Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Spyglelis @ 2023 04 04, 23:23)
Tiktai Dyson, išbandytas ir Xiaomi ir Philips anksčiau, turiu senuką V8. Pilnam siurbimui turiu kitą siurblį, bet ir su V8 išsiversdavau pasiplanavus.
siurbimo galia, manevringumas, antgaliai- nesulyginama
Jaučiu imčiau gal papildomą draudimą, nes baterija nusibaigė po 2m ir vienos savaitės. Tiesa, pirkau galingesnę iš amazon pigiai, veikia jau 2ar 3 metai.

O Xiaomi naują bandėt?
Nes man tai labai patiko ax.gif
Atsakyti
Turiu Dyson V15, labai labai labai dziaugiuosi. Drauge turi senesni Dyson, sake geriausias pirkinys ever, na tikrai pritariu bigsmile.gif Mane net robotas buna uzknisa su tuo ilgu siurbimu, tai visa nama 2-u aukstu issisiurbiu su Dyson 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2023 04 04, 20:14)
Sveiki sorry ne į temą
Gal galite pasidalinti patirtimi apie Dyson siurblius šluotas? Neapsisprendžiu dėl V8 ar V10ar V11? V10,V11 kaina 60 proc didesnė ar verta permokėti? Siurbiamas  plotas iki 100m2. Planuoju naudoti daug.
Dar gavau rekomendacijų Xiomi siurbliams. Tik bijau kad netektų mokėti dvigubai.
Kokios jūsų patirtys? Ačiū

Turim Xiomi naujausią, superinis. Nžn už ką dyson permokėt, nes xiomi tobulas. Keli pardavėjai pasakė tą patį, kad xiomi išnagrinėjo dysoną ir padarė tą patį už geresnę kainą.
Atsakyti
ESTEE LAUDER papildoma 25% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2023 04 04, 20:14)
Sveiki sorry ne į temą

QUOTE(Spyglelis @ 2023 04 04, 22:23)
Tiktai Dyson, išbandytas ir Xiaomi ir Philips anksčiau, turiu senuką V8. Pilnam siurbimui turiu kitą siurblį, bet ir su V8 išsiversdavau pasiplanavus.
siurbimo galia, manevringumas, antgaliai- nesulyginama
Jaučiu imčiau gal papildomą draudimą, nes baterija nusibaigė po 2m ir vienos savaitės. Tiesa, pirkau galingesnę iš amazon pigiai, veikia jau 2ar 3 metai.

Turim V12, viskas puikiai.Lengvas, manevringas, ner prie ko prikibti. Beje, garantini gali dasipirkti ir veliau. Mums jau del dvieju daiktu skambino besibaigiant ju gamyklinei garantijai ir siule prasitesti biggrin.gif
Atsakyti
turėjom xiomi, dabar dyson v15. Nesulyginami daiktai mano nuomone, aš tik už dyson.
Neatsimenu nuo kurio modelio (gal nuo v12, reikia pasitikslinti) dyson siurbia ir dulkes, gerokai smulkesnes daleles nei įprasti siurbliai. Kai rinkomės naują lyginom su miele, tai rezultate pagal duomenis dyson išsirinkom.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 04 05, 09:11)
O Xiaomi naują bandėt?
Nes man tai labai patiko ax.gif

Ne, nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 04 05, 11:00)
turėjom xiomi, dabar dyson v15. Nesulyginami daiktai mano nuomone, aš tik už dyson.
Neatsimenu nuo kurio modelio (gal nuo v12, reikia pasitikslinti) dyson siurbia ir dulkes, gerokai smulkesnes daleles nei įprasti siurbliai. Kai rinkomės naują lyginom su miele, tai rezultate pagal duomenis dyson išsirinkom.

Jeigu kalba eina apie ta lazerini davikli, tai berods nuo 12.As ji retai naudoju, mano nervai per silpni lotuliukas.gif Ir taip, ekrane rodo isiurbiamu daleliu kieki, nuo didziauisu iki maziausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2023 04 04, 22:11)
kažkada buvo kalba apie NESIGLAMŽANČIUS baltus marškinius  :rolleyes:  priminkit prašau kas atsimenat kokie ir iš kur  :wub: p

Iš Landsend esu pirkus.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2023 04 05, 13:30)
Iš Landsend esu pirkus.

eina sau, man tokių irgi reikia. užrodykit gerus.
Atsakyti
RL vaikiski batai $20.35

RL vyriski odiniai batai $44

Emu avikailio slepetes $21.13

Coach odines balerinos $58.32

Moteriskas Champion bliuzonas $16.25

The North Face striuke $62.12

Paaugliska The North Face striuke $50.60

Pukine ilga The North Face striuke $62.26

MURAD papildoma 25% nuolaida

RALPH LAUREN papildoma 30% nuolaida sioms prekems
Atsakyti