Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labuka, gal kuri ieskot savo berniukui Jordan keduku? Arba norit keistis? Nupirkau 4,5 ir sako tik tik, kad greir bus mazi, o new balance nesioja 3,5 ir nesisukndzia...nesuprantu🤦‍♀️
Keistume i didesni dydi arba parduodu
Atsakyti
Gal yra kodukas koks nike.com?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 gegužės 2023 - 14:20
QUOTE(kriisti @ 2023 05 27, 14:12)
Na bet turbūt usa gal įmanoma tilpt į 70-80 eur, nrs Lt kosmosas 120, sorry nu man kosmosas 4u.gif

Labai mazai tiketina.

QUOTE(kriisti @ 2023 05 27, 15:19)
Gal yra kodukas koks nike.com?

Siuo metu ne.
Atsakyti
Parduodu Banana Republic Factory masrkinius. Sudetyje apie 44 proc. lino. Dydis XS, laisvo modelio, man per daug laisvi, o su nedideliu ugiu, tai is viso nekaip. Manau geriau S dydziui.
Spalva light pistachio, kaip foto, greita isparduota. nuoroda neaktyvi, bet gal dar papildo. 29 eur.

https://bananarepubl...dp-page-content
vartotojo įkelta nuotrauka

Banana Republic dzinsai, dydis 25 Regular, didinti. Tiks 26 dydi nesiojancioms. dzinsas minkstas, nera plonas, Kaip suprantu modelis ant bangos. smile.gif 26 eur.

https://bananarepubl...dp-page-content
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 27 gegužės 2023 - 15:30
QUOTE(spygliz @ 2023 05 27, 14:20)
O kuri imtum iš tų be balionėlių? E nuo EX serijos įdomu kuo skiriasi?

Sveiki, gal yra kodukas thermacell ?
Atsakyti
Sveikos merginos, aš tai atėjau padėkoti.kažkuriai narei ( tik gaila nepamenu kuriai), kad rekomendavo valyti langus su vandeniu+actas+indu ploviklis. As tokiu blizganciu lamgu, kuriu nereikejo blizginti, seniai neturejau biggrin.gif 4u.gif ir panasu kad langu roboto nebereikia man. Va sitas kisinys+kercher valytuvas senukas mano belekaip geras rezultatas gavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2023 05 27, 17:10)
Sveiki, gal yra kodukas thermacell ?

Yra 10%.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 05 27, 16:12)
Sveikos merginos, aš tai atėjau padėkoti.kažkuriai narei ( tik gaila nepamenu kuriai), kad rekomendavo valyti langus su vandeniu+actas+indu ploviklis. As tokiu blizganciu lamgu, kuriu nereikejo blizginti, seniai neturejau  biggrin.gif  4u.gif ir panasu kad langu roboto nebereikia man. Va sitas kisinys+kercher valytuvas senukas mano belekaip geras rezultatas gavos biggrin.gif

O dar patikslinkit kaip procesas vyksta: kokiomis proporcijomis maišot ir kaip purškiat ir tada su kercheriu nubraukiat? Ir po to nieko, nereikia nuskalauti? Ar prieš tai nešvarumus nuolaunat dar su vandeniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 27 gegužės 2023 - 16:35
Gal kas norit jungtis prie šių (smagios, patogios, aš imu pusę dydžio didesnes negu nešioju įprastai)

Kokybiškos, įvairių spalvų, dabar gera kaina su nuolaidos kodu

https://www.stevemad...=40074052206725

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 05 27, 14:20)
O kuri imtum iš tų be balionėlių? E nuo EX serijos įdomu kuo skiriasi?

Eir EX Forma skiriasi, o skaiciukai kaip suprantu 90 reiskia naujesni modeli; 55 baterija laiko apie 6 val., o 90 apie 9 val.
Pirksiu turbut ta kur nuoroda idejau, dar Amazon paziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 05 27, 14:14)
Atejau padėkoti už siuntinį, pranesiojau adidas Samba, laabai patogūs.

QUOTE(rasosrasotos @ 2023 05 27, 18:30)
Eir EX Forma skiriasi, o skaiciukai kaip suprantu 90 reiskia naujesni modeli; 55 baterija laiko apie 6 val., o 90 apie 9 val.
Pirksiu turbut ta kur nuoroda idejau, dar Amazon paziuresiu

Nusiunčiau ta Ex90 ir refill. Kaina aparato amazonės geresne, o papildymą iš oficialaus nusiunčiau, nes amazon arba ieškot nemoku arba nebuvo. Lietuvoj kaina dviguba 🫣
Atsakyti
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos, jau Lietuvoje - €135

Moteriškos J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape, jau Lietuvoje - €47

Moteriški Guess Ferina Combat Lug Sole Lace Up Boots, dydis 8.5US (39EU), spalva Brown Multi, jau Lietuvoje - €65

Moteriška Tommy Jeans Bold Stripe Puffer, dydis S, jau Lietuvoje - €65

Moteriškas J.Crew Relaxed cashmere T-shirt, S dydis, Hthr River spalva, jau Lietuvoje - €62

Paaugliška Tommy Hilfiger Kids Longline Puffer Jacket, Navy spalva, L (12-14) dydis - $20

Mergaitiškos New Balance kelnės, 5/6 metų dydis, jau Lietuvoje - €23

Moteriškas J.Crew Factory Two-button blazer, Modern Clover spalva, dydis 8US, jau Lietuvoje - €57

Moteriškas J.Crew Factory Cotton-cashmere short-sleeve sweater, Blacklead spalva, S dydis - $14.40

Moteriški New Balance Nergize Sport, 7.5US dydis, spalva Summer fog with hi-lite - $27.19
Atsakyti