Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2023 03 17, 23:47)
https://www.part.lt/...f16dd2ca664.jpg
Negaliu atsidžiaugti šiuo kostiumu ❤️ ačiū komandai ❤️❤️❤️❤️❤️

Aš švarku irgi džiaugiuosi. Deja kelnių nepagavau. O kitur penkis kart brangiau nei švarkas, gaila pinigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 03 18, 00:47)

Kaip tik panašaus ieškau pavasariui ir kaip aš pražioplinau🙈
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar jūsų paaugliukai jau perėjo prie kedukų? Ne žieminių, paprastų (bent jau į mokyklą, kurie per daug nebūna lauke).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 18, 08:59)
Labas rytas 4u.gif

Ar jūsų paaugliukai jau perėjo prie kedukų? Ne žieminių, paprastų (bent jau į mokyklą, kurie per daug nebūna lauke).

Mano pauglys visą žiemą ėjo su kedais į mokyklą, niekaip neperkalbėjau, sakė nešalta.😡
Atsakyti
Maniškė irgi su kedais vaikšto. Martensus šiek tiek paavėjo per šalčius ir vėl įlindo į kedus
Atsakyti
Nepamenu kuri buvot uzrodzius Polene rankines. Tai paklausti noriu - ar jas kokiam kitam psl dar parduoda ar tik jų oficialiame? O gal dar kokį gamintoją žinot panašu į Polene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 18 kovo 2023 - 10:28
Kokius kedus turi/nešioja jūsų paauglės panos smile.gif ?

QUOTE(spygliz @ 2023 03 17, 23:47)

Na laaabai gražiai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 03 18, 12:08)
Kokius kedus turi/nešioja jūsų paauglės  panos  smile.gif ?

Kokius nuperku. Visai ne madiste, nieko jai nereikia, tingi matuotis, gali nesiot visus metus tą patį per tą patį. Ką išskalbiu vėl nuo viršaus ima ir rengias.
Atsakyti
Spygliz wub.gif wub.gif Dar ir plaukais nuostabiais matau apdovanota smile.gif 4u.gif

Del kedu, tai reikia visada tik tu, kur minia vaiksto paugliu. Dabar adidasai kazkokie, ne giselle tik, nes tie ne, kiti kazkokie kaip berniukiski su lipucka. Buvau columbia nupirkus, atmete, dek kur nori.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2023 03 18, 10:23)
Turiu šitą kostiumą, labai gražus ir pavasariškas, tik užtrauktukas atsiseginėja. Reikės nešti siuvėjai

Man kai jos laisvos tikrai neatsisegineja 🤔

QUOTE(gėlužė @ 2023 03 18, 13:12)
Spygliz wub.gif  wub.gif Dar ir plaukais nuostabiais matau apdovanota smile.gif  4u.gif

🥰 Drastiškai nusikirpau, tiksliau kirpėja nurėžė 🤣 džiaugiuosi ilgiu dabar
😊
Atsakyti
OLD NAVY papildoma 35% krepsy ir kelnes su linu po $14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 kovo 2023 - 12:56
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 18, 09:59)
Labas rytas 4u.gif

Maniškė jau pareiškė, kad viskas, pavasaris. Dabar jau su conversais eis.

QUOTE(rapoja @ 2023 03 18, 11:08)
Kokius kedus turi/nešioja jūsų paauglės  panos  smile.gif ?

Vyresnėlė tik conversus pripažįsta, mažoji tik Filas biggrin.gif sesė aiškina, kad filos nebemadoje, bet jai dzin mados, svarbu jai pačiai gražu. Tai kol kas Filų banga. Dar didžioji sakė, kažkokie Nike labai trendina, su auliukais lyg ir. Tai matyt sekantys tokie bus perkami.
Atsakyti