Aš visa vasarą nepirkau NIEKO. Buvau sau tokį tikslą iškėlus. Kelias prekes vaikams tik.
Ir vis pagaudavau save - jau tą pirkčiau, aną... ir toks kalnas susidaro tų anų
Aš visa vasarą nepirkau NIEKO. Buvau sau tokį tikslą iškėlus. Kelias prekes vaikams tik.
Ir vis pagaudavau save - jau tą pirkčiau, aną... ir toks kalnas susidaro tų anų
Nieko man nereik. Varom šiaip patūsint. Vienintelę užduotį turiu nupirkt vaikui kašio batus. 47.5 dydžio nėr niekur padorių. Ten yra krepšinio parda firminė, tai užeisim. Visa kita akims, sielai ir kaifui.
SOS!!! Merginos, gal kuri turi patirtį Centro poliklinikoje? Pvz. Naujamiesčio filiale dirbusi šeimos gydytoja išėjo į pensiją, nežinau kurią gydytoją pasirinkti? Gal kas patarsite, kuri gera? Dabar Ginetienė vietoj jos dirba, bet ji dirbs tik etatu, o maniškė dirbo pusantro, tai va įdomu ką prames
SOS!!! Merginos, gal kuri turi patirtį Centro poliklinikoje? Pvz. Naujamiesčio filiale dirbusi šeimos gydytoja išėjo į pensiją, nežinau kurią gydytoją pasirinkti? Gal kas patarsite, kuri gera?
Dabar Ginetienė vietoj jos dirba, bet ji dirbs tik etatu, o maniškė dirbo pusantro, tai va įdomu ką prames
O kaip sužinojote, kad priskyrė kitą gydytoją? Pavardės nežinote?
Aš gavau tik sms, kad galiu pasirinkti gydytoją arba jį paskirs įstaiga. Dabar pavaduoja Gineitienė Baliukonienę, tai ir liksiu pas ją kažin 🤔