Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Jei Samsung- per Opera našyklę įeinu ;) 

Kokie dar variantai? 🙈 vis tiek neduoda, raso paspaust palaikyt kazkoki laukeli, kol jis uzsikrauna, kad isitikint, kad ne robotas, ir vis tiek ismeta lauk.

Atsakyti

Rašo, kad jūs negalit priimti žinučių :( 

Norėčiau  :4u: 

Parašykit į spyglelis@yahoo.com

Parduodu Jcrew Factory geros sudeties (55 proc. vilna) švarka, dydis Petite 4, kaina 39 eur.

https://factory.jcre...oductCode=CC684

Atsakyti
Merginos, ar coach mokasinai atitinka dydį?
Pvz MK, CK perku 7,5 tai ir šitus imt 7,5?kaip jų kokybė?
Atsakyti

Labas rytas. Esu rankinės paieškose. Gal kam tiks:

https://www.nordstro...olor=CAMO MULTI

Atsakyti
Sveiki, ar poshmark.com galima siūlyti pardavėjui savo kaina?
Atsakyti

Gal kam šio naujo USA4 dydžio švarko? 

https://factory.jcre...ite&display=all

Jaučiu, kad nepritaikysiu...

45€

Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2025 02 08, 19:08)
Sveiki,  ar poshmark.com galima siūlyti pardavėjui savo kaina?

Esu siulius.
Atsakyti
Labas, draugaitės. Klausimą ne į šią temą turiu. Yra tokia epardė skinshop. Yra visokių priemonių veidui. Tarkim nužiūrėjau kremą, bet nusipirkt jį galiu tik po konsultacijos au kosmetologe. Ir tą patį rašo visuose psl kur aš jį tik radau. Kas per nesąnonė? Jie kažkokie l ypatingi ar stebuklingi? 50€ kainuoja tas kremas. Ar ten kame prikolas?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(elkin @ 2025 02 08, 18:08)
Sveiki,  ar poshmark.com galima siūlyti pardavėjui savo kaina?

Sveiki, jei pardavejes skelbime padares, kad priima siulymus, tada galima.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 02 09, 11:14)
Labas, draugaitės. Klausimą ne į šią temą turiu. Yra tokia epardė skinshop. Yra visokių priemonių veidui. Tarkim nužiūrėjau kremą, bet nusipirkt jį galiu tik po konsultacijos au kosmetologe. Ir tą patį rašo visuose psl kur aš jį tik radau. Kas per nesąnonė? Jie kažkokie l ypatingi ar stebuklingi? 50€ kainuoja tas kremas. Ar ten kame prikolas?

Matyt sudėtyje yra agresyvių ingrid. Gali užsiliepsnoti veidas
Atsakyti

Parasau Katerinai ir ji patvirtina użsakymą tokie kaip noon ar ph formula produktai uzsakomi tiesiogiai visad taip darau

Atsakyti

Kai kurių kosmetikos prekių ženklų (pvz. Sothys, Noon, PHformula) jau senokai neleidžia pardavinėti be kosmetologo konsultacijos, arba gali įsigyti tik tieisia pas kosmetologą - maždaug profesionali kosmetika ir būtina kad paaiškintų naudojimą, derinimą. 

Tame ir prikolas.

Parašykit arba pasirinkit pirkti su konsultacija, paskambina mergaite, pakonsultuoja ir nusiperkat.

Tiek to veiksmo. Pati naudoju Noon ir PH formula kosmetiką, tai pas savo kosmetologę perku, bet kai užtaikau kur nuolaidą tam kas tinka, perku su "konsultacija"  :)

Atsakyti