Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2023 04 29, 11:16)
Sveiki, Kauno klinikos manau ir Kauno ligoninė tikrai priima ukrainiečius ir nekalbančius lietuviškai. Bet taip, jie turi vis tiek mokintis lt kalbos. Tikrai klinikose yra ukrainiečių slaugytojų ir ne tiek mažai. Reikėtų jai suaitvarkyti licenciją savo ir kreiptis į Kauno klinikų Slaugos koordinavimo tarnybą.

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 04 29, 11:56)
Kodėl visada taip sunkiai renkasi uniqlo hmm.gif Kokybiški normaliomis kainomis faini drabužiai ir taip niekam nieko nereikia g.gif biggrin.gif

Sukele jie kainas ir labai mazai bepapildo.

QUOTE(oziarage avinuke @ 2023 04 29, 12:37)
<p>Sveikos, </p><p>ar geras šitas psl.?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.martybstone.com/shop-category/max-mara-clothing/skirts/'>https://www.martybstone.com/shop-category/max-mara-clothing/skirts/</a></p>

Negeras.

JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 25% krepsy akcijos uzrasu pazymetoms prekems ir turime free ship viskam, perkame iskart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 balandžio 2023 - 12:56
Labai labai ačiū pačiai nuostabiausiai komandai už siuntą ❤️❤️❤️ Čiurlioniui, Linamog už nupirkima, Rudaplaukei su JustArm, kad viskas saugiai pasiekia mane 🥰😍❤️ taip pat už lankstumą 😘😍🥰
Polo juodi džinsai nerealus, bet ar aš pakudau ar didinti nzn, bet labai patenkinta, gražiai apkritę 😍
Sūnui NB tikiuosi tiks, faini 🥰 man nzn kodėl bet iš crew puslapio jie kažkokie stiliovesni 😅 vyrui dar dvejos uniformines kelnes su kišenėmis į nesibaigiančią kolekciją, jaučiu iš šono kas pažiūri galvoja vargšas, vienas kelnes teturi 🤣🤣🤣mazei iki Polo džinsų dar reiks paplatet 😅 anastasia dar ne išbandžiau, bet jaučiu labai patiks. O Gafsos užrodytas crew nude megztinis fantastiškas, atrodo nerealiai 😍❤️😘 batai iš yooxo toookie gremezdiski, kad reiks priprast, nors žiauriai lengvi. Kai busiu namie iliustruosiu fotkem jei netingesiu 😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 balandžio 2023 - 13:49
QUOTE(spygliz @ 2023 04 29, 14:27)
Labai labai ačiū pačiai nuostabiausiai komandai už siuntą ❤️❤️❤️ Čiurlioniui, Linamog už nupirkima, Rudaplaukei su JustArm, kad viskas saugiai pasiekia mane 🥰😍❤️ taip pat už lankstumą 😘😍🥰
Polo juodi džinsai nerealus, bet ar aš pakudau ar didinti nzn, bet labai patenkinta, gražiai apkritę 😍
Sūnui NB tikiuosi tiks, faini 🥰 man nzn kodėl bet iš crew puslapio jie kažkokie stiliovesni 😅 vyrui dar dvejos uniformines kelnes su kišenėmis į nesibaigiančią kolekciją, jaučiu iš šono kas pažiūri galvoja vargšas, vienas kelnes teturi 🤣🤣🤣mazei iki Polo džinsų dar reiks paplatet 😅 anastasia dar ne išbandžiau, bet jaučiu labai patiks. O Gafsos už rodytas crew nide megztinis fantastiškas, atrodo nerealiai 😍❤️😘 batai iš yooxo toookie gremezdisko, kad reiks priprast, nors žiauriai lengvi. Kai busiu namie iliustruosiu fotkem jei netingesiu 😅

Taip idomiai apraset, gausit netinget. 4u.gif

GAP papildoma 40% ir 20% su dviem kodais

OLD NAVY dienos akcija - sortai su 50% nuolaida, kitoms prekems papildoma 30% nuolaida krepsy

LOFT papildoma 40% ir 20% sale, raudonos kainos jau galutines, su nuolaida

TOMMY HILFIGER papildoma 50% nuolaida sale

GUESS papildoma 20% nuolaida

GUESS FACTORY papildoma 20% nuolaida sale

USPOLOASSN papildoma 30% nuolaida

VITACOST papildoma 20% nuolaida viskam

MACYS nuolaida iki 30% su kodu FRIEND

YOOX papildoma 25% nuolaida sioms prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 balandžio 2023 - 13:50
Žinau, kad ne viena turit šį riūžavą grožį iš j.crew, gal pakomentuosit su kokiu šaliku ar skarele derinate?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 04 29, 14:18)
Žinau, kad ne viena turit šį riūžavą grožį iš j.crew, gal pakomentuosit su kokiu šaliku ar skarele derinate?

vilna/silkas juoda gucci skara
https://www.jomashop...00-55wx55l.html
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 04 29, 14:27)
Sūnui NB tikiuosi tiks, faini 🥰 man nzn kodėl bet iš crew puslapio jie kažkokie stiliovesni 😅

Aš jau n metų nesunešioju vasarinių NB iš jcrew. Ir skalbti 100kart ir daug km nueita- tai darau išvadą, kad jiems daro pagal spec.užsakymą biggrin.gif na ir atrodo nepapigiai, kaip kartais būna ax.gif
Atsakyti
MICHAEL KORS turime papildoma 25% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 29, 14:40)

šalis patinka, kaina ne biggrin.gif net nežinau kas kažką panašaus gamintų už mažesnę kainą, gal coach unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 04 29, 17:06)
šalis patinka, kaina ne  biggrin.gif net nežinau kas kažką panašaus gamintų už mažesnę kainą, gal coach  unsure.gif

mk, ck, coach turedavo su viskoze, visai dalios skaros kai vienspalves.
Atsakyti
https://www.nordstro...m...I&color=001
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 04 29, 15:18)

As dazniausiai be saliko bunu. Po apacia su kokiu golfu. Kadangi nenesioju sio palto kai buna salta, tai nesusalu. Kazkaip niekaip neatitaikau jokio saliko prie jo
Atsakyti