Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tiubiteika @ 2019 03 18, 14:58)
Na as sita turiu tai bedu beda 2 kartus plaukiau, dabar teko įsigyti džiovyklę atskira ir bėdu nebėra. O kiek kalbėjau su meistru tai sakė 2 in 1 geru nebūna.

4 metus turbut naudoju beveik kasdien. Gal pajungta neteisingai? Manouche lyg irgi nesiskunde...
Keistas meistras kazkoks....
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2019 03 18, 15:18)
Man tobuliausios šios, dydį atitinka. Trikotažas daug storesnis ir tvirtesnis už VS.

https://www.nordstro...-of-2?color=BGH BLACK-GREY

Sutinku, superines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 18, 16:23)
4 metus turbut naudoju beveik kasdien. Gal pajungta neteisingai? Manouche lyg irgi nesiskunde...
Keistas meistras kazkoks....

Patvirtinu, liuks viskas. Pūkus gerai nurenka džiovinant. Svarbu gerai pajungt, nes manau, kad bėga, ne modelyje kaltė.
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2019 03 18, 11:58)
Labas rytas,

Yra nauja siunta  4u.gif Po darbo susirūšiuosiu ir surašysiu laiškus  4u.gif

Gal nuo 17.00 dalinsite, kaip kad dažniausiai? Kai kas iš maniškių eis pro jus tuo metu, jau nenoriu marinuoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 18, 16:43)
Gal nuo 17.00 dalinsite, kaip kad dažniausiai? Kai kas iš maniškių eis pro jus tuo metu, jau nenoriu marinuoti...  smile.gif

Mano vyras ir ten netoli yra, laukia starto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 03 18, 16:55)
Mano vyras ir ten netoli yra, laukia starto  biggrin.gif

biggrin.gif karsta.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 03 18, 16:39)
Si be pakietinimo, bet padaro grazia krutines forma  ax.gif ir tikrai gerai prilaiko. Nebenesioju jokiu pakietintu  biggrin.gif

Kai krutines nerasta, tai bent siokiu tokiu pakietinimu reikia smile.gif na ne visai pakietinimmus, bet gal labiau prilaikymus turiu galvoj. Nes daug braleciu maciau tokiu skystu, kur tik plona medziaga, tai tokios man netinka, visiska lenta

QUOTE(Supronti @ 2019 03 18, 16:45)
Dydį atitinka?
Gal galite nuorodą?

https://www.hanes.co...t...ageSize:20
Atsakyti
Rijada, mane jau nušovė lotuliukas.gif visai neskauda. Man kuteno, vos laikiausi nežvengus. Dabar po 6 sav minsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2019 03 18, 15:55)
Gal kas turite ŠITA elektrinį dantų šepetėlį? Arba galite parekomenduot už panašią kainą kažką?

Mane ir domina. Atsiliepimai, kiek uzmeciau aki, geri. As nieko apie juos nesusigaudau. Ju galvutes keiciasi? Kur paskui pirkti galvute esant reikalui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 03 18, 16:59)
Rijada, mane jau nušovė lotuliukas.gif visai neskauda. Man kuteno, vos laikiausi nežvengus. Dabar po 6 sav minsiu  rolleyes.gif

Kuteno? tongue.gif geras, aš tai dar kaupiuosi.. ir po jokio perštėjimo nėra?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 03 18, 16:59)
Rijada, mane jau nušovė lotuliukas.gif visai neskauda. Man kuteno, vos laikiausi nežvengus. Dabar po 6 sav minsiu  rolleyes.gif

Uch, kaip laukiau, kol parašysi biggrin.gif Ėmei paketą? Ką vis tik dėllaiko sakė, ar nieko? Nes iki rugpjūčio, kol atostogausi, kokius 4 kartus spėsi tik, ne 6, kaip rekomenduojama. Nes net mažiausias saulės kiekis iššaukia nudegimus. Jaučiu perkuos bilietą ir varau šaudytis irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 03 18, 17:09)
Kuteno?  tongue.gif  geras, aš tai dar kaupiuosi.. ir po jokio perštėjimo nėra?

Nieko man nėra. Na kol kas. Gal vėliau ims kažkas darytis. Visgi oda sudirginta.
Atsakyti