Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki, prašau pasidalinkite lengvų rankinio bagažo lagamino nuorodų . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2023 06 19, 14:37)
Gal kas turit rekomendacijų būstui, kur apsistoti 5 dienom Stockholme?
Ačiū.

Nu bet ir kaineles db. Važiuoju į Amsterdamą liepa, tai už 4 naktis 1300 😵‍💫

QUOTE(Cirkas @ 2023 06 19, 17:40)
Sveiki, prašau pasidalinkite lengvų rankinio bagažo lagamino nuorodų . Ačiū

Sūnui per Kalėdas padovanojau travelite. Skolinausi į USA važiuot, superinis. Daug labiau nei mano samsonite man patinka.
https://www.amazon.a...1/dp/B06XTB12P3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 birželio 2023 - 19:04
QUOTE(spygliz @ 2023 06 19, 20:03)
Nu bet ir kaineles db. Važiuoju į Amsterdamą liepa, tai už 4 naktis 1300  😵‍💫

Olandijoje beprotiškos kainos doh.gif
Atsakyti
Kaip šiu kedu dydžiai? Vadovautis ju dydžiu lentele ar neatitinka? Ačiū

https://www.finishli...amp;colorId=600
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 06 19, 13:08)
Merginos, gal kurios nors vaiks neseniai į KTU gimnaziją stojo ir įstojo?
Sklinda gandai, kad be korepetitorių ruošimo jau ir geriausi nebeįstoja. Gal kas žinot tokį, kuris ruošia Mokslo lyderių turnyrams (kiek suprantu, tiesiog reikia spręsti praėjusių metų užduotis, tai, matyt, reikia žmogaus, kuris tokią medžiagą turi, nes aš jos viešai nerandu) ax.gif
Kitąmet reiks jau, o KTU gimnazija - vienas iš svarstytinų variantų.

Maniškis prieš metus įstojo, šiemt baigė 9 klasę, lankė tik KTUG siūlomas konsultacijas/pamokėles. Laida ir klasė labai stipri, vienas vaikinas pirmas devintokas iš Lietuvos per visą istoriją atstovaus Lietuvą pasaulio fizikos olimpiadoje, beje jis ir įstojo lyg pirmu numeriu, t.y. net nereikėjo laikyti egzamino, o ir šiaip nemažai kalsiokų pastoviai užimdavo prizines vietas įvairiose LT olimpiadose.
Papildyta:
QUOTE(Aisuru @ 2023 06 19, 13:34)
Mano irgi svarsto KTU gimnaziją kaip variantą, bet kas ankstesniais metais įstojo iš pažįstamų visiems užteko KTU gimnazijos mokamų parengiamųjų. Nesvarstėt to varianto? https://www.ktug.lt/...ines-programas/

na tikrai ne visi įstojo, kurie lankė tuos parengiamuosius kursus, ne visiems jų matyt pakanka. Buvo tokių, kurie ir nieko nelankydami įstojo, taigi priklauso ir nuo vaiko gebėjimų. Beje, mokytis tikrai nėra lengva.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 06 19, 16:54)
Ačiū, nežinojau, kad tokie yra, gal ir užteks 4u.gif

Mūsiškė praeitais metais įstojo, iš paminėtų kursų buvo pasirinkusi chemiją, fiziką ir matematiką. Daugiau jokių papildomų mokytojų nesamdėme. Bet stojamieji būna ir iš kt. dalykų. Ji mokėsi kitoje mokykloje tikrai l.gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilmin: 19 birželio 2023 - 20:34
Iki kada yoox papildoma nuolaida galioja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 06 19, 20:27)
Maniškis prieš metus įstojo, šiemt baigė 9 klasę, lankė tik KTUG siūlomas konsultacijas/pamokėles. Laida ir klasė labai stipri, vienas vaikinas pirmas devintokas iš Lietuvos per visą istoriją atstovaus Lietuvą pasaulio fizikos olimpiadoje, beje jis ir įstojo lyg pirmu numeriu, t.y. net nereikėjo laikyti egzamino, o ir šiaip nemažai kalsiokų pastoviai užimdavo prizines vietas įvairiose LT olimpiadose.
Papildyta:

na tikrai ne visi įstojo, kurie lankė tuos parengiamuosius kursus, ne visiems jų matyt pakanka. Buvo tokių, kurie ir nieko nelankydami įstojo, taigi priklauso ir nuo vaiko gebėjimų. Beje, mokytis tikrai nėra lengva.

Kad bus lengva, nesitikiu (rašyčiau "nesitikime", bet labai panašu gaunasi į "mes pakakojome" biggrin.gif )
Bet ar labai jaučiama konkurencija? Gal dantim nagais visi? Į tokią atmosferą tai nesinorėtų visai unsure.gif Kažkaip nieko nežinau, nepažįstu iš ten. Be to, kad labai mėgau a. a. Burgį ir jo mokymo metodiką (mano pačios dėstytojas buvo) ir kad gimnazija - lyderė - nieko nežinau...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 06 19, 19:03)
Nu bet ir kaineles db. Važiuoju į Amsterdamą liepa, tai už 4 naktis 1300  😵‍💫
Sūnui per Kalėdas padovanojau travelite. Skolinausi į USA važiuot, superinis. Daug labiau nei mano samsonite man patinka.
https://www.amazon.a...1/dp/B06XTB12P3

Šiand iš Danijos grįžau. Už 4 naktis Kopenhagos priemiwsty palikom 1000€. Nenuostabu man.
Papildyta:
QUOTE(ramuxis @ 2023 06 19, 20:06)
Olandijoje beprotiškos kainos  doh.gif

Nesutinku. Danijoj bandelė euras. Olandija rūko kampe, ten kava dykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2023 06 19, 21:35)
Iki kada yoox papildoma nuolaida galioja? rolleyes.gif

Nezinome, neraso kodo galiojimo.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 06 19, 21:39)
Kad bus lengva, nesitikiu (rašyčiau "nesitikime", bet labai panašu gaunasi į "mes pakakojome" biggrin.gif )
Bet ar labai jaučiama konkurencija? Gal dantim nagais visi? Į tokią atmosferą tai nesinorėtų visai unsure.gif Kažkaip nieko nežinau, nepažįstu iš ten. Be to, kad labai mėgau a. a. Burgį ir jo mokymo metodiką (mano pačios dėstytojas buvo) ir kad gimnazija - lyderė - nieko nežinau...

Ne žinokit, mano dukra labai patenkinta klase, draugiški vaikai, jos bent klasėje apie konkurenciijas ir “pranašumus” vienas prieš kitą nieko nedirdėti. Taip vaikai tikrai motyvuoti, bet ir draugiški. Tikrai tegul bando 👍
Atsakyti
QUOTE(zilmin @ 2023 06 19, 20:57)
Ne žinokit, mano dukra labai patenkinta klase, draugiški vaikai, jos bent klasėje apie konkurenciijas ir “pranašumus” vienas prieš kitą nieko nedirdėti. Taip vaikai tikrai motyvuoti, bet ir draugiški. Tikrai tegul bando 👍

Ačiū labai!
Visoms ačiū už atsiliepimus <3
Atsakyti