Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 03 17, 14:22)
o kaip jo ilgis aukstam zmogui?

Trumpas, tik žiemai su storom pėdkelnėm biggrin.gif Taip, kaip ant manekenės maždaug.
Nusipirkau 6 dydį, vos uodegą dengė , tada užsisakiau 8, kad kabėtų ant klubų, buvo jau normaliai. Negaliu dabar pasakyt tikslaus ilgio 8 dydžio, nes susitraukė unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Maža vilties, bet bandau.
Kątik gavau šiuos Karl Lagerfeld 27 d. Kiek laisvoki. Gal kas turi per mažus 26 dydį?
Armanius ir TH nešioju 27. Nesitikėjau, kad KL bus didinti.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man antradienį vėl išskrist, o aš kryžium lovoj. Sakyčiau sušalau ar perpūtė Romoj, nes ten +25, šlapia nugara karsčiausi po tuos bokštus palaidais plaukais, bet ir mano padrūžkė gatava. Kapiec. Nežinau ką ir begert, kad greičiau pasveikt unsure.gif įverčiau VIT C, visokių arbatų ir pimpatų, pliam nieko gero. rolleyes.gif kokį mes š pasigavom nesuprantu irgi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 03 17, 17:36)
Man antradienį vėl išskrist, o aš kryžium lovoj. Sakyčiau sušalau ar perpūtė Romoj, nes ten +25, šlapia nugara karsčiausi po tuos bokštus palaidais plaukais, bet ir mano padrūžkė gatava. Kapiec. Nežinau ką ir begert, kad greičiau pasveikt  unsure.gif įverčiau VIT C, visokių arbatų ir pimpatų, pliam nieko gero.  rolleyes.gif kokį mes š pasigavom nesuprantu irgi.

Ibumetino įkalt.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2023 03 17, 16:16)
Kiek poshmark siuntimas?

$7.97
Atsakyti
Jei užmatysit mergaitiškus treningus sporto pamokoms - pasidalinkit. Ieškau dovanai, 134 ūgiui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 03 17, 16:18)
Trumpas, tik žiemai su storom pėdkelnėm biggrin.gif Taip, kaip ant manekenės maždaug.
Nusipirkau 6 dydį, vos uodegą dengė , tada užsisakiau 8, kad kabėtų ant klubų, buvo jau normaliai. Negaliu dabar pasakyt tikslaus ilgio 8 dydžio, nes susitraukė unsure.gif

blogai... man jau biški nepatogu su tokiais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 03 17, 16:36)
Man antradienį vėl išskrist, o aš kryžium lovoj. Sakyčiau sušalau ar perpūtė Romoj, nes ten +25, šlapia nugara karsčiausi po tuos bokštus palaidais plaukais, bet ir mano padrūžkė gatava. Kapiec. Nežinau ką ir begert, kad greičiau pasveikt  unsure.gif įverčiau VIT C, visokių arbatų ir pimpatų, pliam nieko gero.  rolleyes.gif kokį mes š pasigavom nesuprantu irgi.

Greičiau sveikti 4u.gif
Kalk ibuprofen + gėrimas citrina su medum ir šiltas vanduo. Jeigu eilinis virusas, turėtų padėti, pastoviai geriant šį gėrimą 4u.gif
Atsakyti
SAKSFIFTHAVENUE turime 20% koda, galioja ir Beauty

CBD ir Ashwagandha kompleksas $15.39

Australian Gold Botanical Sunscreen Mineral Lotion SPF 50 - $6.07

Australian Gold Plant Based Spf 30 Lotion, 6 ounces (Pack of 2) - $11.98
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 kovo 2023 - 19:07
QUOTE(linamog @ 2023 03 17, 18:56)

nu blyn nusiunčiau ir aš tą shwabravandą biggrin.gif o vdrug bus labai ramu biggrin.gif
Atsakyti
https://www.yoox.com...p...L&sizeId=-1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 03 17, 17:36)

tęstą nusipirk gripo/covido. Bent bus aišku ar šiaip koks virusėlis ar rimčiau.
Atsakyti