QUOTE(Gafsa @ 2023 08 17, 19:16)
Terbakauskė
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 21:10)
Aš VINTED niekada nebuvau mylėtoja,bet kuo tolyn tuo labyn man ten nepatinka
https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==
Vardinius tik iš patikimų rankų, ta prasme pažystami, draugai ar pan., kai žinai kad žmonės tikrai perka ne kažkur, o jų specializuotose pardėse ar spec outletuose... Arba pati ten perki, ar užsakinėji per tarpininkes... Vintedas man nepatikimas kažkodėl tai net su "įrodymais" - čekiai, maišiukai, kaspinukai...

Geriau tada poshmark, tradesy ir pan., o užsienyje tikiu mažesnė tikimybė užsiraut ant nesąžiningos pardavėjos. Bet jau ne LT, kai kas antras ilsisi Turkijoj, o ten visi žinom kas dedasi...
Pas mane irgi paauglys šią vasarą "prabudo" ir ėmė gaudytis madose, vargas man....
Kiek per žiemą buvau papirkus maikučių vasarai, nei vienos neužsidėjo, tipo aš neisiu kaip durnelis su tokiom

Nepirkau nauju iš principo, dėvėjo senas arba traukė tėvo "išaugtines"

Sportinukų užsiprašė su aulu, teko 115Eur paklot ir reikiamą dydį bei spalvą tik Kauno akropolyje gavom, pigiau jau niekaip niekur... Paskui Adidų prireikė be aulo, per karščius koją sportbačiuose troškino, pasakiau kad perkam kažką lengvo, tapkes, basutes, sako niekada gyvenime
Dar nusipirko baltus sportinukus, nevaliau nei karto, ir vėl iš principo, sakiau kas ir kaip bus, nu ką, pašveitė pats, pavalė, paskui Adidus nusipirko juodus

Žodžiu prasideda dabar kova su pačiu savimi ir pasauliu...

Iš kur
jamt stiprybės išgyvent tą laikotarpį...