Paemiau ta spavota bata, isveriau raistukus ir ismatavau vidpadi. 40 dydzio yra pilni laisvi 27cm be itampos. Kadangi priekis ir galas apvaliai issigaube i prieki, tai dar bent keli mm prisideda patogumui. Nu gal as durne su durelem, bet mano pasaulyje tokie ismatavimai atitinka 41 dydi.
Negaliu, kokia pikta esu
Aciu supermamytems uz bukaprotiskuma, taip ir toliau, nebetoli jau ir iki viduramziu ligu. Durniu laivas pasaulyje, nebuvo interneto, buvo ramu, dabar, kai jis yra, ''apsiskaito'' tokios gudrutes ir vuolia. Keisciausia ir pikciausia, kad kiek mokslininkai yra dirbe, tyre ir t.t visas ju darbas eina suniui ant uodegos, nebereikalingi moksliniai laimejimai niekam. Gal ir teisus kai kurie ekstrasensai, kad pasaulis pats save issinaikins. Prasideda jau, pasekmes jau turim, nereikejo ilgai laukti...
Atsiprasau, bet pratrukau, cia daug jaunu mamu, kurios esate pries skiepus - susimastykite! Jus nesat atsakomybe ne tik pries savo vaikus, bet ir pries daugybe zmoniu.

Atsiprasau, bet pratrukau, cia daug jaunu mamu, kurios esate pries skiepus - susimastykite! Jus nesat atsakomybe ne tik pries savo vaikus, bet ir pries daugybe zmoniu.
QUOTE(RIJADA @ 2019 03 20, 01:35)
Negaliu, kokia pikta esu
Aciu supermamytems uz bukaprotiskuma, taip ir toliau, nebetoli jau ir iki viduramziu ligu. Durniu laivas pasaulyje, nebuvo interneto, buvo ramu, dabar, kai jis yra, ''apsiskaito'' tokios gudrutes ir vuolia. Keisciausia ir pikciausia, kad kiek mokslininkai yra dirbe, tyre ir t.t visas ju darbas eina suniui ant uodegos, nebereikalingi moksliniai laimejimai niekam. Gal ir teisus kai kurie ekstrasensai, kad pasaulis pats save issinaikins. Prasideda jau, pasekmes jau turim, nereikejo ilgai laukti...

susirgai tymais?
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 19, 22:38)
Paemiau ta spavota bata, isveriau raistukus ir ismatavau vidpadi. 40 dydzio yra pilni laisvi 27cm be itampos. Kadangi priekis ir galas apvaliai issigaube i prieki, tai dar bent keli mm prisideda patogumui. Nu gal as durne su durelem, bet mano pasaulyje tokie ismatavimai atitinka 41 dydi.
nu nemelavau del dydzio

QUOTE(spygliz @ 2019 03 20, 02:30)
susirgai tymais?
Ačiū dievui, kol kas ne, tfu tfu tfu, bet verdu viduj, negaliu

Ko tu nemiegi, blūdiji naktimis

QUOTE(RIJADA @ 2019 03 20, 01:35)
Negaliu, kokia pikta esu

Tai vat ta proga mes su song sian varysim turbut uz savo šaibas skiepytis, nes auksine tvarka, daugiausia susirgusiu yra mediku, o vakcinu duoda tik polikliniku ir ligoniniu priemimo skyriu darbuotojams. Uzplumpinciau tapke tas supermamytes paramedikes. Dundukes paskutines.
QUOTE(juratela @ 2019 03 19, 21:51)
Aš irgi šiuos žiūrėjau, mano 6.5, bet tada sudvejojau pirkti ar ne 6, kai nebuvo 7, nes spalvotų ir nebuvo 7dydžio
Parašykit kai gausite, jeigu jums tiks, gal ir aš surizikuosiu 

Butinai parasysiu

QUOTE(Gafsa @ 2019 03 20, 06:01)
Tai vat ta proga mes su song sian varysim turbut uz savo šaibas skiepytis, nes auksine tvarka, daugiausia susirgusiu yra mediku, o vakcinu duoda tik polikliniku ir ligoniniu priemimo skyriu darbuotojams. Uzplumpinciau tapke tas supermamytes paramedikes. Dundukes paskutines.
Pas mus klinikoj irgi panika del tu skiepu visi nori pasiskiepit, kad ir mokamai, bet vakcinu jau net patys tiekejai nebeturi sandely, kaip visada LT tokiems protrukiams nepasiruosus. Aisku galima pasidaryt tymu IgG tyrima ir isitikint ar turi antikuniu. As is baimes irgi pasiskiepijau nebesidariau net tyrimo, kai tokiais kiekiais zmones pradejo eit po kantakto.
QUOTE(manouche @ 2019 03 19, 20:45)
Prisipirkot, pasiėmėt visos ir tylit, džiaugtis garsiai prašom
.
Kaip tie O.X.S. su auliukais apipaišyti? Faini? Lengvi ar sunkūs?

Kaip tie O.X.S. su auliukais apipaišyti? Faini? Lengvi ar sunkūs?
As snd po darbo paimsiu ir parasysiu ar tiko emiau su 39-9 dydi, nes norejau laisvesniu patogiu kasdienai, tai jei bus didoki perleist galesiu

Kiek laiko veiksmingas tymų skiepas? Mano paaugliai skiepyti, įdomu, ar dar veikia

QUOTE(Lux @ 2019 03 20, 07:43)
Kiek laiko veiksmingas tymų skiepas? Mano paaugliai skiepyti, įdomu, ar dar veikia 

Vienintelis budas suzinot atlikti tymu IgG kraujo tyrima, bet manau paaugliams dar veikia. Kiek pastebejau iki 20 -25 metu zmones dar turi imuniteta, aisku jei buvo skiepyti 2 vakcinom pagal kalendori skiepu.
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 19, 23:38)
taip tikrai taip, o as bijojau imt 10, nes maniau mazi bus
QUOTE(babilone @ 2019 03 20, 07:32)
As snd po darbo paimsiu ir parasysiu ar tiko emiau su 39-9 dydi, nes norejau laisvesniu patogiu kasdienai, tai jei bus didoki perleist galesiu
ir imsiu mazesnius pirkau kai nuolaida dar buvo papildoma.

Paskęsit. Pasiūlykit man po paskendimo, gal susigundysiu😉
Šitų 9US/39 EU dydžio vidpadis lygiai 26 cm. https://www.yoox.com...p...&sizeName=9