Sveiki, ar pirksite šiandien OldNavy su ~40%? Ar tik rytoj? ![]()
QUOTE(JustArm @ 2024 04 03, 18:28)
Sąskaita atėjo
QUOTE(Madam V @ 2024 04 05, 21:53)
<p>Ačiū visai komandai už prekes
Jūs nuostabios. Šį kartą viskas tiko ir patiko. Labiausiai nudžiugino lūpdažių dior mėginukai
</p>
Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau
Papildyta:
QUOTE(loony_key @ 2024 04 06, 07:45)
Man reik šortų mažesnį dydį nusipirkt, nes šitie nesilaiko
QUOTE(Irreelle @ 2024 04 06, 08:52)
Labas rytas
sąskaitą gavau tik šiąnakt
čia taip ilgai keliavo ar kažkokia dar pasimetųsi buvo kažin 
sąskaitą gavau tik šiąnakt
QUOTE(Ainyte @ 2024 04 06, 09:39)
As irgi sianakt gavau.
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 09:54)
Mielos pirkėjos 🙂 susimaišė truputį siuntų grafikas, tai 2 siuntos (su 9 ir su 0 pabaigoje) bus kovo 29 d. sąskaitos.
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 07:54)
Sąskaita atėjo :D jau maniau nieko negausiu :ax:
Jau kaip aš laukiu sąskaitų :D . Net būna užmirštu, ką pirkau.
Bet tik žinau, kad visko to reik :D
Kada Sephoroj bus 20% nuolaida? 😍
Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau
ačiū
Papildyta:
Užvalgyt reik, kad nekristų 😁😁
QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 06, 09:12)
Jau kaip aš laukiu sąskaitų
. Net būna užmirštu, ką pirkau.
Bet tik žinau, kad visko to reik
Bet tik žinau, kad visko to reik
aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 09:32)
aš g'maile pasidarius ''etiketes'', tai pasižymiu ką užsisakiau, tada šviežias sąskaitas apmokėjimui ir kita grupė- ko laukiu. Kitaip visai susipainiočiau, o dabar algoritmas veikia 
Gudriai čia. Aš tai per search meile einu 'uzsakyta', ir uzmetu akį, kas ten vykst.
Kai daugiau perku, tai į failiuką susirašau, kad jau būt ',ant akių'
QUOTE(loony_key @ 2024 04 06, 09:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73142851" data-time="1712384259"><div><p>Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau
ačiū 
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Užvalgyt reik, kad nekristų 😁😁</p>
Papildyta:
Ojezus kaip nereik
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 10:32)
Geras patarimas, nes aš irgi susimaisau ir pamirstu ką užsisakiau, tada filtruoju:)
Aš irgi. Tik žymiu klaustukais ir spavomis