Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 08 18, 09:18)
tu gal jam fb, tictoka ir snapa isdiegus ir uzbaninus esi ir neleidi su draugais tusint  biggrin.gif

Nu ne, lyg turi viską biggrin.gif

Mažajam reikia greičio, adrenalino, paspirtukų, dabar net krosinio moco, tai va, jei iš tos serijos, - kokie ratai, kokios apsaugos, tai labai tiksliai žino, ko nori. O dičkis tai prioritetus labai aiškiai susidėliojęs ir jam daiktai yra daiktai, skirti tik vartojimui. Aišku, raudonų batų gal nenešiotų, bet jei viskas juoda/ pilka/ balta, tai gali būti ir nike, ir šmike, jokio skirtumo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2023 08 18, 09:38)
aš irgi  biggrin.gif

Jaučiu, kad įtakos tas irgi turi, nes nu ir aš nebais žinau, kas trendina, tik čia ką perskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukroms visiškai tas pats tie kedai biggrin.gif Svarbu patogu. Vyresnioji va savo suvarė Lenkijos Rysy kalnuose kopinėdama,tai paprašė asics užsakyti biggrin.gif Mažajai irgi svarbu netrintų ir šiek tiek gražūs būtų biggrin.gif Žiūriu,derinu vintede aš tuos jordanus jai dabar ir bijau , kad tik dydis tiktų ir nereiktų man nešioti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 18:03)
Apšvieskit su nike air force kedais  biggrin.gif  4u.gif Noriu dukrai paimt ir pasimečiau.Žiūriu yra ir odinių,ir neodinių  ax.gif Kuris jų modelis ten skaitosi geriausias  biggrin.gif ?Ir dėl dydžių iš karto klausimas  4u.gif
Kokius mokyklai panoms kedus imat  smile.gif ?

mano mažoji 9 metų NIKE Dunk užsisakė, čia sakė dabar kiečiausi rolleyes.gif o vyresnėlė visiškas conversas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

JMD mano irgi pana visa vasara su baltom kojinem, siaubas kazkoks, trinu, merkiu ir skalbiu, nors reiktu paciai duoti tai gal greit atsisakytu:)

Rapoja, nebijai per vited pirkti? Aš bijau kažkodėl, nežinau, nors pati pardavinėju, bet man neperka ten labai. Turiu daug gražių nenaujų nedėvimų rūbų per mažų man galvoju reik gal Vaida iš instagramo užsisakyt, išparduotų. Nu kaip tom instagramerem sekasi parduoti savo šmutkes tai net pavydu:)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 08 18, 10:51)
Rapoja, nebijai per vited pirkti? Aš bijau kažkodėl, nežinau, nors pati pardavinėju, bet man neperka ten labai. Turiu daug gražių nenaujų nedėvimų rūbų per mažų man galvoju reik gal Vaida iš instagramo užsisakyt, išparduotų. Nu kaip tom instagramerem sekasi parduoti savo šmutkes tai net pavydu:)

Bijau, surizikavau pirmąkart va su lenke biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 18, 07:49)
zinok kai labai nores, pats ir plaus ir priziures. savo vaikui nupirkau aukstus jordanus, tai kozna vakara blizgindavo. aisku paskui atsibodo ir aciu dievui atejo pavasaris  biggrin.gif jo klasiokai tuos aukstus jordanus devi ir dabar  blink.gif bet as kategoriskai uzdraudziau. tai dabar pacios paciausios yra va sitos sliopkes

https://sizeer.lt/ni...uoda-dj4629-002

baltos kojines ir tos sliopkes, baig mane is proto isvaryt. as tas kojines su dantim paskui grauziu

be to man reik pirkt 47 dydzio batus, tai dar reik ziuret, kad tas vaiks su batais koja pakeltu. pats kai sakalys, o jau batai batai dieve padek unsure.gif

Tai jo žinok nike baltus su šepetuku ir cifu irgi drožia😁 Bet baltos kojinės tai jau ir aš nežinau kaip išgraužt, ir eiso pilu, ko tik nedarau.😡 Fainos tapkės, mano tai labai plačiapėdis tai croksai eina ir baltos kojinės.

Bet tie NB tai su tinkleliu kažin kaip išsišveis, tik į skalbenkę jaučiu.
Atsakyti
Kiek aš skudurininkė, tiek vyresnioji abejinga. Gali vienais kedais visus metus pravaikščiot. Arba šortais. Reikia pasakyt, žiūrėk dar tokius turi, dar tokius nupirkau... Jau sakau nieko jai nepirksiu, pasakys ko reikia. O baltas kojinytes visas ką tik pirktas į stovyklą nusivežė tai be šansų atplaut niekam nebetinka.
O mažoji nežinau, kol kas irgi riedučiai valdo, bet kartais pasako, kad šitas megztukas ar kelnės beryšio nenešiosiu unsure.gif Naują crew rožinį megztinį pūstom rankovėm atsisako rengtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 08 18, 11:13)
tai croksai eina ir baltos kojinės.

