Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nebeteigčiau dėl Palangos biggrin.gifjau labai pabrango

Žuvinej 5 stintos ir ketvirtis citrinos 16 eur  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2025 02 09, 23:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73179242" data-time="1739129823"><div><p>Nebeteigčiau dėl Palangos vartotojo įkelta nuotraukajau labai pabrango</p></div></blockquote><p>Žuvinej 5 stintos ir ketvirtis citrinos 16 eur  rolleyes.gif </p>

Žuvinėj visada buvo labai brangu, bet visada būdavo pilna žmonių. Vadinas visus viskas tenkina. Ir dabar pilna ir visi perka. Aš geriau už tą pati savaitgalio bilietą į barsą, prahą, vieną. Man ten pigiau.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2025 02 09, 13:51)
Merginos, kas su Dyson siurbliais draugaujat, ar turėjot gedimų?
Pirmą turėjom V11. Jis ir dbr dirba. Antrąjį pirkom, nes vaikui perleidom senąjį.

Antrasis (V13) gal metus teatlaikė- sugedo variklis, išsijunginėdavo. Grąžinom.
Nusipirkom V15 submariną... Atlaikė 6mėn, vėl tas pats  doh.gif
Ploviau gal 3k, nelabai prilipo, tai naudojau tik kaip siurblį.
Tvarkingai naudoti,nesuprantu... pasidalinkit, ar gedo kam nors?

Turim V10 jau 8 metai kažkur - veikia kaip bitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2025 02 09, 20:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73179168" data-time="1739089719">
<div>
<p>Aha, aš apie tą noon prisikaičiau. Tai gal tada man jų nereik vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Labai noriu kažkokio naujo drėkiklio. Pradedu panašėt į seną raganą vartotojo įkelta nuotraukaparekomenduokit kažką.... plyz</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Blogo? Gero?</p>
<p> </p>
<p>aš lankausi pas kosmetologe kuri dirba su šia kosmetika, ji man sudelioja rutina, kuri mano poretai, storai dehidratuotai ir silpnu barjeru odai labai tinka ir rezultatas superinis. Bet ne visada noon buna su nuolaida, tai nelabai draugiška piniginei kai reikia kelis produktus kartu pirkti. tada pagaudau kas kur kokias nuolaidas imeta.</p>
<p> </p>
<p>O sūnui tik su Noon kremu veido aknę sutvarkė, niekas kitas negelbejo... </p>

Kokį kremą sūnui pirkote?
Atsakyti
JMD, jei dar ne vėlu dėl Utenos, parašyk į AŽ. Ar gmailą.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2025 02 09, 22:07)

beje, dėl to uniqlo, tai pati išsiaiškinau.. mano kelnės ne EU dydžio, o japoniško, tai faktas, mažintos  unsure.gif  EU ir JAV turėtų būti panašūs.

Vakar norėjau atsakinėti, bet nedaėjau rolleyes.gif
Nesiaiškinau kokiais dydžiais buvo įvardinta, bet pirkau pūkinį paltą vyrui XXL dydžio iš JAV (jau senokai, bet metų nerašysiu, nes vėl nusigrybausiu iki prieškarinio laikotarpio doh.gif) ir po poros metų tokį patį pirkau iš Vokietijos. Tai "amerikoniškas" buvo idealiai gero dydžio, o tas atsiųstas iš Vokietijos smaaaarkiai didesnis.
Bet gal čia priklauso dar ir nuo partijos išleidimo metų, nes vėliau vėl pirkau iš Vokietijos, tai dėl dydžio vyras jau nebesijaudino, nes pats paltas buvo smarkiai trumpesnis (tikrai pirkau tą patį modelį) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 10 vasario 2025 - 08:36
QUOTE(Rita003 @ 2025 02 10, 09:31)
JMD, jei dar ne vėlu dėl Utenos, parašyk į AŽ. Ar gmailą.

Ne, ne vėlu, parašiau 🙏
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vyriski ir moteriski NB po $50
Atsakyti
Gal kuri parduodat S,M, ar L dydį?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar yra nereceptinis veiksmingas reikalas, kad lėktuve pamigdytų? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paprase manes nupirkti Coach rankinukus. Gal galit patart ar imanoma pigiau gaut? Issirinko tokius:

https://www.coachout.....h=small city%

Ir:

https://www.coachout...V933-IMXU5.html

Ar coach meta kokias papildomas nuolaidas nuo sale kainu?
Atsakyti