Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 03 09, 13:38)

Ar ilgai laiko kvapas?
Atsakyti
Rimtai geras kvapas, toks iš susiliejančių su žmogum. Nesu turėjus, tik bandžius, bet vienas iš senų norų, kurį vis atidėlioju kaip ir dar keletą kitų. Kam patinka mandagūs jaukūs kvapai- sakyčiau verta.

Apie kvepalų ''laikymąsi'' - bent mano patirtim beveik apie visus nuomonės prieštaringos, yra kam net erba blogai laikosi smile.gif

https://www.fragrant.../You-46885.html

https://www.fragrant.../You-46885.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 09 kovo 2023 - 16:10
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99

J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

KARL LAGERFELD PARIS Bedazzled Logo Tee, XS dydis - $19.99

Guess Ferina Combat Lug Sole Lace Up Boots, dydis 8.5US (39EU), spalva Brown Multi, jau Lietuvoje - €62

Tommy Hilfiger COTTON MIX SWEATER, M dydis, Heathered Denim Blue spalva, jau Lietuvoje - €45

Tommy Hilfiger HIGH-SHINE HOODED PUFFER JACKET, L dydis, spalva Crest Gold - $56.49

Moteriška pūkinė TOMMY JEANS HIGH-SHINE COLORBLOCK PUFFER JACKET, M dydis - $49.49

Moteriška TOMMY JEANS BOLD STRIPE PUFFER, S dydis - $47.49
Atsakyti
Imkit kvepalus ir išsitaškom į atomikus smile.gif
Aš sau baną esu uždėjus kveliukams.
Bet lūpdažius imsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 kovo 2023 - 16:40
QUOTE(ciurlionis @ 2023 03 09, 15:09)
prie SIERROS reikia prisijungianciu,nedaug truksta iki nemokamo shipo
https://www.sierra.c...rideSort=Newest

Tuoj jungsiuos. Gal žinote kaip diržų matmenį į ilgį paverst? Ką reiškia dydžiai 38, 40?
Atsakyti
TOMMY HILFIGER nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
Renkasi SAKSOFF5TH su 25% nuolaida

QUOTE(lola.lola @ 2023 03 09, 16:52)
Tuoj jungsiuos. Gal žinote kaip diržų matmenį į ilgį paverst? Ką reiškia dydžiai 38, 40?

Dirza reikia imti dviem dydziais didesni nei kelniu/dzinsu juosmuo. Jei W32, dirza reikia imti 36.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 kovo 2023 - 17:48
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 09, 17:39)
Bet lūpdažius imsiu.

Aš stoju į eilę imti atomiką šitų kvepalų, jei bus besidalijančių. Duokit žinot 4u.gif
Atsakyti

Bet lūpdažius imsiu.

O tu normaliai gauni lupdazius? Viena karta uzsakinejau tai matyt jie lektuve istirpo, pakeite konsistencija, bandziau laikyt saldytuve bet vis tiek nejo dazytis, galiausiai ismeciau. Daugiau gyvenime nebepirkau😀

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2023 03 09, 17:01)
Ar ilgai laiko kvapas?

Turiu juos. Nu nezinau, man jie nelabai idomūs. Laikosi ne itin ilgai.
Man jie kvepia piestuku drožlėm, labiau vasariniai. Antra karta nepirkciau. Nors atsliepimu geru begale apie juos.
Man jie turi sasaju su Molecule 01. Rinkciausi jau geriau juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 09 kovo 2023 - 19:09
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 03 09, 19:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73053119" data-time="1678372748"><div><p>Imkit kvepalus ir išsitaškom į atomikus vartotojo įkelta nuotrauka
Bet lūpdažius imsiu.</p></div></blockquote><p>O tu normaliai gauni lupdazius? Viena karta uzsakinejau tai matyt jie lektuve istirpo, pakeite konsistencija, bandziau laikyt saldytuve bet vis tiek nejo dazytis, galiausiai ismeciau. Daugiau gyvenime nebepirkau😀</p>

Iš USA pirkau tik blizgius unsure.gif Bet šių labai noriu, tik medituoju dėl spalvų.
Kaip kitoms, irgi atkeliauja taip prastai? unsure.gif
Atsakyti

visi lupdaziai atkeliavo sveiki ir naudojimui tinkami 

Atsakyti