Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2023 07 16, 11:07)
Turiu jau du metus Magrės lovą. Esu labai patenkinta

4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.giftoks klausimas, ne į į temą smile.gifgal kuri susidūrė su Magrės baldų arba Subtila lovomis? įdomu, kuris gamintojas vertesnis dėmesio unsure.gif

Abu vienodak geri :)

Atsakyti

Mes jau 5 metus miegame subtilos lovoje. Labai patenkinti viskuo - pasirinkome vilną - jokių išsitrynių ar nublukimų nėra, visi užvalkalai nusiseda ir juos galima nešti į valyklą. Buvo kažkas atsitikę patalynės dėžės stumokliui - atvažiavo sutvarkė ir patys labai stebėjosi kaip čia toks dalykas atsitiko. Per daugiau nei 4 metus problema nepasikartojo tai manau, kad detalės brokas buvo ir tiek. Tikrai kartočiau lovą

Atsakyti
Gal žinote, kada ir kas dalins Vilniaus 806 dėžutę?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2023 07 17, 16:48)
Gal žinote, kada ir kas dalins Vilniaus 806 dėžutę?

Gražina jau dalina Tarandėje
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2023 07 17, 19:20)
Gražina jau dalina Tarandėje

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2023 07 16, 09:21)
Labas rytas 4u.gif toks klausimas, ne į į temą smile.gif gal kuri susidūrė su Magrės baldų arba Subtila lovomis? įdomu, kuris gamintojas vertesnis dėmesio unsure.gif

Mes turim Magrės sofą, tai man per siūlę plyšo. Jie savo broko nelabai pripažino, tingėjau aš per vartotojus terliotis, nors akivaizdu, kad jų kaltė (nes turėjo būti gilesnė siūlė, lyginau su ekspozicijoje esančia), tai tiesiog draudimas padengė ur padarė su gilesne, kad vėl neplyštų.
Tai va tokia mano patirtis.
Atsakyti
Gavau puma trenigus. Yra toks cedeliukas juodas, bet ne tas įprastas magnetinis. Gal kas susidūrėte, kur tokį juodą daikčiuką nuimti?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2023 07 18, 09:15)
Gavau puma trenigus. Yra toks cedeliukas juodas, bet ne tas įprastas magnetinis. Gal kas susidūrėte, kur tokį juodą daikčiuką nuimti?

Bet kurioj rūbų pardėj paprašius arba jungiat Yutube ir nusiimat pati. Jei Klp, prilėkit - nuimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 07 18, 19:37)
Bet kurioj rūbų pardėj paprašius arba jungiat Yutube ir nusiimat pati. Jei Klp, prilėkit - nuimsiu  biggrin.gif

Ačiū)) YouTube))
Atsakyti
Ar Kaunas dar nesisalina 757? 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Gal žinot, kur KAUNE galima nusipirkti 5 ir 10 ml atomaizerių gyvai? 4u.gif
Atsakyti