Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki, ar pirksite šiandien OldNavy su ~40%? Ar tik rytoj? :)

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2024 04 03, 18:28)
Kovo 29 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Sąskaita atėjo biggrin.gif jau maniau nieko negausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 04 05, 21:53)
<p>Ačiū visai komandai už prekes aciuks.gif  Jūs nuostabios. Šį kartą viskas tiko ir patiko. Labiausiai nudžiugino lūpdažių dior mėginukai wub.gif  lady.gif​ </p>

Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau wub.gif ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(loony_key @ 2024 04 06, 07:45)
<p>Sveiki, ar pirksite šiandien OldNavy su ~40%? Ar tik rytoj? smile.gif</p>

Man reik šortų mažesnį dydį nusipirkt, nes šitie nesilaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2024 04 06, 08:52)
Labas rytas
sąskaitą gavau tik šiąnakt  blink.gif čia taip ilgai “keliavo” ar kažkokia dar pasimetųsi buvo kažin  biggrin.gif

QUOTE(Ainyte @ 2024 04 06, 09:39)
As irgi sianakt gavau.

QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 09:54)
Sąskaita atėjo  biggrin.gif jau maniau nieko negausiu  ax.gif

Mielos pirkėjos 🙂 susimaišė truputį siuntų grafikas, tai 2 siuntos (su 9 ir su 0 pabaigoje) bus kovo 29 d. sąskaitos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustArm: 06 balandžio 2024 - 08:47
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 07:54)
Sąskaita atėjo  :D jau maniau nieko negausiu  :ax:

Jau kaip aš laukiu sąskaitų :D . Net būna užmirštu, ką pirkau.
Bet tik žinau, kad visko to reik :D
Atsakyti

Kada Sephoroj bus 20% nuolaida? 😍

Atsakyti

Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau wub.gifačiū 4u.gif
Papildyta:
Man reik šortų mažesnį dydį nusipirkt, nes šitie nesilaiko biggrin.gif

Užvalgyt reik, kad nekristų 😁😁

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 06, 09:12)
Jau kaip aš laukiu sąskaitų biggrin.gif . Net būna užmirštu, ką pirkau.
Bet tik žinau, kad visko to reik biggrin.gif

aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 09:32)
aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia  biggrin.gif

Gudriai čia. Aš tai per search meile einu 'uzsakyta', ir uzmetu akį, kas ten vykst.
Kai daugiau perku, tai į failiuką susirašau, kad jau būt ',ant akių' biggrin.gif ir kokių megztinių nesisdubliuot
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2024 04 06, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73142851" data-time="1712384259"><div><p>Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau vartotojo įkelta nuotraukaačiū vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Man reik šortų mažesnį dydį nusipirkt, nes šitie nesilaiko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Užvalgyt reik, kad nekristų 😁😁</p>

Ojezus kaip nereik biggrin.gif jau kelintą kartą aš su tuo gapu išsiduriu. Ten 3 dydžiais mažesnius reik imt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 10:32)
aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia  biggrin.gif

Geras patarimas, nes aš irgi susimaisau ir pamirstu ką užsisakiau, tada filtruoju:)
Atsakyti

aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia biggrin.gif

Aš irgi. Tik žymiu klaustukais ir spavomis

Atsakyti