Ieškau idėjų Joninių proga varduvininkui. Žmogelis gyvena kaime, paprastas, ūkiškas. Ką galėčiau simboliškai padovanoti? Norėčiau rasti kokią žuvį: lydeką drožinėtą ar metalinę, ar guminę "kaip marmiškė
(kažką pakabinti terasoje ant lubų) Gal žinot kur galėčiau tokių dalykų pasižiūrinėti?

QUOTE(Rita003 @ 2023 05 02, 09:31)
Ieškau idėjų Joninių proga varduvininkui. Žmogelis gyvena kaime, paprastas, ūkiškas. Ką galėčiau simboliškai padovanoti? Norėčiau rasti kokią žuvį: lydeką drožinėtą ar metalinę, ar guminę "kaip marmiškė
(kažką pakabinti terasoje ant lubų) Gal žinot kur galėčiau tokių dalykų pasižiūrinėti?

ukiskam zmogui nepraktiska dovana - ar tikrai gera mintis?
QUOTE(Gafsa @ 2023 05 02, 11:13)
ukiskam zmogui nepraktiska dovana - ar tikrai gera mintis?
Praktiškų dovanų pvz. irgi reikia, bet jau 15 metų toje pačioje sodyboje švenčiam, tai žinokit visko jau pridovanota ir praktiškų, ir nepraktiškų dovanų.
Išssisemus visai

Ar perkate iš babiators.com?
QUOTE(Rita003 @ 2023 05 02, 11:12)
Praktiškų dovanų pvz. irgi reikia, bet jau 15 metų toje pačioje sodyboje švenčiam, tai žinokit visko jau pridovanota ir praktiškų, ir nepraktiškų dovanų.
Išssisemus visai
Išssisemus visai

Tai kokių kvapų ar pribambasų į pirtį, kepsniams, dar kažko, kas suvartojama ir neužima vietos paskui. Aš va vakar rūkytą bebrą dovanų gavau

QUOTE(JMD @ 2023 05 02, 13:00)
Tai kokių kvapų ar pribambasų į pirtį, kepsniams, dar kažko, kas suvartojama ir neužima vietos paskui. Aš va vakar rūkytą bebrą dovanų gavau
tai valgysiu belekiek laiko turbūt. Nes jau didumas to žvėriaus 

Vyras medžiotojas, tai išdovanoti visi valgomi žverys, dešros ir dešrelės

QUOTE(Rita003 @ 2023 05 02, 13:49)
Vyras medžiotojas, tai išdovanoti visi valgomi žverys, dešros ir dešrelės
, gėrimai, žvejams dovanos ir čekiai, pirčiai įperkami atributai. Žodžiu galvos skausmas, ne kitaip man Joninės
.

Taigi nieko nereikia dovanot. Vainiką nupinkit