Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kaip manot, ar verta važiuoti su vaikais į Rygą? Senokai pati buvau, ieškausi info, ką ten pamatyti. Kur apsistoti, kaip su mašinų parkavimu?
Atsakyti
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99

J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50

J.Crew Tall Willa blazer in stretch velvet, dydis 12 Tall, spalva Cafe Latte - $37.60

Moteriški UGG Classic Clear Mini Boot, 9US dydis, Samba Red spalva - $39.15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 vasario 2023 - 10:57
QUOTE(regal @ 2023 02 27, 22:48)
užuojauta, labai labai nesmagu unsure.gif . O tai kur tu buvai palikus batus? Koridoriuje tose nerakinamose lentynose? Aš visada pasidedu rakinamoj spintelėje, tuo labaiu ten ir veita kaip yra, o dėl patiesaliukų, tai tikrai jų yra, gal tau taip "ne"pasisekė smile.gif. Einu į treniruotes 2 kartus per savaitę ir po treniruotės į spa zoną vis dar nueienam valandžiukei.
Tiesa, dėl Impuls (dabar Kaune lemon gym pakeitęs), lankau jau kokia 15 metų, nesu girdėjus, kad kas nors būtų pavogta, batus padeda s[intelėj ir net nerakinu, o ir nepastebėjau, kad kas rakintų, paltai taip pat visi sukabinti bendroje erdvėje.

Esu buvus gal 20 kartų jei ne daugiau, Žalgirio baseine. Šį kartą nebuvo antbačių ir po mano skundo atsirado postas, kad jie "žalieji" į vidų eiti nerekomendavo dėl purvo nes ten šlapia labai ir be tų antbačių labai prisineša, visi žmonės paliko kolidoriuje, mano nauji buvo tai ir nukniso biggrin.gif patiesaliukų irgi nebuvo, o dėl muilo tai vienas pasipiktinęs išeidamas liepė pasirašyti administratorėm raštu biggrin.gif biggrin.gif
Labai didelis žmonių srautas ir nespėja matyt pildyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 28 vasario 2023 - 11:11
RL dzinsai $78

RL dzinsai $66
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 vasario 2023 - 11:27
QUOTE(NORIKA @ 2023 02 28, 10:34)
Kokia kaina....? blink.gif Kaip ne TB  unsure.gif

sitas modelis visad brangiausias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 02 28, 10:42)
Pirkai atskirus bilietus visur ar Rome Tourist Card? ax.gif
Mąstau kur čia kaip čia geriau susipirkt.

Gal kas nors turit populiariąją kuprinę parduot? biggrin.gif

atskirai susipirkom. kai kur, kur eisim tas negalioja, o del keliu objektu neverta. labai norejau nueit i colonu galerija ir vatikano pozemius, kur jono pauliaus sarkofagas. gyvensim paciam centre netoli visu tu lankomu objektu, visur eisim pesciom. ir siaip tik tris pilnas dienas tebusim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 vasario 2023 - 11:42
QUOTE(JMD @ 2023 02 28, 11:41)
atskirai susipirkom. kai kur, kur eisim tas negalioja, o del keliu objektu neverta. labai norejau nueit i colonu galerija ir vatikano pozemius, kur jono pauliaus sarkofagas. gyvensim  paciam centre netoli visu tu lankomu objektu, visur eisim pesciom. ir siaip tik tris pilnas dienas tebusim.

Tai mes irgi tik tris, čia turbūt visas mus skrydžių grafikas taip riboja ax.gif
Reiks palygint man irgi tada kainas, gal ir neapsimoka imt bendro, ne, su bernais-paaugliais tai aš labai didelių lūkesčių neturiu. Pati jau esu Romą seniai išexplorinus, tai nebus labai skaudu. Noriu pagrindinius objektus pristatyt+ledus, bandeles ir picas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 02 28, 11:52)
Tai mes irgi tik tris, čia turbūt visas mus skrydžių grafikas taip riboja ax.gif
Reiks palygint man irgi tada kainas, gal ir neapsimoka imt bendro, ne, su bernais-paaugliais tai aš labai didelių lūkesčių neturiu. Pati jau esu Romą seniai išexplorinus, tai nebus labai skaudu. Noriu pagrindinius objektus pristatyt+ledus, bandeles ir picas ax.gif

ai, as ne is vilniaus skrendu biggrin.gif dar bisk su drauge patusinsim po europa biggrin.gif mane riboja mano darbas biggrin.gif negaliu palikt savo "draugu" ilgam laikui. nes mano drauge kito padalinio vadove biggrin.gif tai be valdzios palikt ilgam nevalia, atsipalaiduos chebra biggrin.gif mano padruzke bais pamaldi, jai labai svarbu patekt sekmadieni i palaiminima biggrin.gif teks eit nuo ankstaus ryto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 vasario 2023 - 12:02
MK loaferiai $47.97
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2023 02 27, 13:51)
Gal kur kokios akcijos atrakcijos grožio prekėms?😀
Taip ir neatsiunte man tušo iš Bergdorf, reikia naujo ieškot ax.gif

LANCOME papildoma 30%
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 02 28, 12:01)
ai, as ne is vilniaus skrendu biggrin.gif dar bisk su drauge patusinsim po europa biggrin.gif mane riboja mano darbas biggrin.gif negaliu palikt savo "draugu" ilgam laikui. nes mano drauge kito padalinio vadove biggrin.gif tai be valdzios palikt ilgam nevalia, atsipalaiduos chebra biggrin.gif mano padruzke bais pamaldi, jai labai svarbu patekt sekmadieni i palaiminima biggrin.gif teks eit nuo ankstaus ryto biggrin.gif

Oi, tai mūsų tikslai labai skiriasi biggrin.gif
Svajonių darbas wub.gif
Atsakyti
gal kuri zinot koki gera restauranta romoj? toki labai autentiska ar savita wub.gif
Atsakyti