Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

prisijunkit,po nedaug truksta iki free shipu

www.6pm.com
www.sierra.com
www.32degrees.com
www.karllagerfeldparis.com-30%
www.nordstromrack.com

Atsakyti
19.99 https://www.venus.co...N...38&clr=BLMU
27.49 https://www.venus.co...N...23&clr=CDWH
- 50 proc ,kainos skirtingos https://www.venus.co...N...328&clr=NVB lb patogios kelnaitės
https://www.venus.co...N...837&clr=BKK irgi patogios
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.32degrees.com
www.ashford.com - 8%
www.nordstromrack.com
www.uspoloassn.com - 30%
www.urbanoutfiters.com-40%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 50/25%
www.victoriassecret.com - 25%
www.saksoff5th.com-25%
www.dkny.com - 50/30%
www.finishline.com - 40%
www.venus.com-50%
www.landsend.com
www.jomashop.com
www.costco.com
www.6pm.com
www.hm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.florencebymills.com - 20%
www.megababebeauty.com
www.walgreens.com
www.iherb.com - 15%
www.gnld.com
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 05 24, 11:05)
Sveikos, ir man vis dar aktualu. Sūnui pirmai klasei buvau pirkus poterybarn fairytale serijos kuprinę, S dydžio, tiko, patiko, liko mažesnei sesei, vis dėlto minusas - sunkokai telpa segtuvas su vadovėliais. Krikšto dukrai pirmai klasei pirkau landsend - minusas - vienas didelis skyrius ir jei vaikas nėra itin tvarkingas, tai kuprinėje betvarkė. Kitais landsend modeliais nesidomėjau. Sūnus ketvirtą klasę baigia su samsonite, bet mažesnei sesei tokia per didelė. Dėžutės formos kuprinės net negalvoju - man jos baisios iki negalėjimo. Daugiau nieko ir nežinau, nebent vietoje kažką ieškoti.

Žodžiu nieko naujo per 6 metus biggrin.gif Galėtų ir su vyresnėlės Poterry barn kuprine eit, kurią 3 metus atnešiojo, bet labai nori savo biggrin.gif
Vyresnėlei pirkom jau LT kuprinę iš surferių parduotuvės - super kokybė 2 metus kaip nauja.

Man dar patiko Smiggle iš UK wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2023 05 25, 21:58)
Žodžiu nieko naujo per 6 metus  biggrin.gif Galėtų ir su vyresnėlės Poterry barn kuprine eit, kurią 3 metus atnešiojo, bet labai nori savo  biggrin.gif
Vyresnėlei pirkom jau LT kuprinę iš surferių parduotuvės - super kokybė 2 metus kaip nauja.

Man dar patiko Smiggle iš UK  wub.gif

Kas per sufleris? 4u.gif
Aš pirkau abiems Poterry barn kuprines, bet daugiau nepirksiu. Maniau, kad užtrauktukas nuo skalbimo sunkiai segasi senos kuprinės, bet kad ir naujų žiūriu taip pat sunkiai g.gif Bent jau tiek gerai, kad vaikai džiaugiasi, ypač būsimas pirmokėlis wub.gif Šiandien tysėsi ir kuprinę ir užkandžių dėžutę į darželį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 gegužės 2023 - 22:05
QUOTE(juratela @ 2023 05 25, 22:03)
Aš pirkau abiems Poterry barn kuprines, bet daugiau nepirksiu. Maniau, kad užtrauktukas nuo skalbimo sunkiai segasi senos kuprinės, bet kad ir naujų žiūriu taip pat sunkiai g.gif

Gal su metais keičiasi kokybė. Aš vyresnėlei pirkau prieš 7 metus pirmą, tada po poros metų didesnę. Penalas po šiai dienai stovi, tiesiog nusibodo, bet kokybė - superinė.

Paėmiau dabar mažytei iš LandSend, bus gerai biggrin.gif

Kaune Megoje kažkokia yra banglentininkų parduotuvė biggrin.gif kur nelabai edekvačios kainos biggrin.gif paieškosiu. Bet buvo akcija, apie 40-45 € už kuprinę mokėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 25 gegužės 2023 - 22:09
Turime laisva Rossignol Shell Jacket, tamsiai melyna spalva, dydis M (EU48, FR50), kaina 90 euru (jau Lietuvoje)[/url]

Turime laisvus Tommy Jeans Men's Straight-fit stretch jeans, 32X32 dydis, drake dark wash spalva, 55 eurai (jau Lietuvoje)

Turime laisvas camel spalvos kelnes, 4 dydis, 35 eurai (jau Lietuvoje)

QUOTE(rastafarinas @ 2023 05 25, 03:58)
Ačiū užu siuntinukus, merginos!  4u.gif
Visada džiugina smile.gif

aciu jums 4u.gif

Turime laiva RL Girls French Terry Hoodie, M dydis, spalva Night Navy/Chili Pepper, pirkta uz $20.99
Atsakyti

Labas rytas. Panos, kurį lyzine reikia nusipirkti? Dabar geros akcijos. Turiu rimtų problemų su herpes virusu. Gal kuri geriat? Aš tai tundra pirmą kartą išgirdau iš kolegės, kad jis veikia prevenciškai. 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 05 26, 05:19)
<p>Labas rytas. Panos, kurį lyzine reikia nusipirkti? Dabar geros akcijos. Turiu rimtų problemų su herpes virusu. Gal kuri geriat? Aš tai tundra pirmą kartą išgirdau iš kolegės, kad jis veikia prevenciškai. </p>

Vien lysine nepadės. Aš turėjau žiauriai daug problemų su ta bjaurybe, lūpos amžinos zaizdos. Gydytoja liepė 3 mėn gert resveratrolį. 1000 mg. Taip ir dariau. Susiradau kur be jokių papildomų nesąmonių, grynas ir tt. Ir nuo to laiko, tfu tfu tfu nrbuvo iškilus nei viena pūslelė jau metus laiko.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
NORDSTROM RACK
-25% nuleistos kainos

https://www.nordstro...EWZQyqN41bSAYGQ

Atsakyti
Labas rytas, ačiū už Bananų siuntinuką, jau kaip įsėdau į tą parduotuvę, išlyst nebegaliu biggrin.gif
O svarbiausia dydžius pataikau idealiai, taip kaip man reikia ir kokybė puiki, o kai nuolaidos - dar ir kainos džiugina wub.gif Šį kartą kelnės tobulos ir tiko tobulai, aš pusę miesto parduotuvių apėjus nenusiperku tokių, kad taip gražiai gultų, o čia nematavus pyst ir yra bigsmile.gif
Ačiū.... Tikrai greit pavirsiu beždžione nuo tiek bananų lotuliukas.gif
Atsakyti