Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Smilga* @ 2025 01 14, 23:06)
<p>mane šie du juvelyrai žavi...</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://dugluosniai.lt/collections/ziedai?page=2'>Ypatingo Grožio Žiedai | Juvelyrika | Above the Willow – 2 psl. – Du Gluosniai</a></p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.alexsepkus.com/index.php/rings/10#!product=209&referer=10'>Alex Šepkus</a></p>
<p> </p>
<p>dar šie man asmeniškai gražūs, nors juvelyrė daugelio labai nemegiama <a data-ipb='nomediaparse' href='https://yurgajewelry.com/lt/'>Pradžia - YURGA Juvelyrika</a></p>

Mano mamai tie gluosniai patinka. O man nepatinka tas akmenų statymo principas. Visi kuriuos čia dėjot vienodai juos deda.
Atsakyti
O mes dar Lietuvoje saulę pamatysime?
Man besaulinė depresija vystosi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 15, 01:40)

Saulė atostogose juk, sakė i Dubaju, paskui i Tenerife varys🙈😊
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Gal kas gali dėl melatonino priminti suaugusiam kokia dozė? Kai nereikia nekreipi dėmesio, bet vyras žiauriai blogai miega, reikia kažko pagalbai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 15, 00:40)

Man labai blogai. Kovoju kasdien. Nieks nedžiugina. Spjoviau, važiuosiu keliom dienom iš čia lauk. Kitaip bus amen. Kaip kurmis. Nubundu ir vėl girdžiu lašus ir dar labiau neviltis apima. Košmaras kažkoks 😪 na nors atšaltų iki -20, arba kokį metrą prisnigtų, tada būtų šviesu, faina, žiemiška wub.gif o dabar tai zvizdec visiškas 😭
Atsakyti
Labai domina QUINCE kokybė ir ar dydžiai atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2025 01 15, 09:23)
Labas rytas 4u.gif Gal kas gali dėl melatonino priminti suaugusiam kokia dozė? Kai nereikia nekreipi dėmesio, bet vyras žiauriai blogai miega, reikia kažko pagalbai unsure.gif

Jeigu domina turiu naują iš puritan 10mg😊
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2025 01 15, 09:23)

linamog uzrodyti power to sleep nerealus
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(vanesax @ 2025 01 14, 21:05)
Kaip ir aisku  del spalvos  laugh.gif Dabar tik neaisku ar laukt kodo, kada jie ten buna?

Jam kodo nera, jei neimes i sale jo, kuo labai abejoju. Per fuksa jam taike ta 10% mums, kaip lojaliam profiliui.

QUOTE(stuleju @ 2025 01 15, 08:23)

Kas konkreciai negerai su miegu?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 01 15, 11:23)
linamog uzrodyti power to sleep nerealus

Bet ten didele doze to melatonino, ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2025 01 15, 09:50)
Bet ten didele doze to melatonino, ar ne taip?

Yra triju rusius jis - be melatonino, su 1mg melatonino kapsuleje ir su 3mg melatonino kapsuleje. Yra ir su CBD bei 0.5mg melatonino kapsuleje.

BELK truksta $8 iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 sausio 2025 - 10:25

Mielai paiimčiau, bet jūsų az nepriima žinučių

Atsakyti