Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gruodžio 27 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.reebok.com
www.tjmaxx.com
www.uniqlo.com
www.bearpaw.com - 15%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.ashford.com - 10%
www.yoox.com - 20%
www.calvinklein.us - 20%
www.neimanmarcus.com
www.jomashop.com
www.eyedictive.com
www.levi.com
www.bhfo.com
www.sierra.com
www.costco.com
www.usa.tommy.com
www.marshalls.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.swansonvitamins.com
www.vitacost.com - 20%
www.walgreens.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.puritan.com - 20%
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2025 01 09, 21:36)
Gruodžio 27 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Gal žinot about koduką? 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

nu kokia rekomendacija, po tokio apibudinimo net nesinori nieko kito ieškot 😍 man neskubu, palaukčiau eilėj 😉

jau antrą savaitę iš kart plius 4 kg ax.gifir alkis žverišks po sporto 🙈

Papildyta:
nieko toks visai 😁 Jei rimtai, ačiū, pasidomesiu wub.gif

tikrai cia ne raumenai ir ne riebalai o vanduo. Turetu susinormalizuoti reikalai, bet tinkamai pasirinkit kruvi. Nepersistenkit jei iki tol aktyviai nesportavot.

Atsakyti
Laba diena,gal uzsakytumete is Rareseeds, reiktu jau vasarai ruostis, vyrui lb patiko China Jade agurkai,niekur kitur nerandu ax.gif
Atsakyti

Kokį geriate? Vieną pabandžiau, sintetikos skonis, nesinori visų išbandyti. Gal galite rekomenduoti normalaus skonio?

sitas geras, man tikrai skanus bet jie visi yra su saldikliais, nebus kazkoks super naturalus skonis

All Sports Labs Iso Zero Protein NEW Formula - išrūgų izoliatas ir hidroizoliatas, gera kaina greitas pristatymas per 24 val. | Papildupasaulis.lt

As geriu po sporto kaip minejo JMD, man tai nueme zveriska alkio jausma. Esme kad po sporto per min valanda reikia sociai pavalgyt, ne banana koki ir as irgi kentedavau nuo alkio priepoliu nes jei to nepadaru per valanda, tada saldytyvas nebeuzsidarydavo. Proteinas ir man sita problema issprende. Bet galima ir jogurta su bananu suvalgyt aisku.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 01 10, 11:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="elizieja" data-cid="73176055" data-time="1736431007">
<div>
<p>Kokį geriate? Vieną pabandžiau, sintetikos skonis, nesinori visų išbandyti. Gal galite rekomenduoti normalaus skonio?</p>
</div>
</blockquote>
<p>sitas geras, man tikrai skanus bet jie visi yra su saldikliais, nebus kazkoks super naturalus skonis</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://papildupasaulis.lt/baltymai-proteinas-sportui/isrugu-izoliatas/all-sports-labs-iso-zero-protein-908g-new'>All Sports Labs Iso Zero Protein NEW Formula - išrūgų izoliatas ir hidroizoliatas, gera kaina greitas pristatymas per 24 val. | Papildupasaulis.lt</a></p>
<p> </p>
<p>As geriu po sporto kaip minejo JMD, man tai nueme zveriska alkio jausma. Esme kad po sporto per min valanda reikia sociai pavalgyt, ne banana koki ir as irgi kentedavau nuo alkio priepoliu nes jei to nepadaru per valanda, tada saldytyvas nebeuzsidarydavo. Proteinas ir man sita problema issprende. Bet galima ir jogurta su bananu suvalgyt aisku.</p>

kai eidavai i dvyrku tresas, jos ten kartais ilgiau uztrukdavo, tai vidury tresos mum po banana padalindavo. bet jei valgysi jogurta, tada ta, kur papildomai baltymu yra, nes priesingu atveju tai nuo jogurto paprasto o dar lieso tik dar labiau est nori. man geriausia budavo kokteiliuka op isgeri ir tada pavalgai. fsio, pupa uoga, jegu pilna, est net pagalvot nesinor biggrin.gif
Atsakyti
Moteriski Reebok $19.99

Moteriski Reebok placiai pedai $19.99

Moteriski Reebok $23.99

Moteriski Reebok $24.99

Moteriski Reebok $24.99

Moteriski Reebok $24.99

Unisex Reebok $26.99

Unisex Reebok $28.99
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 sausio 2025 - 11:04
QUOTE(JMD @ 2025 01 10, 11:52)
kai eidavai i dvyrku tresas, jos ten kartais ilgiau uztrukdavo, tai vidury tresos mum po banana padalindavo. bet jei valgysi jogurta, tada ta, kur papildomai baltymu yra, nes priesingu atveju tai nuo jogurto paprasto o dar lieso tik dar labiau est nori. man geriausia budavo kokteiliuka op isgeri ir tada pavalgai. fsio, pupa uoga, jegu pilna, est net pagalvot nesinor  biggrin.gif

o su kuo darote tuos kokteiliukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2025 01 10, 10:17)
Laba diena,gal uzsakytumete is Rareseeds, reiktu jau vasarai ruostis, vyrui lb patiko China Jade agurkai,niekur kitur nerandu  ax.gif

Sveiki, galim, nes kaip be agurku - ne gyvenimas biggrin.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 01 10, 10:20)
sitas geras, man tikrai skanus bet jie visi yra su saldikliais, nebus kazkoks super naturalus skonis

Yra ir be saldikliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 sausio 2025 - 11:13