Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 17:42)
Taip,turiu.Labai patogūs,patinka  wub.gif

aš irgi paslydau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2023 08 17, 18:46)
bet juos reik matuotis, ten dydžiai skiriasi priklausomai nuo spalvos ir medžiagos

Aha aš šitą irgi pastebėjau per vinted ir kt atsiliepimus perėjus unsure.gif
bet va ne oda
tai gal tokie geriau arba tokie unsure.gif visokių jų ten yra biggrin.gif o kaip žinot kurie šustriausi biggrin.gif ir dėl dydžio jooo unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 17, 18:52)
aš irgi paslydau  biggrin.gif

Faini,verta slyst wub.gif biggrin.gif kokią spalvą pasirinkai ?Aš dar lb šviesių vis noriu biggrin.gif Tu kažkokius gan ryškius lyg žiūrėjai biggrin.gif Iš kur pirkai rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 17:56)
Aha aš šitą irgi pastebėjau per vinted ir kt atsiliepimus perėjus  unsure.gif
bet va ne oda
tai gal tokie geriau arba tokie  unsure.gif visokių jų ten yra  biggrin.gif o kaip žinot kurie šustriausi  biggrin.gif ir dėl dydžio jooo  unsure.gif ...
Papildyta:

Faini,verta slyst  wub.gif  biggrin.gif kokią spalvą pasirinkai ?Aš dar lb šviesių vis noriu  biggrin.gif Tu kažkokius gan ryškius lyg žiūrėjai  biggrin.gif Iš kur pirkai  rolleyes.gif ?

Juodai pilkus biggrin.gif ballzy.
Dar noriu spalvotų, dydis jau aiškus, turbūt usa imsiu. Bet pirma polene terbą, kedai palauks kito sezono.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 17, 18:58)
Juodai pilkus  biggrin.gif ballzy.
Dar noriu spalvotų, dydis jau aiškus, turbūt usa imsiu. Bet pirma polene terbą, kedai palauks kito sezono.

Kai kažkur užmatysi +-gera kaina ir man šūktelk wub.gif
Juodai pilki rudeniui gerai,gal ir man reik biggrin.gif Šviesūs palauks kito sezono irnesakyk.gif
polene senokai pas tave sąraše ,eilė matyt priėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 18:04)

polene senokai pas tave sąraše ,eilė matyt priėjo  biggrin.gif

Tai čia jau antra bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 17, 19:05)
Tai čia jau antra bus  unsure.gif

O bigsmile.gif biggrin.gif Pirma tai tokia didelė terba,maišas toks,taip?O antra biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 18:10)
O bigsmile.gif  biggrin.gif Pirma tai tokia didelė terba,maišas toks,taip?O antra  biggrin.gif ?

Pirma maišas kurio jau nebegamina, antra naujo modelio maišas, kitos spalvos. Aš boba maišelninkė.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 18:03)
Apšvieskit su nike air force kedais  biggrin.gif  4u.gif Noriu dukrai paimt ir pasimečiau.Žiūriu yra ir odinių,ir neodinių  ax.gif Kuris jų modelis ten skaitosi geriausias  biggrin.gif ?Ir dėl dydžių iš karto klausimas  4u.gif
Kokius mokyklai panoms kedus imat  smile.gif ?

Čia anų metų mada, šiais metais jordan jau, bent pas mus biggrin.gif populiariausi tokie, kurių nėra dydžių pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2023 08 17, 18:20)
Čia anų metų mada, šiais metais jordan jau, bent pas mus  biggrin.gif  populiariausi tokie, kurių nėra dydžių pirkt  smile.gif

Pas mus jordanais kliedi jau du metai, žiemą vasarą tinkami blink.gif žiemą su kailiniu vidpadžiu varė krikštasūnis, nei jam šalta, nei slidu.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2023 08 17, 19:20)
Čia anų metų mada, šiais metais jordan jau, bent pas mus  biggrin.gif  populiariausi tokie, kurių nėra dydžių pirkt  smile.gif

Nu ok biggrin.gif Tada rodyk jordanus bigsmile.gif Kažkur gal bus įmanoma rast pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 17 rugpjūčio 2023 - 18:29
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 18:42)
Taip,turiu.Labai patogūs,patinka  wub.gif

38 d-25 cm
38.5-25.5
Papildyta:
refilai apsimoka imt su nuolaida https://www.kiehls.c...u...0 ml Refill
kitkam,kas pilna kaina lyg -25 proc yra  ax.gif

O kurie patogesni, 530 ar šie? 🤔
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2023 08 17, 19:50)
O kurie patogesni, 530 ar šie? 🤔

Abeji biggrin.gif Rimtai abeji labai patogūs.Mano pėdos lepios,bet su abejais galiu bele kiek eit -jokių trinimų ar pan.530 dažniau aunuosi,jei planuoju tikrai daug vaikščiot vien todėl,kad pigesni mažiau gaila hihihi.gif
Atsakyti