Kaip manot, ar verta važiuoti su vaikais į Rygą? Senokai pati buvau, ieškausi info, ką ten pamatyti. Kur apsistoti, kaip su mašinų parkavimu?
Turime laisvus:
Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99
J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50

J.Crew Tall Willa blazer in stretch velvet, dydis 12 Tall, spalva Cafe Latte - $37.60

Moteriški UGG Classic Clear Mini Boot, 9US dydis, Samba Red spalva - $39.15

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99
J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50

J.Crew Tall Willa blazer in stretch velvet, dydis 12 Tall, spalva Cafe Latte - $37.60

Moteriški UGG Classic Clear Mini Boot, 9US dydis, Samba Red spalva - $39.15

QUOTE(regal @ 2023 02 27, 22:48)
užuojauta, labai labai nesmagu
. O tai kur tu buvai palikus batus? Koridoriuje tose nerakinamose lentynose? Aš visada pasidedu rakinamoj spintelėje, tuo labaiu ten ir veita kaip yra, o dėl patiesaliukų, tai tikrai jų yra, gal tau taip "ne"pasisekė
. Einu į treniruotes 2 kartus per savaitę ir po treniruotės į spa zoną vis dar nueienam valandžiukei.
Tiesa, dėl Impuls (dabar Kaune lemon gym pakeitęs), lankau jau kokia 15 metų, nesu girdėjus, kad kas nors būtų pavogta, batus padeda s[intelėj ir net nerakinu, o ir nepastebėjau, kad kas rakintų, paltai taip pat visi sukabinti bendroje erdvėje.
Tiesa, dėl Impuls (dabar Kaune lemon gym pakeitęs), lankau jau kokia 15 metų, nesu girdėjus, kad kas nors būtų pavogta, batus padeda s[intelėj ir net nerakinu, o ir nepastebėjau, kad kas rakintų, paltai taip pat visi sukabinti bendroje erdvėje.
Esu buvus gal 20 kartų jei ne daugiau, Žalgirio baseine. Šį kartą nebuvo antbačių ir po mano skundo atsirado postas, kad jie "žalieji" į vidų eiti nerekomendavo dėl purvo nes ten šlapia labai ir be tų antbačių labai prisineša, visi žmonės paliko kolidoriuje, mano nauji buvo tai ir nukniso
Labai didelis žmonių srautas ir nespėja matyt pildyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 02 28, 10:34)
sitas modelis visad brangiausias
QUOTE(tikinga @ 2023 02 28, 10:42)
Pirkai atskirus bilietus visur ar Rome Tourist Card?
Mąstau kur čia kaip čia geriau susipirkt.
Gal kas nors turit populiariąją kuprinę parduot?
Mąstau kur čia kaip čia geriau susipirkt.
Gal kas nors turit populiariąją kuprinę parduot?
atskirai susipirkom. kai kur, kur eisim tas negalioja, o del keliu objektu neverta. labai norejau nueit i colonu galerija ir vatikano pozemius, kur jono pauliaus sarkofagas. gyvensim paciam centre netoli visu tu lankomu objektu, visur eisim pesciom. ir siaip tik tris pilnas dienas tebusim.
QUOTE(JMD @ 2023 02 28, 11:41)
atskirai susipirkom. kai kur, kur eisim tas negalioja, o del keliu objektu neverta. labai norejau nueit i colonu galerija ir vatikano pozemius, kur jono pauliaus sarkofagas. gyvensim paciam centre netoli visu tu lankomu objektu, visur eisim pesciom. ir siaip tik tris pilnas dienas tebusim.
Tai mes irgi tik tris, čia turbūt visas mus skrydžių grafikas taip riboja
Reiks palygint man irgi tada kainas, gal ir neapsimoka imt bendro, ne, su bernais-paaugliais tai aš labai didelių lūkesčių neturiu. Pati jau esu Romą seniai išexplorinus, tai nebus labai skaudu. Noriu pagrindinius objektus pristatyt+ledus, bandeles ir picas
QUOTE(tikinga @ 2023 02 28, 11:52)
Tai mes irgi tik tris, čia turbūt visas mus skrydžių grafikas taip riboja
Reiks palygint man irgi tada kainas, gal ir neapsimoka imt bendro, ne, su bernais-paaugliais tai aš labai didelių lūkesčių neturiu. Pati jau esu Romą seniai išexplorinus, tai nebus labai skaudu. Noriu pagrindinius objektus pristatyt+ledus, bandeles ir picas
ai, as ne is vilniaus skrendu
QUOTE(Kriziukas @ 2023 02 27, 13:51)
Gal kur kokios akcijos atrakcijos grožio prekėms?😀
Taip ir neatsiunte man tušo iš Bergdorf, reikia naujo ieškot
Taip ir neatsiunte man tušo iš Bergdorf, reikia naujo ieškot
LANCOME papildoma 30%
QUOTE(JMD @ 2023 02 28, 12:01)
ai, as ne is vilniaus skrendu
dar bisk su drauge patusinsim po europa
mane riboja mano darbas
negaliu palikt savo "draugu" ilgam laikui. nes mano drauge kito padalinio vadove
tai be valdzios palikt ilgam nevalia, atsipalaiduos chebra
mano padruzke bais pamaldi, jai labai svarbu patekt sekmadieni i palaiminima
teks eit nuo ankstaus ryto 
Oi, tai mūsų tikslai labai skiriasi
Svajonių darbas
gal kuri zinot koki gera restauranta romoj? toki labai autentiska ar savita