Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99

SAKS FIFTH AVENUE Cashmere Short-Sleeve Sweater, S dydis, Scarlet spalva - $25.47

J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50

J.Crew Full-length wide-leg tuxedo pant in Italian wool, dydis 10US, spalva Fresh Air - $20.25

J.Crew Tall Willa blazer in stretch velvet, dydis 12 Tall, spalva Cafe Latte - $37.60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 vasario 2023 - 16:47
QUOTE(Kriziukas @ 2023 02 23, 16:19)
Gal galetumet rekomenduoti reabilotologa? Privaciai, nes eiles poliklinikoje du men.i prieki unsure.gif
Vilniuje.

Aš rudenį lyg mėnesį laukiau. Bet kokiu atveju vis tiek į eilę stokit, nueisit ir ten po privataus.

Šian šventė, gavau vietą pas dermatologą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 02 23, 11:24)
taip, blogis. Šlapias plaukas labiau pažeidžiamas ir tempiamas papildomo svorio, tai tiesus kelias į lūžinėjimą ir išsišakojimus. O jei dar šlapiais einama miegoti, tai dar labiau plaukas "sulaužomas" besitrinant į pagalvę.
Aš tą ir realiai pamačiau per karantiną, kai tingėdavau prasidžiovinti, nes gi namie sėdi, išdžius  biggrin.gif

Aš niekada nedžiovinu plaukų, tiesa, mano trumpi, kerpu kas 5 savaites, niekas nesišakoja ir nelūžinėja, o nukirpus tokia krūva. Bet čia genetika, jų daug, stori, jei nekirpčiau, būčiau dar ir garbanė.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 02 23, 11:28)

Jurijaus Kozevko užrodyta nr1 priemonė nuo karščio
https://klipshop.lt/...ntis-purskiklis

Sis sudomino, reikes isbandyti 4u.gif

Dabar si naudoju,bet jau noreciau kazka naujo isbandyti
https://www.junorash...iamasis-serumas

QUOTE(Argija @ 2023 02 23, 12:56)
Apie dyson tą patį galiu pasakyti, ne be reikalo jo kaina didesnė už kitus tokius prietaisus.

drinks_cheers.gif tikra tiesa biggrin.gif
Na ir dar visokie papildai, silkinai uzvalkalai,gumytes,priemones ivairiausios biggrin.gif , kad nors kiek priarteti prie tu, kurios is auksciau apdovanotos ir be dideliu pastangu turi nuostabius plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 23 vasario 2023 - 18:16
Vyriski Adidas kedai

MK kelnes

Kenzo kelnes

Adidas svarkas

CKJ dzinsai

Emporio Armani dzinsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 vasario 2023 - 18:44

Gal galetumet rekomenduoti reabilotologa? Privaciai, nes eiles poliklinikoje du men.i prieki unsure.gif
Vilniuje.

Yra santariskese vasario 28 tai, pirma karta aplamai matau laika santariskese esveikatoj😀 kazkokia gal reforma padare. 

siaip kai lankiausi pas sporto medika Kestuti Linku tai sake ten geriausia atlikti valstybine rebilitacija.

Atsakyti
Jau to Dyson ir man reikia unsure.gif nors iš principo beveik nedžiovinų plaukų, net žiema su šlapiais varau, mašinoje išdžiūsta biggrin.gif bet tai gal su tuo Dyson pradėsiu džiovint ir stebūklas įvyks.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 02 23, 10:24)
taip, blogis. Šlapias plaukas labiau pažeidžiamas ir tempiamas papildomo svorio, tai tiesus kelias į lūžinėjimą ir išsišakojimus. O jei dar šlapiais einama miegoti, tai dar labiau plaukas "sulaužomas" besitrinant į pagalvę.
Aš tą ir realiai pamačiau per karantiną, kai tingėdavau prasidžiovinti, nes gi namie sėdi, išdžius  biggrin.gif

čia vėl turbūt, kad nėra vienos taisyklės. Mano plaukai pusilgiai arba ilgas kare, išsiplovus galvą pradžiovinu natūraliai ir tik pabaigoje kelias minutes pradžiovinu ir paformuoju su šepečiu, kad gražiau kristų. Plaukai nei skilinėja, nei sausi. Naudoju tik šampūna ir kondicionierių, labai reati kokią kaukę, nebent kai pradeda slinkti panaudoju ampuoles nuo slinkimo. Viskas. Tiesa, tiesintuvo nenaudoju, net neturiu, nes plaukai ir taip tiesūs.
Atsakyti
Dyson’as gali ne visiems pasiteisint. Vakar sukau garbanas. Viskas pagal instrukcijas, druskos purškalas, į pabaigą šaltas oras ir t.t. Kol susukau kitą pusę, kita išsileido. Tiesiog, kabantys tiesūs snargliai. Viskam sugaišau 45 min. Juokas pro ašaras. Plaukai mano niekad nedažyti ir stori.

Fenas ok, kitas antgalis apvalus šepetinis super, bet jau susitaikiau, kad garbanų kaip IG rodo atsipūtusios damos, niekad nepadarys Dyson’as iš mano plaukų. Jie paprasčiausiai nelaiko.

Tai jeigu turit galimybę, prieš pirkimą pratestuokit, ar tikrai reikia visų antgalių ir tiks plaukui arba pirkt tik feną.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2023 02 23, 19:17)
Dyson’as gali ne visiems pasiteisint. Vakar sukau garbanas.

As jeigu sugalvoju sukti, tai is vis be jokiu formavimo priemoniu, net putu jokiu nenaudoju,tik po to siek tiek laku silpnos fiksacijos papursiu ir laiko unsure.gif Net po nakties dar graziai prasileide tokie biggrin.gif

Noriu pasitikslinti, norint gauti prekes i pastomata, reikia rasyti "ivairus miestai"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 23 vasario 2023 - 19:44
QUOTE(linamog @ 2023 02 23, 16:13)
Tikrai tokios eiles? O kitose istaigose neziurejot? unsure.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 23, 16:44)
Aš rudenį lyg mėnesį laukiau. Bet kokiu atveju vis tiek į eilę stokit, nueisit ir ten po privataus.

Šian šventė, gavau vietą pas dermatologą biggrin.gif

Na vat pasiulo nuo balandzio 18 d. unsure.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 23, 18:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="73048368" data-time="1677158396"><div><p>Gal galetumet rekomenduoti reabilotologa? Privaciai, nes eiles poliklinikoje du men.i prieki vartotojo įkelta nuotrauka
Vilniuje.</p></div></blockquote><p>Yra santariskese vasario 28 tai, pirma karta aplamai matau laika santariskese esveikatoj😀 kazkokia gal reforma padare. </p><p>siaip kai lankiausi pas sporto medika Kestuti Linku tai sake ten geriausia atlikti valstybine rebilitacija.</p>

Na bandau dar cekinti Santariskes, aciu
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2023 02 23, 19:32)
Noriu pasitikslinti, norint gauti prekes i pastomata, reikia rasyti "ivairus miestai"?

Taip ax.gif
Atsakyti