QUOTE(gėlužė @ 2023 03 12, 14:28)
Kokį atitinka? Čia vyriškų 10, ar moteriškų?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 12, 14:32)
Kokį atitinka? Čia vyriškų 10, ar moteriškų?
Cia moteriški
ASOS papildoma 40% nuolaida moteriskoms ir vyriskoms
YOOX papildoma 25% nuolaida krepsy moteriskiems ir vyriskiems
MICHAEL KORS papildoma 25% nuolaida
JCREW galime paimti kelis krepsius su papildoma 20% nuolaida
QUOTE(tikinga @ 2023 03 12, 11:12)
Man neatrodo mažintas. Gavau 8, kaip ir kitus (pvz Devon, Louisa lady jacket in Italian boiled wool) viskas puikiai.
Anksčiau imdavau 6, bet dbr dažniausia 8d, dėl laisvumo ir šiaip, jei valant pasitrauktų ar pan.
Modelis ilgesnis, klubus turiu nesiaurus, bet viskas vietoje. Gal labiau reiktų turėt galvoj, kad jis su pamušalu ir audinys bukle, jis faktūrinis...
8dydis:
Tarp pažast ~49
Talija ~47
Klubai: ~54,5
QUOTE(lauryna50 @ 2023 03 12, 17:35)
Man neatrodo mažintas. Gavau 8, kaip ir kitus (pvz Devon, Louisa lady jacket in Italian boiled wool) viskas puikiai.
Anksčiau imdavau 6, bet dbr dažniausia 8d, dėl laisvumo ir šiaip, jei valant pasitrauktų ar pan.
Modelis ilgesnis, klubus turiu nesiaurus, bet viskas vietoje. Gal labiau reiktų turėt galvoj, kad jis su pamušalu ir audinys bukle, jis faktūrinis...
8dydis:
Tarp pažast ~49
Talija ~47
8dydis:
Tarp pažast ~49
Talija ~47
Ačiū labai
Tai man tada šito irgi 8 reiktų, nors visus švarkus irgi 6 imdavau.
QUOTE(tikinga @ 2023 03 12, 18:00)
Labai patiko Devon švarkas
Jausmas lyg su maikute, o ne švarku būtum. Belenkaip smagus, visiškai nevaržantis judesių.
Ačiū Spygliau, už dar vieną puikią rekomendaciją
Renkasi naujas JCREW su dviem kodais