Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 03 21, 19:45)

Čia gi mano batai, nerealūs! wub.gif wub.gif
Atsakyti

Įv. miestų 587 siuntos prekės šiandien išsiųstos 4u.gif

Ačiū :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 21 kovo 2019 - 21:04
QUOTE(ericute @ 2019 03 21, 20:55)
Ner jie maziukai labai?
:

Oi ne
Atsakyti
https://www.klpolish.com/
Is cia gal parinktumete?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2019 03 21, 21:36)

Sveiki, nebent asmenini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 03 21, 21:40)
Sveiki, nebent asmenini ax.gif

Gaila, su nuolaida, noretusi. ax.gif
Atsakyti
VS pizama 20$

Languota flaneles pizama 20$

Medvilnes pizama 20$

Medvilnes pizama 20$

Jogos kelnes 15$

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 03 21, 06:49)
O man jis atrodo storas ir griaužiantis  biggrin.gif su tom sagom man labai gražūs baltiniai pas juos yra/buvo. Tik kai pažiūrėjau kokio ilgio realiai, teko siųst užsakymo atšaukimą  unsure.gif

Eik tu, nailonas su vilna, turėtų būti minkštas ir švelnus smile.gif

QUOTE(minha @ 2019 03 21, 10:01)
<p>jau antivaxeriai renkasi komentuoti po tuo irasu biggrin.gif </p>

O viskas prasidėjo nuo vieno asilo devil.gif

Suklastotas tyrimas
Vakcina nuo tymų yra sukurta jau seniai, todėl dėl jos saugumo neabejojama, Lietuvoje nuo tymų pradėta skiepyti 1964 m. „Deja, bet ši vakcina sulaukia daugiausia kovotojų su vakcinomis, vadinamųjų „antivakcerių“, judėjimo dėmesio, o taip yra dėl vieno gydytojo noro pasipelnyti“, – kalbėjo E.Šopytė. 1998 m. amerikietis gydytojas Andrew Wakefieldas su kolegomis paskelbė mokslinę studiją, kurios išvadoje teigė, kad MMR vakcina gali sukelti augimo ir vystymosi sulėtėjimą ir į autizmą panašų sindromą. Rengiant studiją tirta tik 12 vaikų (juokingas ir absurdiškas skaičius medicinos moksle, kur imtis dažniausiai būna tūkstančiai ar šimtai tūkstančių), tyrimas atliktas nesilaikant elementarių medicininių tyrimų taisyklių. Išleista studija susilaukė didelio dėmesio – beveik iškart kiti mokslininkai ir gydytojai ėmė kartoti studiją, tik žymiai didesne apimtimi ir iškart pastebėjo, kad A.Wakefieldo gauti rezultatai visiškai nesusiję su realybe. Sujudimas dėl šios studijos vis didėjo, todėl neužilgo net 10 iš originaliame straipsnyje A.Wakefieldo pažymėtų kolegų atsiėmė savo pavardes ir teigė, kad padarytos išvados visiškai neatitinka tyrimo ir kad turėjo per mažai duomenų tokioms išvadoms suformuoti. Tuomet paaiškėjo didžioji šios istorijos paslaptis – A.Wakefieldas atsisakė atskleisti, kas finansavo jo tyrimą, o žurnalistams pasiaiškinus atidžiau paaiškėjo, kad visą finansavimą suteikė advokatų firma, atstovavusi tėvams, kurių vaikai tarsi nukentėjo nuo skiepų (nors iš tiesų sirgo įgimtomis ligomis, kuriomis susirgo panašaus amžiaus, kaip ir leidžiama skiepyti). 2010 m. ši A.Wakefieldo atlikta studija buvo galutinai pašalinta iš „Lancet“ žurnalo (tai vienas svarbiausių medicininių šaltinių pasaulyje) kaip neteisinga ir sufabrikuota, o pats A.Wakefieldas buvo apkaltintas rezultatų klastojimu ir melagystėmis, iš jo atimta medicinos gydytojo licencija. „Tai vienas pavyzdžių, atremiančių „antivakcerių“ teiginius apie autizmą, ir padedantis lengviau suprasti, kodėl toks nesusipratimas įvyko“

Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 03 21, 20:55)
Ner jie maziukai labai?
bigsmile.gif Parodykit, gal perpirkciau.
As tai TED BAKER pirkau va taip nematom,tai per mazi man  unsure.gif

Kokie Ted Baker? Nu va foto maniskiu MJ 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
As kazkada orouoste matavaus pagal modeli ir laikymasi ant veido geriausia Ralp Lauren tiko, tik brungu buvo ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 21 kovo 2019 - 22:08
QUOTE(babilone @ 2019 03 21, 22:08)
Kokie Ted Baker? Nu va foto maniskiu MJ  4u.gif

As kazkada orouoste matavaus pagal modeli ir laikymasi ant veido geriausia Ralp Lauren tiko, tik brungu buvo ten smile.gif

Aš ne tuos MJ matavau. O tuos kur čia visos iš nordo pirko. Tuos katininius

O tau šitie bišk į žandus įsirem ar man taip atrodo tik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 kovo 2019 - 22:19
QUOTE(JMD @ 2019 03 21, 22:18)
Aš ne tuos MJ matavau. O tuos kur čia visos iš nordo pirko. Tuos katininius

O tau šitie bišk į žandus įsirem ar man taip atrodo tik?

Man jie platus pasilenkiu slysta, reik jauciu arba platesnio veido arba nosies didesnes biggrin.gif
Ir siaip sunku su asmenukem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 21 kovo 2019 - 22:30
QUOTE(babilone @ 2019 03 21, 22:21)
Man jie platus pasilenkiu slysta, reik jauciu arba platesnio veido arba nosies didesnes biggrin.gif
Ir siaip sunku su asmenukem biggrin.gif
Gal is apacios fotkinant aiskiau, bet esme vistiek didoki.
[

Tep, akiniai neturi remtis į skruostikaulius. Taip man aiškino specai. Reik kad aukščiau sėdėtų.
Atsakyti