as toki Dolce Gusto turiu, pati negeriu kavos is jo,supratau ,kad nepatinka man kava is kapsuliu ,daugiau nepirkciau jokio,tai dabar tik skirtas vaisinti draugus
Labai AČIŪ komandai už Bananų rūbelius, kaip visada superiniai ir dydžius taip nutaikau, kad net pardėj matuodama taip neišsirenku Jau pildosi drabužinė bananųų rūbais, užsikabinau O SLIP gumelės krikšto dukrai bus, aš jau turiu 2 rinkinius, bet dar ir trečia užsisakiau , irgi kažkokia Slipgumelių manija užėjo, nors plaukai tik 5 ir rišt realiai nebeturiu ką, bet va reik tų blizgučių nors nugriūk, įsimylėjau jas iki ausų, nieko kito į rankas nebepaimu
Labai AČIŪ komandai už Bananų rūbelius, kaip visada superiniai ir dydžius taip nutaikau, kad net pardėj matuodama taip neišsirenku Jau pildosi drabužinė bananųų rūbais, užsikabinau
O SLIP gumelės krikšto dukrai bus, aš jau turiu 2 rinkinius, bet dar ir trečia užsisakiau , irgi kažkokia Slipgumelių manija užėjo, nors plaukai tik 5 ir rišt realiai nebeturiu ką, bet va reik tų blizgučių nors nugriūk, įsimylėjau jas iki ausų, nieko kito į rankas nebepaimu
toki Dolce Gusto turiu[/url], pati negeriu kavos is jo,supratau ,kad nepatinka man kava is kapsuliu ,daugiau nepirkciau jokio,tai dabar tik skirtas vaisinti draugus
Aš turiu dolce Gusto, puikus man jis, keliauja kartu su šeima, kokioj Šveicarijoje kalnų kempinge sėdi, gerą kavą geri.....
Nors papildomai pirkau automatinį kavos aparatą, tiesiog kad pigiau juoda kava mėgautis galėtume