Aš negalėjau patikėt, kai mano didžioji fashionista vasaros pradžioje paprašė baltų crocsų unsure.gif sakė čia labai trendina dabar, ypač su kojinėmis blink.gif pirkau jai, tada ir mažoji buvo užinfluencinta. Visą vasarą abi su crocsais. O man kaip ramu biggrin.gif į skalbenką tuos crocsus tik metu ir nereik sukt galvos dėl kokių basučių ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 rugpjūčio 2023 - 10:52
Crocs labai gera avalyne smile.gif
As va tokius pirkau, šeimyna pasibaisejus, o man patogu, lengvi:)
vartotojo įkelta nuotrauka

I pardavimu tema, neilendu i siuos jcrew dzinsus, plonyciai, 30 dydzio, nauji.
25 eur
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2023 08 18, 13:21)
Crocs labai gera avalyne smile.gif
As va tokius pirkau, šeimyna pasibaisejus, o man patogu, lengvi:)

I pardavimu tema, neilendu i siuos jcrew dzinsus, plonyciai, 30 dydzio, nauji.
25 eur

Oldnavy naujos vyriskos tall m, bet tikrai ne tall ugiui.
25 eur
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 08 18, 09:50)
mano mažoji 9 metų NIKE Dunk užsisakė, čia sakė dabar kiečiausi  rolleyes.gif  o vyresnėlė visiškas conversas  biggrin.gif

daug kur uzkliuvo, kad dunk patogesni uz jordan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 rugpjūčio 2023 - 12:06
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 17, 19:16)
Aš boba maišelninkė.

Terbakauskė biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(rapoja @ 2023 08 17, 21:10)
Aš VINTED niekada nebuvau mylėtoja,bet kuo tolyn tuo labyn man ten nepatinka  ax.gif
https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Vardinius tik iš patikimų rankų, ta prasme pažystami, draugai ar pan., kai žinai kad žmonės tikrai perka ne kažkur, o jų specializuotose pardėse ar spec outletuose... Arba pati ten perki, ar užsakinėji per tarpininkes... Vintedas man nepatikimas kažkodėl tai net su "įrodymais" - čekiai, maišiukai, kaspinukai... unsure.gif Geriau tada poshmark, tradesy ir pan., o užsienyje tikiu mažesnė tikimybė užsiraut ant nesąžiningos pardavėjos. Bet jau ne LT, kai kas antras ilsisi Turkijoj, o ten visi žinom kas dedasi... biggrin.gif

Pas mane irgi paauglys šią vasarą "prabudo" ir ėmė gaudytis madose, vargas man....blink.gif doh.gif
Kiek per žiemą buvau papirkus maikučių vasarai, nei vienos neužsidėjo, tipo aš neisiu kaip durnelis su tokiom blink.gif doh.gif Nepirkau nauju iš principo, dėvėjo senas arba traukė tėvo "išaugtines" biggrin.gif Sportinukų užsiprašė su aulu, teko 115Eur paklot ir reikiamą dydį bei spalvą tik Kauno akropolyje gavom, pigiau jau niekaip niekur... Paskui Adidų prireikė be aulo, per karščius koją sportbačiuose troškino, pasakiau kad perkam kažką lengvo, tapkes, basutes, sako niekada gyvenime blink.gif
Dar nusipirko baltus sportinukus, nevaliau nei karto, ir vėl iš principo, sakiau kas ir kaip bus, nu ką, pašveitė pats, pavalė, paskui Adidus nusipirko juodus lotuliukas.gif
Žodžiu prasideda dabar kova su pačiu savimi ir pasauliu... doh.gif frusty.gif Iš kur jamt stiprybės išgyvent tą laikotarpį... angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 08 18, 08:04)
Mano tai situ uzsimane, sake Forsai jau seniena, nieko as nesuprantu tu madu jaunimo, taigi sakau salta bus ziema, ir tinklelis , purvini tuoj bus, nu kaip i siena mano zodziai, nori ir viskas. unsure.gif

https://www.zalando....15o04g-a11.html

Maniske lygiai tokiu pat nori biggrin.gif kazin yra sansu kur su nuolaida rast? Sake, cia paskutinis mados klyksmas tongue.gif
Atsakyti