Kas turit Sorel avalyne, ar atitinka dydis?
Labai ačiū už visoms už siuntinį
Labiausiai džiugina jcrew languotas paltukas
laukiu sausesnių orų,kad visus turimus pravėdinti galėčiau
Norėtųsi prie ŠITŲ kelnių švarko.Ar beįmeta kažin?
ojej kaip nefainai
,aš irgi turiu,tik dar nepranešiojau
o kažin po plovimo+džiovyklės tas pats
?
Labiausiai džiugina jcrew languotas paltukas
Norėtųsi prie ŠITŲ kelnių švarko.Ar beįmeta kažin?
QUOTE(Carlin @ 2023 03 14, 18:40)
O šitas žalias kol kas nesiburbuliuoja, bet krenta pūkai, kur einu, ten palieku pėdsakus. Nors labai labai man patinka spalvos ir modelio prasme.
ojej kaip nefainai
QUOTE(rapoja @ 2023 03 14, 20:39)
ojej kaip nefainai
Bent jau mėlynas su kašmyru turimas tai dar labiau veliasi. Šio dar neploviau/nedžiovinau.
QUOTE(JustArm @ 2023 03 14, 20:09)
Merginos, jūsų +/- 100, o aš viena... Per vieną dieną prie geriausių norų nespėju visko supakuoti ir išsiųsti... Kas negavo šiandien, gaus rytoj 
Papildyta:
QUOTE(rasosrasotos @ 2023 03 14, 20:21)
Kas turit Sorel avalyne, ar atitinka dydis?
Esu turėjus vienus ir dabar turiu vienus sniegbačius. Pirmi puse dydžio didinti, kiti atitiko kaip visad usa nešiojamą dydį.
Merginos, jūsų +/- 100, o aš viena... Per vieną dieną prie geriausių norų nespėju visko supakuoti ir išsiųsti... Kas negavo šiandien, gaus rytoj 
Aš iš lėktuvo variau į paštomatą tiesiai
Vaiko kašio batai nuostabūs
Ir dar,,, kažkoks padėkų vakaras pas man
JustArm, labai dėkinga esu, tikrai jokių priekaištų <3 Juk ne nuogais užpakaliais vaikštom, diena šen ar ten nieko nekeičia.
Vienintelis, klausimas, kuris kamuoja, jei matau, kad kitos jau matuojasi, ar aš pati nepraleidau kokios sąskaitos.
Ačiū už siuntinį, gavau vaikams melejoną maikių beveik už dyką, kai buvo Old navy cash'ų akcija, bus ramu vasaros laukt
QUOTE(Carlin @ 2023 03 14, 19:40)
Čia jau antras pas mane toks jcrew. Pirmas medvilnė su kašmyru, negaliu nešiot, nes visas nusiburbuliavęs. Atrodo tik nurenku viską ir jis po kelių min vėl apkibęs. O šitas žalias kol kas nesiburbuliuoja, bet krenta pūkai, kur einu, ten palieku pėdsakus. Nors labai labai man patinka spalvos ir modelio prasme.
Tikrai, spalvos labai fainos. Ir komentaruose visi džiaugiasi spalvom. Aš tai rožinio norėjau.
Jau ką kriu turi - tai spalvas
martensai https://www.nordstro...roductBrandLink
QUOTE(Gafsa @ 2023 03 14, 22:27)
pajamei? 😲 kaži dydį atitinka? 🤨