 vnt, o kaina palankesne perkant 6 vnt.

Yra bėdų, prasidėjo vargai su raudonom dienom, gaila vaiko. Prasideda pykinimai, vėmimai, pilva skauda taip, kad eiti sunku, išsitiest net negali. Šį gėrį turės tik antrą kartą, bet simptomai tik sunkėja. Nepadeda nei ibugard nei apap....net temperatūra pakyla.

O gal kas susidūrę ir gali pasidalint kas padeda? 4u.gif

nakvisos, 1000mg ir melatoninas

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 10:02)
<p>O jus dziovinat fenais? Apsaugas nuo karscio naudojat? Nes gal jusu plaukai ne nuo dazymo siura o nuo formavimo smile.gif </p><p>As turiu gerus plaukus, dazymas jiem nekenkia bet nusipirkau ta formavimo sepeti tai nors naudoju apsauga nuo karscio bet kai pastebejau viena karta kiek jos purskia kirpejas, kiekviena sruoga atskirai tai as to tikrai nedarau nei fenu dziovinant nei plaukus su tuo sepeciu praeinant smile.gif ir iskart supratau nuo ko nusiuro tie galai, tarkim per kovida isvis nekirpau nes plaukas buvo visiskai sveikas bet ir visiskai nedziovindavau as ju su fenu. </p>

visad su fenu, jau n metu, ir kai ilgesnius turejau, ir trumpus. niekas nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 02 22, 12:41)
nakvisos, 1000mg ir melatoninas

4u.gif o kokio stiprumo melatonin, nes namie tik 10 mg kapsules miltukais?
Atsakyti

Na tada nieko negaliu pakomentuot nes man tai labai jauciasi skirtumas kada formuoju ir kada ne. Na tiksliau pasijaute per karantina kai nedziovinau ir kirpdavau karta per metus ir tikrai ne del to kad reikejo o kad plaukai jau per ilgi budavo  :D o va kai su tuo sepeciu pavariau is Revlon, tai nusiuro galai po 3 menesiu. 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2023 02 22, 10:44)
4u.gif  o kokio stiprumo melatonin, nes namie tik 10 mg kapsules miltukais?

kadangi ne miegui reik, tai 2-3 mg nakciai turetu pakakt.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 11:04)
<p>Na tada nieko negaliu pakomentuot nes man tai labai jauciasi skirtumas kada formuoju ir kada ne. Na tiksliau pasijaute per karantina kai nedziovinau ir kirpdavau karta per metus ir tikrai ne del to kad reikejo o kad plaukai jau per ilgi budavo  biggrin.gif o va kai su tuo sepeciu pavariau is Revlon, tai nusiuro galai po 3 menesiu. </p>

gal sereliai kalti, o ne oras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 22 vasario 2023 - 11:07

gal sereliai kalti, o ne oras?

manau kad nudegino nes jis labai kaista ir cia vienu metu buvau labai isijautus ji naudoti  :D tai atsargiau ji naudoju, matysim kiek dabar galesiu nekirpt galu.

beje galiu pasidalint kaip baigesi su perioraliniu dermatitu. Is tikruju tai buvo kazkas baisaus, vel ejau pas gydytoja nes man nepadejo nei jusu rekomenduoti vaistai, veida pradejo atrodo dirginti net vanduo. Israse man dermatologe eritromicina tai nuo jo mano veidas isvis nuejo zaizdom. Grizau prie protopico nes jis vienintelis padedavo ir jau ruosiausi vel eiti pas dermatologe ir prasyt antibiotiku nes sakau atrode net su vandeniu praust veido nebegaliu, viskas issaukdavo man dermatito paumejima. Bet tuo paciu metu man buvo padaryti kraujo tyrimai ir istirta kad turiu ta h pylori bakterija. Israse man ten antibiotikus, aisku privargau dar kol ta ospamoxa nusipirkau, ten po visa vln vazinejau ir likucius pirkinejau ir ka jus sau manot, tie antibiotikai nueme man dermatita i odos jautruma kaip ranka. Oda dar vietom siek tiek jautresne, parausta bet jau menuo kaip veidas sveikas, nu ir idomiausia kad ir siaip visi berimai praejo kur sakydavo man visos dermatologes ir kosmetologes, kad na misrus veido tipas, todel ir paberia. Ta vadinama suaugusiuju akne turejau ilgus metus.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 12:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73048012" data-time="1677056850"><div><p>gal sereliai kalti, o ne oras?</p></div></blockquote><p>manau kad nudegino nes jis labai kaista ir cia vienu metu buvau labai isijautus ji naudoti  biggrin.gif tai atsargiau ji naudoju, matysim kiek dabar galesiu nekirpt galu.</p><p></p><p>beje galiu pasidalint kaip baigesi su perioraliniu dermatitu. Is tikruju tai buvo kazkas baisaus, vel ejau pas gydytoja nes man nepadejo nei jusu rekomenduoti vaistai, veida pradejo atrodo dirginti net vanduo. Israse man dermatologe eritromicina tai nuo jo mano veidas isvis nuejo zaizdom. Grizau prie protopico nes jis vienintelis padedavo ir jau ruosiausi vel eiti pas dermatologe ir prasyt antibiotiku nes sakau atrode net su vandeniu praust veido nebegaliu, viskas issaukdavo man dermatito paumejima. Bet tuo paciu metu man buvo padaryti kraujo tyrimai ir istirta kad turiu ta h pylori bakterija. Israse man ten antibiotikus, aisku privargau dar kol ta ospamoxa nusipirkau, ten po visa vln vazinejau ir likucius pirkinejau ir ka jus sau manot, tie antibiotikai nueme man dermatita i odos jautruma kaip ranka. Oda dar vietom siek tiek jautresne, parausta bet jau menuo kaip veidas sveikas, nu ir idomiausia kad ir siaip visi berimai praejo kur sakydavo man visos dermatologes ir kosmetologes, kad na misrus veido tipas, todel ir paberia. Ta vadinama suaugusiuju akne turejau ilgus metus.</p>

kaip pazistama apie tai ka kalbi...
Atsakyti
JCREW papildoma 75% nuolaida kai kurioms sale prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 vasario 2023 - 11:41
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 11:27)
jau menuo kaip veidas sveikas,

labai gera zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 22, 10:02)
<p>O jus dziovinat fenais?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 22, 10:35)
Nenaudoju jokių fenų jau kokius 6 metus. Ir puikiai pasimatė, kad nieko nekeičia tas fenas ;)

Kazkas instagrame buvo parekomendaves viena mergaiciuke, viskas apie plaukus biggrin.gif Tai tik viena elementaru dalyka, kaip pvz. dziovinimas ,pakeitus pasijaute rezultatas. Makaluodavausi as ten su tuo dziovintuvu belekaip biggrin.gif , pasirodo ir sroves stiprumas ir karstis ir kryptis turi dideles reiksmes. Naturaliai duoti isdziuti ji is vis nerekomenduoja, kas kazkaip ir siaip intuityviai buvo pasitvirtine biggrin.gif Jei kam idomu kristina.vilbikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 22 vasario 2023 - 11:57