Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2019 03 20, 10:27)
O ką daryti su keturmečiais, jie turi imunitetą, laukt planinių iki 6 metų ar dabar siepyt ?

Kaip suprasti jie "turi imunitetą"?
Nuo tymų yra skiepijami apie 1,3 mėn amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 20, 10:41)
Kaip suprasti jie "turi imunitetą"?
Nuo tymų yra skiepijami apie 1,3 mėn amžiaus.

Vaikai dukart skiepijami dabar.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 20, 10:43)
Vaikai dukart skiepijami dabar.

Tai du, bet juk skiepas nuo 1,3 mėn jau yra, jis veikia. Bet aišku, pasiskambinti nepakenks.
Atsakyti

Sveikos. :4u:​ 

Gal yra žinių dėl 587 įv. miestų kovo 8 d. dėžutės?

Atsakyti
Teoriškai po pirmos dozės apsauga yra apie 93%, po antros dozės - apie 97%. Aišku, lieka tikimybė, kad vaikas po pirmosios bus non-responderis. MMR vakcinuoti dvi dozes yra saugu bet kada, išlaikant tarp abiejų dozių bent 2 mėn intervalą, imunitetas susidaro toks pat, kaip ir vakcinuojant pagal skiepų kalendorių. Tačiau yra argumentų ir neankstinti antros vakcinos, nes skiepijimas vėlesniame amžiuje, kai vaikas jau didesnis, palankesnis berods imunitetui nuo raudoniukės. Na ir girdėjau, kad kai kurie šeimos gydytojai nelabai patenkinti ankstinimais..
Atsakyti
Į kitų skiepų temą,
gal žinote, kuri vakcina nuo erkių geresnė ir kur skiepyt vaikus, jei poliklinika neturi unsure.gif
Atsakyti
Man rods mums tuoj nebepirks uz eterio teršimą.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 20, 10:35)
Geriau idealiai tinkancio bato vidpadi issimatuokit. Nu 24 cm peda tikrai turetu but link 38. Kazka sumalet matuodama.
Vilniuj ner vakcinos. Nezinau kodel, bet betvarke. Mano poliklinika neturi, ligonine neturi. Lyg bus, bet tik priemimo darbuotojams. O ten jau yra uzsikretusiu. Sudarėme sarasa pries dvi sav, kad norim skiepytis. Tyla.

Siaubas.. Pas mus lygtais dar yra vakcinu. Bet irgi pradejo visi masiskai lekti skiepytis. Zodziu svarbu nesusirgti kazkaip unsure.gif
QUOTE(keistuole @ 2019 03 20, 12:14)
Į kitų skiepų temą,
gal žinote, kuri vakcina nuo erkių geresnė ir kur skiepyt vaikus, jei poliklinika neturi  unsure.gif

O tai Endemikas, Anteja?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 03 20, 11:17)
Man rods mums tuoj nebepirks uz eterio teršimą.

Aha, perekim prie PĖDKELNIŲ! bis.gif

Gal galite parekomenduoti kokias nekandančias? Iš tonos pėdkelnių vienos puikios - firmos nepamenu, iš IKI kažkada "ant staigio",ir 2vnt iš Crew - dabar tokių nematau.

Reikia tokių minkštų minkštų, o ne tų, kur jei išsipempia iki galo, tai ima graužt tos siūlės (nors ir ale nematomos, sakykim...]. Nežinau, ar kas mano godą beigi poreikį suprato... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perleidziu S dydi, navy, 15 eur 4u.gif
https://www.joesnewb...3531/wp83531piw
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką, mažytis, bet gražus, labai graži dillards sukne dukrai matuosin😁 gerai, kad neemiau 12 dydžio, ėmiau 14. Užskaitytas pirmininkas, kol vaikui dar neuždejau😄
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 20, 11:40)
Aha, perekim prie PĖDKELNIŲ!  bis.gif

Gal galite parekomenduoti kokias nekandančias? Iš tonos pėdkelnių vienos puikios - firmos nepamenu, iš IKI kažkada "ant staigio",ir 2vnt iš Crew - dabar tokių nematau.

Reikia tokių minkštų minkštų, o ne tų, kur jei išsipempia iki galo, tai ima graužt tos siūlės (nors ir ale nematomos, sakykim...]. Nežinau, ar kas mano godą beigi poreikį suprato...  doh.gif  biggrin.gif

Man netinka su likra. Graužia visur, net pašiurpus einu.

Atsakyti