VS nedaug truksta iki 25% nuolaidos
QUOTE(Vijone @ 2023 05 21, 09:29)
<p>O kaip Levis dydziai? Na tarkim lyginant su Polo, arba Crew? Su klubais 99-100cm koki ziureti?</p>
Aš ta pati džinsų dydi visu firmų perku
QUOTE(regal @ 2023 05 21, 17:21)
Aš ta pati džinsų dydi visu firmų perku
o ne tu sakei, kad dzinsu beveik nenesioji ar maisau?

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.nordstromrack.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.jcrewfactory.com - 50%+20%
www.uspoloassn.com - 30%
www.ashford.com - 8%
www.intimissimi.com - $20 nuo $85
www.victoriassecret.com - 25%
www.levi.com - $75 nuo $200
www.bluefly.com - 15%
www.us.boohoo.com
www.costco.com
www.ae.com
www.belk.com
www.yoox.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.florencebymills.com - 20%
www.yesstyle.com-15%
www.walgreens.com - 20%
www.puritan.com - 22%
www.gnld.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.nordstromrack.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.jcrewfactory.com - 50%+20%
www.uspoloassn.com - 30%
www.ashford.com - 8%
www.intimissimi.com - $20 nuo $85
www.victoriassecret.com - 25%
www.levi.com - $75 nuo $200
www.bluefly.com - 15%
www.us.boohoo.com
www.costco.com
www.ae.com
www.belk.com
www.yoox.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.florencebymills.com - 20%
www.yesstyle.com-15%
www.walgreens.com - 20%
www.puritan.com - 22%
www.gnld.com
Moterys pasidalinkite prašau kokius turite langų valymo robotus, kuriais patenkintos esate.
Ir pamenu nemažai kas pirko Kercher garinius valymo siurblius. Tai ar patenkintos?
Ir pamenu nemažai kas pirko Kercher garinius valymo siurblius. Tai ar patenkintos?
QUOTE(ericute @ 2023 05 21, 23:09)
Moterys pasidalinkite prašau kokius turite langų valymo robotus, kuriais patenkintos esate.
Turim Hobot 388.
po žiemos niekaip neišvalys, reik pirmąkart nuvalyti. Kadangi tai vyro žaisliukas- tai užsimerkiu ir nematau tu nedavalymu, bo pati nieko nedarau. Jei bovyčiaus aš su juo pusė dienos- tai jau geriau nusivalyčiau geriau rankomis ( su skuduriuku ir tuo karcher siurbliuku vandens). Šiaip viskas su juo gerai, nu bet nenuvalo taip kaip rankom ;) žodžiu geras daiktas vyrams ;)
Karcher tas garų valytuvas: man visai patinka: patogu nusinešti, išvalo visokius kampukus/ tarpukus su ta garų srove. gerai grindis plauna, tai visai geras daiktas,ta prasme padeda, bet nera butinas ;) va šian praėjau visus virtuvės paviršius, aplink kranus ir grindis ;) viskas ok, bet turbut tą patį būčiau padarius su šluoste po karštu vandeniu plauta, tik mažiau reikia trinti ;)
na žodžiu, pats neplauna

Panos, o jūs ką pirktumėt, ar robotą, ar plaunančią šluotą? Aš apie grindis
man pabodo su ta šluota kaip raganai po namus kasdien skraidyt
norėtųsi paprasčiau.

QUOTE(JMD @ 2023 05 22, 06:50)
norėtųsi paprasčiau.

Turiu robotą, neatsidžiaugiu. Normalų siurblį retokai dabar išsitraukiu
QUOTE(Spyglelis @ 2023 05 21, 22:20)
Turim Hobot 388.
po žiemos niekaip neišvalys, reik pirmąkart nuvalyti. Kadangi tai vyro žaisliukas- tai užsimerkiu ir nematau tu nedavalymu, bo pati nieko nedarau. Jei bovyčiaus aš su juo pusė dienos- tai jau geriau nusivalyčiau geriau rankomis ( su skuduriuku ir tuo karcher siurbliuku vandens). Šiaip viskas su juo gerai, nu bet nenuvalo taip kaip rankom ;) žodžiu geras daiktas vyrams ;)
Karcher tas garų valytuvas: man visai patinka: patogu nusinešti, išvalo visokius kampukus/ tarpukus su ta garų srove. gerai grindis plauna, tai visai geras daiktas,ta prasme padeda, bet nera butinas ;) va šian praėjau visus virtuvės paviršius, aplink kranus ir grindis ;) viskas ok, bet turbut tą patį būčiau padarius su šluoste po karštu vandeniu plauta, tik mažiau reikia trinti ;)
na žodžiu, pats neplauna
na žodžiu, pats neplauna

o su kokia priemone valo hobotas?
QUOTE(JMD @ 2023 05 22, 06:50)
norėtųsi paprasčiau.

Turėjau tik plaunantį šlapiai siurblį-robotą (sugedo, detalių nėr,vienas iš pirmųjų buvo), tai plytelėm plaut gal ir gerai, o jei kokiam medžiui, bijočiau dažnai naudot, per drėgnai palikdavo. O ir priežiūros jam reik, nes vandenį reik papildyt. Vadinasi turi klausyt to garso,kai namie esi. Nepatinka jaustis,kaip gamykloj, kad ir nebaisus tas garsas. Siurblį robotą irgi paleidžiu tik kai išeinu.
Dabar turiu šluotą tokią, tai vis prasieinu. Škurlis juodas lieka,tai jaučiuos baisiai išplovus grindis

Bet visai nieko man šita šluota, bent jau morališkai ramiau,kad švaru ir stumdyt lengviau,nei paprastą šepetį, ir vandens purvino nereik pilt, tik šluostes skalbt. Ir danga pas mane pirmam aukšte palanki-plytelės. Medžio dažnai neplaučiau su ja. https://www.1a.lt/p/...medium=referral
QUOTE(JMD @ 2023 05 22, 05:50)
norėtųsi paprasčiau.

QUOTE(ericute @ 2023 05 22, 07:04)
Turiu robotą, neatsidžiaugiu. Normalų siurblį retokai dabar išsitraukiu
Robotas yra ever geriausia investicija namuose. Nesuprantu, kaip aš iki šiol be jo gyvenau

Ypač vasarą, kai namie savaitgaliais beveik nebūnam. Aš namie vaikštau tik basa, tai mane nervina kiekvienas trupinys. Užtat dirba mano darbštusis robotukas dažnai.